Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראבוס - התשובה שלך לא נכונה. התשובה הנכונה והפשוטה מאוד היא - שב-98 מחירי המכוניות היו זולים הרבה יותר. שערי המטבעות היו שונים, צריך להתחשב גם באינפלציה ובעוד דברים - והתוצאה היא מחירים זולים בהרבה.

דוגמא? ב-99 קנינו מזדה לנטיס 1.8 בכ-104 אלף ש"ח. מאז המחיר עלה בכ-20 אלף ש"ח. מכוניות סופר מיני שעלו אז 80 אלף עולות כיום 100. משפחתיות גדולות בכלל עולות הרבה יותר. פאסאט 1.8T עלתה לפני כמה שנים כ-150 אלף. כיום היא מתקרבת ל-200...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בראבוס - התשובה שלך לא נכונה. התשובה הנכונה והפשוטה מאוד היא - שב-98 מחירי המכוניות היו זולים הרבה יותר. שערי המטבעות היו שונים, צריך להתחשב גם באינפלציה ובעוד דברים - והתוצאה היא מחירים זולים בהרבה.

דוגמא? ב-99 קנינו מזדה לנטיס 1.8 בכ-104 אלף ש"ח. מאז המחיר עלה בכ-20 אלף ש"ח. מכוניות סופר מיני שעלו אז 80 אלף עולות כיום 100. משפחתיות גדולות בכלל עולות הרבה יותר. פאסאט 1.8T עלתה לפני כמה שנים כ-150 אלף. כיום היא מתקרבת ל-200...

רוני

אודי 1.6 A3 אוטומט עם כמה תוספות עלתה 150-160,

היום הבסיס 1.6 ידנית מתחילה ב200..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה מדהים המחירים המטורפים האלה...

וזה לא שהמשכורות עלו בהתאם אלא הכל נשאר אבל המחירים מרקיעים לשמים

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

מכיוון שכבר נפתח פה דיון על C5 ואני מחפש מחליפה ראויה לאוקטביה דיזל של אבא שלי,הייתי רוצה לקבל רשמים דווקא על מנוע הדיזל של ה-C5 למי שנסע [בארץ-לא בברטיניה], כי יש מספר דברים שמאוד מעניינים אותי בנוגע לרכב:

1. צריכת הדלק שלו?

2. מה ההבדל בין גירסת ה-PACK לגירסה הסטנדרטית [יש בניהם 10K הפרש]?

3. למי שיש C5 ולא משנה מאיזה דגם,האם הוא נתקל איתה בבעיות חשמל או בעיות מכניות,מנסיון אישי אני יודע שיש בעיות חשמל עם סיטרואן-פיג'ו,האם גם ב-C5 יש את אותן הבעיות?

4. לא ראיתי הרבה מתחרים לדגם הזה [דיזל],חוץ מהפאסאט,מישהו יודע על עוד מתחרות שאולי התפספסו לי בחיפוש?

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון,

בנוגע לשאלה 2 - כתבתי את זה כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=260528#260528

ובנוגע לשאלה 4:

יש וקטרה DTI, אני לא מכיר אותה.

ויש רנו מגאן 2 עם מנוע דיזל, היא חלשה יותר אבל מרווחת לא פחות מהפאסאט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

רוני לא הבנת אותי...

אני לא דיברתי על שנת 98 אני דיברתי על הדגמים החדשים של הדגם הקודם.

ועדיין למה האוונסיס כזאת יקרה מהמתחרים שלה במחירים של 20,000 ש"ח +-...

ואני יודע שהמחירים עלו...משפחתית עולה עכשיו 120,000 ש"ח+..מעצבן!

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...