Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OFF: איפה עומר והנשיא איפה ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הנשיא מכיר את המיבחן, עשו לו אותו כבר אין ספור פעמים צוות של חוקרי מישטרה באבו כביר....כל פעם ניכשל מחדש.

כל פעם שהשוטר אמר לי "יש לי שאלה אמריקאית בשבילך"...ישר שאלתי אותו בת כמה היא ואם יש תמונות שלה באינטרנט.

אחרי שפתרתי את המיבחן שהעלת, ביקשו ממני את כתובת , מספר זהות, ומיקום מדוייק שלי ושאני יתיצב בתחנת המישטרה הקרובה למקום מגורי?..זה תקין?

הנשיא מאמין שכל נערה שיודעת להבדיל בין "גמדים בטעם תות" לבין "גמדים בטעם אננס" יודעת מה טוב בשבילה.

אז עכשיו הנשיא כבר לא יכול ללכת לטיילת ולהציע לכל נערה מיזדמנת "...אה...בא לך לירכב לי על הליטר?" .... ?

:lol::lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הוא פדופיל מוצהר.

הוא מגיש קו"ח לגני ילדים

הוא שומר על זוג אחיות בנות $%

הוא גאה בזה!

שיחקת אותה, עשית לTLLF את הערב שימשיך לכיוון חיובי בתקוה

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

יצאתי פדופיל.

אבל חולני.

גם אם היו לוקחים כיבשה ומלבישים עליה שמלת טוטו הייתי עולה עליה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...