Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,מכיוון שאין לי שמץ של מושג בתחום פונה אליכם.

שאלה שלא מצאתי עליה תשובה כי כל אחד ששאלתי אומר משהו אחר.

יש דירה לא גדולה 2 חדרים של כ 11מ"ר. וחדר גדול של 35 מ"ר בערך.

מספר הדיירים זה אמא שלי , ואני כרגע אבל לא לעוד הרבה זמן. (בגדול דייר אחד)

מה עדיף להתקין מזגן בסלון 2-2.5 כ"ס ומזגן בחדר שלה 1-1.5 כ"ס, וזה יספק את הסחורה.(חדר שלישי לא צריך מזגן )

או מיני מרכזי ל 3 החדרים .

הכוונה מבחינת עלויות , מה יצא יותר חסכוני, מכיוון שהקטנים אמורים להיות חסכוניים יותר, מצד שני המיני מרכזי חזק יותר ולכן יקרר/יחמם מהר יותר. איזה הספקי מזגנים צריך למידות שנתתי?

ואיזה חברות מומלצות, יש LG /תדיראן /אלקטרה/ וטורנדו . אלו הם השמות ששמעתי אליהם אולי יש עוד.

אינוונטר ממה שהבנתי לא מומלץ, בגלל עלויות יקרות בתיקון האם נכון?

ומה תווכי המחירים למזגנים ו/או התקנה (מחירים בערך כמובן פשוט שלא יעבדו אלינו)

אשמח מאוד אם תעזרו לי , תודה.

פורסם

ממליץ לך בחום לפנות לבחור בשם נתי שהוא תותח אמיתי בתחום גם יעוץ וגם התקנה

הוא עשה לנו מספר עבודות גם בבית וגם בחברה .

0525789851

פורסם

אצלי בדירת 3 חדרים יש מזגן גדול בסלון ועוד שניים קטנים, אחד בכל חדר. כולם של אלקטרה. באופן כללי אני מרוצה.

נראה לי זול יותר ממזגן מרכזי גם בהתקנה וגם בהפעלה.

מזגן של אלקטרה שנקרא i10 אם אני לא טועה מתמודד יפה מאד עם חדר שינה סטנדרטי.

יש באתר של אלקטרה אפשרות לחישוב גודל החדר והתאמה למזגן.

ואני לא עובד באלקטרה...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

גם אצלי בבית יש 3 חדרים עם מזגן בכל חדר,בחדרים מזגן של 1.25 כ"ס(מתמודד מעולה,מחמם/מקרר תוך חצי דקה עד דקה),ובסלון 2.5 כ"ס שמספיק גם לפינת אוכל+מטבח+מסדרון(דרך אגב,כולם של תדיראן).לדעתי גם יעיל וגם חסכוני יותר ממיני מרכזי.

השאלה היא איך בנוי הבית ואם ניתן לתלות מנועים מחוץ לחלון בבניין(בבניינים חדשים אי אפשר).

פורסם

אתה בוחר נכון.

אני כל קיץ ממש מתבאס להפעיל בלילה מזגן 4.5 כ"ס רק בשביל חדר שינה אחד

(בין היתר חשבון חשמל של עיר קטנה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מזגן מיני מרכזי לא מומלץ במיוחד במצב שלך,

עדיף לשים מזגנים קטנים בכל חדר וככה תחסוך בחשמל, זה לא שאתה צריך לקרר את כל הבית כל הזמן,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...