Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי האישית לא כדאי לך להגיע עד לבה''מ, כי לא תדע איך תצא משם ועל איזה שופט תפול. השלב הכי רחוק שהייתי מגיע אם הייתי במקומך הוא ביה''מ ישיבת טרום הוכחות ואז לנסות לסגור את התיק עם קנס מופחת. יש שופטים המקלים, אך יש כאלה הקשים שנראים כאילו הם עובדים אצל הפרקליט של המשטרע. בקיצור - לא כדאי ולא שווה את העוגמת נפש וביזבוז זמן וכסף על חניה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא נפלת על סתם שוטר חביבי, נפלת על בוחן תנועה, זה שוטר תנועה מהזן הגרוע ביותר.

ברמת העיקרון העבודה שלו היא לחפש מכוניות שמהוות סיכון, לדוגמא רכבים עם פנסי בלימה לא תקינים, צמיגים יבשים/במצב גרוע, טנדר שריתכו לו מאחור קבינה בגובה של גורד שחקים, אבל זה קצת מעייף, יותר קל למלא את הפנקס עם כל מיני "ספויילרים" ו"אגזוזים גדולים", זה קלי קלות, למה לעבוד קשה?!

בכל מקרה אני עדיין לא מבין על מה הדו"ח, מנסיון שלי עם בוחני תנועה הם צריכים לפרט בגוף הדו"ח מה הליקוי, "רעש מהאגזוז" זה לא ליקוי והיחיד שמוסמך לתת דו"ח על רעש, זה שוטר שיש לו סמכות מיוחדת (עבר קורס איכות סביבה או משהו) ומד דציבלים.

פורסם
ילד

קח עצה בחינם -

תתחיל להתנהג לאנשים כמו שהיית רוצה שייתנהגו אליך.

יש פה אנשים עם רכבים הרבה פחות סטנדרטיים מאמפרזה GT שהיו יוצאים מאותו מפגש בדיוק אך ורק כי הם יודעים להתנהג.

במקום לחפש מה דפוק בשיטה - תלמד להתאים את עצמך.

מחזק,

זרוק את הספוילר, תקטין רק את הסופית (לא את כל הצנרת) ואני מבטיח לך (מניסיון) שלא ייעצרו אותך כל שני וחמישי...

אל תהיה צודק, אלא חכם...במיוחד שמי שיטורטר פה,ויפסיד כסף זה אתה ולא האוכלי קציצות..

פורסם
מחזק,

זרוק את הספוילר, תקטין רק את הסופית (לא את כל הצנרת) ואני מבטיח לך (מניסיון) שלא ייעצרו אותך כל שני וחמישי...

אל תהיה צודק, אלא חכם...במיוחד שמי שיטורטר פה,ויפסיד כסף זה אתה ולא האוכלי קציצות..

האבסורד הוא שאם אני אוריד את הספויילר זה אכן יהיה שינוי מרכב! :-D

פורסם

כמה זמן עבר?

תמלא את הבקשה להישפט ותגיע עם אישור מד דציבלים שקובע כי רמת הרעש הנמדדת בעת הפעלה סטאטית של הרכב ממרחק של 15.2 מ' מהציר המרכזי של הרכב לא גבוהה מ85 ד"ב.

כל זאת בהנחה שהרכב עבר לאחרונה בדיקת פליטה בטסט והדרישה בתקנה 318(ג) לתקנות התעבורה מתמלאת.

פורסם

כן הרכב עבר בדיקת פליטה לפני שבוע! והראתי זאת לשוטר!

אבל זה לא עניין אותו, הוא בעצמו גם לא ידע את החוקים, לקח לו שבועיים עד שהוא מצא את התקנה בספר שלו,

פשוט בדיחה תאמין לי, אני מתעצבן רק מלחשוב על זה,

בכל אופן שלחתי מכתב מסודר למחוז שפלה, נקווה לטוב.

אני אעדכן בהתפתחויות!

וחבר'ה זהו צעד נוסף לקראת ליגליזציית הסוסים!

פורסם

האם זה אפשרי שבמהלך המשפט יוכלו לבדוק לו את הרכב מחדש ?

אם כן אז אני לא הייתי הולך למשפט במקומך, הרכב שלך לא סטנדרטי (אינטר חזית ובטח עוד כמה דברים שאמורים

להביא את הרכב להספק שתארת)

פורסם

בארה"ב לא צריך מד דציבלים. (ברוב המדינות) אם השוטר שומע את המוסיקה (=רעש) ממרחק של 15 פיט מהרכב, זה מספיק כדי לתת דו"ח. כמה פשוט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום עצר אותי שוטר בטענה ששונה מרכב הרכב icon_eek.gif

האגזוז והספויילר של הרכב (לטענתו) לא מקוריים ובכך מפרים את תקנה 5807 של משרד התעבורה.

זו הסיבה היחידה שאני לא מחליף לספויילר גבוה ונשאר עם המקורי!

בגלל השוטרים שחלקם אטומים שלא מבינים שום עניין גם כשמסבירים ומראים להם שזה מקורי מהחברה.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אתם בוכים על איך שהמדינה נראית ועל איך שהשוטרים מתנהגים. תראו איך אתם מתנהגים! עוצר אתכם שוטר לבדיקה, ואתם מקללים, מגדפים, מאחלים לו איחולים "לבביים" על משפחתו, איך אתם רוצים שהשוטר יתנהג אליכם בחזרה? יצא לי בכמעט שנה שיש לי רישיון להתקל בה-מ-ו-ן שוטרים. חלקם נחמדים חלק זיפט. לא התלהמתי, לא קיללתי, לא גידפתי, לא העלבתי, וגם הזיפט היו נחמדים. אף פעם לא קיבלתי דו"ח, אז אני לא יודע מה זו ההרגשה הזו. אבל מה שאני יודע - זה שגם השוטר בנאדם, וגם הוא נפגע ונעלב מקללות ושאר ירקות.

