Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אומר ש"אם אני לא בא לו טוב בעין" הוא יכול לתת לי דו"ח. לא ולא! אבל תימנע ממצב שהוא ירצה לתת לך דו"ח קשה להוכחה, בכך שתתנהג בצורה מכבדת ומכובדת.

ואיך אתה הית מגיב כלפי שוטר שעוצר אותך בטענה שביצעת עבירה שבפועל לא ביצעת ומנסה להלביש עליך עוד סעיפים נוספים סתם?

מבטיח לך שגם אתה לא הית נשאר נחמד כלכך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

roeibf איזה שטויות אתה מדבר,

הרי מתן הדו"ח פורט פה בהרחבה, לא הייתה כאן שום התחצפות אלה סתם שוטר סמרטוט שנהנה לעשות רע לאחרים.

עדכון:

קיבלתי היום מכתב ממחוז שפלה שאומר שלא מבטלים לי את הדו"ח ושאני צריך לבוא לבירור בבית המשפט.

1. האם אני מדבר מול השופט או עורך דין מטעם המדינה?

2. מה כדאי לי לעשות לקראת המשפט? בדיקת מערכת פליטה והגעה עם הניירת המתאימה?

3.איך לדעתכם אני צריך להתכונן? מה להכין ומה לעשות?

תודה רבה לכולכם,

בברכת שבת שלום,

עדי.

פורסם

1. אתה מגיע למשפט לבד וללא עורך דין - רק עורך דין יעלה פי כמה מכל הדו"ח וזה גם לא רגיל להגיע למשפט שכזה עם עורך דין.

2. כדאי לך להביא חוקים ופסקי דין קודמים שמראים כי אסור לתת דו"ח על רעש ללא מכשיר מדידה מתאים.

3. הבא את אישורי הטסט.

4. אם היית יכול לבצע בדיקת רעש לרכב - זה היה יכול להועיל (שהנחה שהרכב יעמוד בדרישות החוקיות)

בהצלחה

פורסם

תנו לי להבין משהו לגבי דוח על מערכת פליטה לא תקנית:

1. השוטר חייב להיות בוחן תנועה? איך בודקים שאכן יש לו הסמכה כזו?

2. קביעה שאגזוז "רועש מדיי" יכולה להתבצע רק אחרי מדידה עם מד SPL? כמה DB מותר?

3. היות ותוצאות מדידה יהיו שונות במדידה ברחוב עם בניינים מסביב לבין מדידה בשדה פתוח - האם יש התייחסות איך משקללים את התוצאות בהתאם לסביבה? (זה אולי נשמע כהגזמה - אבל חופשי יכולים לקבל הבדל של 10DB)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בהנחה שרובה M-16 מוציא כ-160 דציבל ביריה.

אני חושב שהרכב שלך מוציא כ-80 דציבל בשיא שלו.

עדי, במקומך הייתי מנסה למצוא מד דציבל לפני המשפט, ואפילו לצלם את התוצאות כראיה לטובתך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תנו לי להבין משהו לגבי דוח על מערכת פליטה לא תקנית:

1. השוטר חייב להיות בוחן תנועה? איך בודקים שאכן יש לו הסמכה כזו?

210DB)

רק בוחן/סייר תנועה יכולים לבצע הורדה על תקינות הרכב ושינוי מרכב.

בוחנים בדרך כלל לבושים במדי עבודה בצבע כחול נייבי (כחול כהה), כל אחד מהם עובר קורס, ולכל אחד יש תעודת בוחן.

כמו כן ניתן גם להתקל בבוחנים של משרד הרישוי שמציבים עמדות בצידי הכביש לבדיקת תקינות של רכבים, במקרה הזה, שוטרים שאינם בוחנים כותבים דוח תנועה/הורדה מהכביש ומציינים בפרטי העדים את שמו של הבוחן מטעם משרד הרישוי שביצע את ההורדה, ואת סיבת ההורדה מהכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...