Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

נכנסתי עם רכב שאני מעוניין לרכוש לבדיקה במוסך מורשה יבואן, מדובר בC3 2003 אוטומטית שעברה 100K.

הרימו את הרכב ופחח בדק אותו לאחר מכן חיברו סורק תקלות למנוע ולגיר ולאחר כל הבדיקות מצאו 2 בולמים קדמיים גמורים, חיישן סעפת יניקה סדוק ולא ידוע אם בוצע טיימינג, בנוסף אטם דלת נהג קרוע.

הצעת מחיר שקיבלתי לכל הריג'קטים הנ"ל מהמוסך היא 3800 ש"ח.

בעל הרכב מבקש עליו מחירון. האם עלי להוריד חלק מהעלות ממחיר הרכב או שמדובר בבלאי טבעי שאותו לאחר קניית הרכב עלי לתקן "על חשבוני"?

יום טוב.

פורסם

טיימינג 1800 ש"ח, אם לא ידוע אם בוצע, כנראה שלא בוצע, זה משהו שבעל הרכב היה אמור לעשות כשהרכב היה בן 6 או שעבר 90K ק"מ. אם לא ידוע אז חובה לעשות, כי הנזק למנוע יהיה גבוה פי כמה מעלות הטיפול אם תיקרע לך הרצועה.

בולמים , אטם , חיישן -> בלאי טבעי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
טיימינג 1800 ש"ח, אם לא ידוע אם בוצע, כנראה שלא בוצע, זה משהו שבעל הרכב היה אמור לעשות כשהרכב היה בן 6 או שעבר 90K ק"מ. אם לא ידוע אז חובה לעשות, כי הנזק למנוע יהיה גבוה פי כמה מעלות הטיפול אם תיקרע לך הרצועה.

בולמים , אטם , חיישן -> בלאי טבעי.

אגב, טיימינג לא עושים אחת ל 60K או שבC3 זה שונה וזה אחת ל6 שנים או כל 90K מה שבא לפני?

מדובר אגב בC3 1400 אוטומטית שהמנוע שלה הוא כמו ב205 המנוחה, ובחלק מה206.

זאת אומרת מבחינת בעל הרכב אין סיבה שיוריד במחיר שהוא דורש?

תודה.

פורסם

מחירון דורשים על אוטו מושלם

אם אתה לחוץ על האוטו תתפשר איתו חצי חצי על עלות התיקונים

אני ממליץ כל העלות עליו מדובר בסיטרואן שהשוק שלה לא להיט

פורסם
מחירון דורשים על אוטו מושלם

אם אתה לחוץ על האוטו תתפשר איתו חצי חצי על עלות התיקונים

אני ממליץ כל העלות עליו מדובר בסיטרואן שהשוק שלה לא להיט

לחוץ לא טוב להיות אף פעם.

בשיחה עם הבנאדם אמרתי לו את כל הריג'קטים והצעתי להתחלק בעלות או לפחות התגמשות מצידו של קרוב לחצי.

נראה.

פורסם

המנוע דומה לזה שהיה מותקן ב205 (מערכת הזרקה והצתה שונה) וזהה לזה של ה206 1400 סמ"ק.

טיימינג במנוע הזה לדעתי יעלה פחות מ1800 ש"ח, בטח ובטח שבמוסך לא מורשה.

לדעתי כדאי להוריד קצת במחיר. טיימינג ובולמ"ז לא כדאי להזניח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המנוע דומה לזה שהיה מותקן ב205 (מערכת הזרקה והצתה שונה) וזהה לזה של ה206 1400 סמ"ק.

העלות שרשמתי, מתייחסת להצעת תיקון לכל האמור במוסך מורשה יבואן שבו כאמור הרכב נבדק.

נכון, זה בדיוק מה שהצעתי לבעל הרכב להתגמש במחיר, כמובן לא דובר להפיל את העלות עליו אך התגמשות מסויימת.

תודה.

פורסם

חבל שלא שמרתי על הקבלה. הייתי מראה לך כמה שילמתי לפני שנה במורשה בהרצליה רק על הקיט + עבודה.

לא כולל משאבת מים.

כמו שכתבת, סיכוי סביר שבמוסך לא מורשה ידרשו פחות. אני מכיר לפחות מוסך אחד במרחק 40 דקות נסיעה ממני שהיה לוקח על העבודה הזו בערך ב 1400 מחיר והיה עושה אותה לא פחות טוב מהמוסך שיש לי ליד העבודה.

אממה, להפסיד יום עבודה כדי לנסוע לחדרה לא שווה בשביל לחסוך 400 ש"ח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אשמח לחו"ד לגבי עלות הטיפול בריג'קטים שקיבלתי מהמוסך מורשה היבואן?

והאם יש צורך בטיפול הטיימינג להחליף עוד דברים מלבד הרצועה עצמה?

תודה רבה וערב טוב.

פורסם

רוב הכסף בטיימינג זה העבודה. (על פירוק והרכבה במורשה גו(נ)בים 4 שעות בערך)

בגלל זה כשמחליפים רצועה (ומותחנים) על הדרך גם מחליפים משאבת מים שעולה 100 - 150 ש"ח.

לגבי יתר הרג'קטים, המחיר שקיבלת בסדר גמור.

פורסם
רוב הכסף בטיימינג זה העבודה. (על פירוק והרכבה במורשה גו(נ)בים 4 שעות בערך)

בגלל זה כשמחליפים רצועה (ומותחנים) על הדרך גם מחליפים משאבת מים שעולה 100 - 150 ש"ח.

לגבי יתר הרג'קטים, המחיר שקיבלת בסדר גמור.

עכשיו זה ברור אז פשוט לוודא שגם מחליפים משאבת מים או שהמוסך ידאג לזה בשבילי? והם בעצם גילמו את העלות של משאבת המים בעלות הכוללת של החלפת הרצועה?

רב תודות.

פורסם

הכל תלוי כמה המוכר גמיש.

אם האוטו באמת במצב נדיר לשנתון אז לא הייתי מוותר עליו בשביל עוד 2000 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא , ולא.

לא ידאגו לעשות את זה בשבילך.

לא גילמו במחיר.

אתה יכול לבקש שיבדקו, לא חובה להחליף.

אם היא במצב טוב, יש אנשים שיעדיפו לחסוך את ה 150 ש"ח האלה.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...