אם לא תפסיקו להתנהג כמו חבורת נקבות, השוטרים לא יפסיקו להציק. תתנהגו יפה לשוטר - הוא יכבד אתכם בדיוק כמו שאתם מכבדים אותו! לא יכבד אתכם? בשביל זה יש נציב תלונות הציבור ואפילו בימ"ש אם חפצה נפשכם להתנקם בשוטר על היחס הרע.

אני מתנדב הרבה זמן, וראיתי מספיק אנשים שמקללים ומתנהגים בצורה גועלית, וראיתי אנשים שמקבלים את רוע הגזירה (אם זה קנס) ושותקים. אני יודע, שאם הם חושבים שהדו"ח לא מוצדק, הם לא יבואו לשוטר שנתן אותו. הם יבקשו להישפט.

לסיכום, כמו שאמרתי - השוטר גם בנאדם. אם תפגעו - הוא יפגע בדרך החוקית - דו"ח על נהיגה בקלות ראש או כל שטות אחרת, שלכם אין אפשרות להוכיח. אם תתייחסו באופן ידידותי, ותסבירו פנים לכל אדם (לא רק לשוטר), תאמינו לי - החיים שלכם יהיו טובים עשרות מונים יותר. כמו כן, אם תתנהגו יפה לשוטר, הוא אפילו ישקול פעמיים אם לתת לכם את הדו"ח (תלוי לפי חומרת העבירה. אם העבירה גוררת קנס של 500, הוא ינסה למצוא קנס נמוך יותר. אם הוא קנס עם נק', הוא ינסה למצוא בלי נק'. תאמינו לי. ראיתי מספיק מקרים שהשוטר חס, ומנסה למצוא קנס נמוך יותר).

אגב - אני לא בא לרדת על אנשים ולא בא להטיף מוסר. אני רק נותן עצה. ודבר נוסף - בחנ"א (חוברת נוסחי אישום) שיש לכל שוטר המוסמך לרשום דו"ח, כתוב בדפים הכחולים, כי לא כל מפגש שוטר-אזרח צריך להסתיים בדו"ח.

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה חי בישראל?

לא מזמן אני ואופק(FISH) דיברנו על זה בטלפון, השוטרים בישראל מרגישים שהתפקיד שלהם זה לתת דוחות

במקום לשמור על הסדר הציבורי.

To Protect And Serve - זה בארה"ב.

בישראל לא!

אתה אמרת: "לסיכום, כמו שאמרתי - השוטר גם בנאדם. אם תפגעו - הוא יפגע בדרך החוקית - דו"ח על נהיגה בקלות ראש או כל שטות אחרת, שלכם אין אפשרות להוכיח."

אתה מבין מה שאמרת?

אם אני לא "בא לשוטר טוב" בעין הוא יתן לי דו"ח?

נשמע מגעיל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

"לסיכום, כמו שאמרתי - השוטר גם בנאדם. אם תפגעו - הוא יפגע בדרך החוקית - דו"ח על נהיגה בקלות ראש או כל שטות אחרת, שלכם אין אפשרות להוכיח. "

אני מקווה שאתה מתכוון לדו"ח שניתן רק אם באמת (!) נעברה עבירה או "כל שטות אחרת". כי מדבריך משתמע ששוטר שעצר אותי על פנס שרוף יתן לי (כי "התחצפתי") דו"ח ,שבבימ"ש אי אפשר להפריך.

שירתתי כשוטר במשך 5 שנים (בתחילת שנות ה-90) ובד"כ כשדרכי הצטלבה עם מתנ"א ההתרשמות שלי היתה שרובם ככולם דפרי"ם אבל הוגנים.

לצערי בשנים האחרונות ניתקלתי בשוטרים שעצרו אותי וניסו לתת לי דוחו"ת על עבירות מומצאות שלא היו מחזיקים את הדיו על הנייר,רק בגלל שהם יכולים.

לשימחתי חוץ ממקרה אחד (דו"ח על תמרור עצור שהשוטר טען: עצרת אבל לא ממש עצרת:shock: )היכולת הורבלית שלי חילצה אותי בשלום ואפילו בידידות.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אתה חי בישראל?

לא מזמן אני ואופק(FISH) דיברנו על זה בטלפון, השוטרים בישראל מרגישים שהתפקיד שלהם זה לתת דוחות

במקום לשמור על הסדר הציבורי.

To Protect And Serve - זה בארה"ב.

בישראל לא!

אתה אמרת: "לסיכום, כמו שאמרתי - השוטר גם בנאדם. אם תפגעו - הוא יפגע בדרך החוקית - דו"ח על נהיגה בקלות ראש או כל שטות אחרת, שלכם אין אפשרות להוכיח."

אתה מבין מה שאמרת?

אם אני לא "בא לשוטר טוב" בעין הוא יתן לי דו"ח?

נשמע מגעיל.

אני לא אומר ש"אם אני לא בא לו טוב בעין" הוא יכול לתת לי דו"ח. לא ולא! אבל תימנע ממצב שהוא ירצה לתת לך דו"ח קשה להוכחה, בכך שתתנהג בצורה מכבדת ומכובדת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה נדברת לטסט?

בטסט לא בודקים רמת רעש,אלה זהום בלבד.

אם אני זוכר נכון,בחוק (חוץ מהרמת הרעש) יש גם סעיף שאומר לגבי"ראש סביר"

לא היתי ממהר לבית משפט לפני שהיתי בודק את החוק.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...