Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה אליכם בנוגע ל2 בעיות

מחוג המהירות אצלי ברכב רועד , הוא מדייק אבל רועד מדי פעם

רציתי לדעת כיצד אפשר לסדר את זה באופן עצמאי? שמעתי שזה רק שימון של כבל כלשהו

הבעיה השניה שלי היא כיצד אני יכול לפרק את לוח השעונים שלי על מנת לצבוע את המחוגים .

שבת שלום

פורסם

לא ציינת איזה רכב יש לך. :roll: מה שגם אם אתה לא מנוסה בתיקונים של הדברים האלו אתה יכול רק להרוס.

לך לאיש מקצוע לא חסר כאלו. ולגבי לצבוע מחוגים ממתי צובעים מחוגים של השעונים? :-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נתחיל מזה שבסופר לנסר אין כבל אלא מד המהירות הוא דיגיטלי והוא מוזן חשמלית

דבר שני לצבוע את המחוגים זו טעות מרה, שכן, המחוגים אצלך שקופים בצדדים

כדי שהתאורה מאחורי הלוח תעבור דרכם ותאיר גם את המחוגים בלילה .

בקיצור תלמד - לא מתעסקים עם מה שעובד (מניסיון הצמת חוטים מאחורי הלוח התפוררה לי בידים)

פורסם

מקסימום אם אתה מתעקש תפרק את הלוח, ותרסס ספריי מגעים.

זה יתן זרימת חשמל אחידה .

אבל שוב מיותר לפרק. אין לך ערבות שזה יחזור למקום.

פורסם

סע למישהו שמתעסק עם ספידומטרים ושישמן לך את הכבל או שיחליף אותו כי לא נראה שתצליח לעשות את זה לבד.

היה לי אותה בעיה כשהבאתי לוח שעונים וכשפירקתי את הישן שחכתי לעשות משהו וגם לי זה רעד.

בגדול עבודה של עד 100 שקל.

פורסם

תוד רבה לכם

לגבי המודעה ביד2 הרכב שלי הגיע ללא שעון טורים (למה.!?!??!) ולכן זה לא רלוונטי .

בגדול אני יכול לפרק את לוח השעונים לסרוק את הקלף שקיים כעת ולהדפיס במחשב גרסה משלי לא?

תקנו אותי אם טעיתי . תודה

פורסם

אם אתה רוצה איכותי אתה צריך הדפסה דיגיטלית.

לאחר ההדפסה לשבת כמה שעות עם יפני ולחתוך הכל בצורה סימטרית או לשבת חמש דקות ולעשות את זה כמו שוודי.

• תוכן חדש...