Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שהם (THE MAN) רוצים שתעשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בקיצר כמו שנאמר - אפשר ליצור רינגטונים בקלות ובחצי שניה.

אפשר להעביר תמונות מהמחשב ולקבוע כרקעים.

ואין קשר לחברות הסלולאריות - שלא יכולות לעשות בערך כלום עם האייפון.

לגבי פריצה - אי אפשר לפרוץ כרגע את האייפונים החדשים (כלומר - גם לא להתקין WINTERBOARD - שלא ממש קשורה לרינגטונים) בגלל רכיב ROM חדש של אפל ב3GSים החדשים (מהשבוע יצור ה40 של השנה - אני לא מדבר על העידכון FIRMWARE 3.12 או העידכון מודם... ממש עידכון פיסי! לאבטחה)

חבל שהרבה מהקשקשת פה הולכת בלי הרבה הבנה....

לגבי הרינגטון - בלי תוכנות חיצוניות דרך פשוטה (סתם יש מליון שלבים - תכלס זה לוקח 10 שניות אחרי שעושים את הראשון)

http://www.intomobile.com/2008/10/07/iphone-ringtones-create-free-iphone-ringtones-using-itunes-8.html

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ד"א - כמו שתיקנו אותי לגבי האייפונים החדשים - יש דרך לפרוץ אותם - פשוט צריך לפרוץ מחדש כל פעם שהאייפון עולה או שהוא נתקע.

מבחינתי זו לא ממש דרך נורמאלית לעבוד

Then dying is forgetting

פורסם

העיקר כשמזכירים את נושא הנעילה תמיד עונים לך "זה שטויות, פריצה אתה עושה בעשר שניות"...

לא חכמה לקחת מכשיר ישן עם גרסת תוכנה ישנה ולפרוץ ב-10 שניות (יהיה מלא מידע ברשת ומיליון מדריכים וכל ילד יוכל לעשות את זה בשניה). הבעיה היא בדיוק הקטע של להגיע לשם ולבדוק כשאתה קונה מכשיר שכבר יש לו פריצה, ולקוות שאפל לא הכניסו בדיוק בשקט בשקט עדכון גרסת תוכנה או firmware או מודם שונה או בכלל עדכון פיזי ולפני כל עדכון תוכנה לוודא שיש לו כבר מענה (וגם לפרוצות שחשובות לך כמו שהיה עם העברית) וכל השלבי ביניים האלה של 17 פריצות שונות עם בעיות שונות עד שמגיעים לאחת יציבה וראויה וכו'.

בקיצור, זה תיק רציני שלא כל אחד מוכן או יכול להתמודד איתו.

פורסם

ניר - אני אי פעם איכזבתי אותך ?

(חוץ מהפעם ההיא עם הטאץ' הדרעק הזה של אבא שלך ... )

או במילים אחרות - אכן - זה הכול תלוי תקופה.

לדוגמא - עכשיו אני עם מכשיר שלא ניתן לפריצה נורמאלית.

מצד שני - עם ההתקדמות של הגירסאות - מה שאתה מקבל מפריצה (לעומת מה שיש כבר בפנים / APPSTORE) הוא כבר די מינימאלי.

מבחינתי - רק קיצורי דרך.

Then dying is forgetting

פורסם

ניר העידכון נכנס ממש לאחרונה, יש לי בבית 3GS מארה"ב שהובא לפני חודשיים והוא נפרץ בדיוק ב3 שניות.

כרגע עובדים כבר על פריצה לגרסאת BOOTROM האחרונה ואני מאמין שבתקופה הלא רחוקה גם היא תיפרץ.

בפריצה אין שום בעיה, שום סיבוכים ועוד יותר קל זה שבגרסא האחרונה של הפריצה חוץ מללחוץ על כפתור אחד ולחכות 15 שניות לא היית צריך לעשות כלום.

ליביו אני חושב שזה לא ממש נכון שככל שהגרסא מתקדמת אתה מקבל פחות מהפריצה, בכל זאת היא פותחת לך את המכשיר לכל התוכנות שלא מאושרות על ידי אפל וזה רק קצה קצהו של עניין הפריצה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נראה לי שהתעסקתי כבר בכמות דו-ספרתית של פריצות על כמה מכשירים שונים (חלק בעצמי, חלק בעזרת ליביו).

לפעמים היה מדובר בתקופות לא קצרות של המתנה עד שאפשר היה לפרוץ (והיו כמובן גם מקרים של עדכון אוטומטי תמים של אח שלי או אבא שלי שדפק קצת את התהליך. בדר"כ פעם אחת הספיקה כדי שהם ילמדו לא לעשות את זה).

הנקודה שלי שרוב האנשים רוצים מכשיר טלפון, או גאדג'ט ולא מבינים או מוכנים/מסוגלים להתעסקות הזאת של פריצה, או הסתובבות בפורומים כדי לראות שיש כבר פתרון ומהו בדיוק ואז הם צריכים למצוא איזה ילדון שיפרוץ להם, ואם אין להם מישהו כזה בסביבה הקרובה הם גם יצטרכו להוציא מאות שקלים לאיזה ילד שיעשה עליהם קופה.

וזה גם לא תהליך חד-פעמי.

פורסם

רוב האנשים לא יפרצו את הטלפון כי הם לא רוצים להתעסק והGAIN שלהם מלפרוץ אותו (חוץ מלהגיד - יש לי פרוץ) הוא אפס.

כי הם לא יתעסקו עם התכונות האקסטרה שהם יקבלו מזה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי קרובת משפחה שקנתה את ה 2G איך שהוא יצא.

פגשתי אותה השבוע,גרסת תוכנה 1.1.4 ולא מוכנה לתת לי לעדכן לה.

העיקר שהטלפון יפה,לא מעניין אותה יותר מזה.

בשביל למכור 300000 טלפונים בשנה הם צריכים לקוחות כאלה ולא חובבי גדגטים.

אייל

• תוכן חדש...