Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

אחרי שהשקעתי כסף ברמקולים, מגבר וסאב..

שמעתי על הרבה מקרים (גם מחברים) שנשרפו הרמקולים, ואפילו שמעתי מחבר טוב שהיה לו קצר וממש הרמקולים הסאב או יותר נכון סאבים והמגבר נשרפו..

מה עושים בשביל להגן? יש מצב בכלל לשריפת רמקולים או סאב אם אין בכלל מגבר באוטו?

וכבר עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו שמתאים לשאלות שלי..

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

עושים התקנה אצל מתקין טוב ולא מתפשרים.

לוקחים סט חיווט טוב.

נזהרים בכיוונים.

אבא שלי טוען שאם משאירים את המערכת להידלק כשהסוויץ באון (זאת אומרת לא מכבים אותה לפני שמכבים את האוטו) יש סיכוי לא רע שמשהו ישרף, אני לא יכול לגבות את הטענה הזאת.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא נראה לי הגיוני מה שאבא שלך אמר..

אבל יש לי שתי שאלות חשובות:

1. אם אין מגבר יש בכלל סיכוי לשרפת רמקולים?

2. בסאב יש עיגולים לכיוון, אפשר לכוון אותו עד הכי גבוהה כאילו ל MAX ? לא יקרה כלום? כי בחנות שקניתי הם כיוונו אותו לא עד הכי גבוהה ואני מפחד לגעת

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

אפשר לשרוף רמקולים גם בלי מגבר , ובדרך כלל רצוי להימנע מלהגיע לערכים מקסימאלים גם בכיוון של המגבר וגם בHU ,

במיוחד אם אתה לא כל כך בטוח במשה אתה עושה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
אפשר לשרוף רמקולים גם בלי מגבר , ובדרך כלל רצוי להימנע מלהגיע לערכים מקסימאלים גם בכיוון של המגבר וגם בHU ,

במיוחד אם אתה לא כל כך בטוח במשה אתה עושה . :-)

בס"ד

איך זה הגיוני? הרי המגבר מגביר הרבה יותר מהערכים המקסימלים של ה HU ולא שורף..

פורסם

אבא שלי טוען שאם משאירים את המערכת להידלק כשהסוויץ באון (זאת אומרת לא מכבים אותה לפני שמכבים את האוטו) יש סיכוי לא רע שמשהו ישרף, אני לא יכול לגבות את הטענה הזאת.

תמיד כדאי לכבות צרכנים בעת הנעה או כיבוי (אורות, מזגן, מגבים, מערכת וכו'). כאשר נמצאים ברכב כבוי אך מעוניינים שהמערכת תמשיך לעבוד מומלץ להיות במצב ACC בסוויץ' ולא במצב ON, שם פועלות מערכות נוספות ברכב שסתם גוזלות כוח מהמצבר ומגדילות את הבלאי.

בנוגע לשריפת רמקולים דרך מגבר חלש - הדבר אפשרי גם אפשרי. קליפינג של רדיו דיסק מגיע הרבה יותר מהר מאשר במגבר והוא הוא הגורם מס' 1 למותם של רמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה, מפחיד ביותר..

צריך גם מגבר מחברה נורמלית בשביל שזה לא יקרה, נכון? ולא איזה משהו לא מוכר..

פורסם

אין קשר.

מובן שרצוי לקנות "ממשפחה טובה" אבל מנסיון של מגבר סיני ששירת אותי נאמנה 7 שנים,צריך לדעת להשתמש בגיינים שלו בתבונה ולא לסובב אותם סיבוב שלם.

ממליץ לך להגיע למפגש דרום הקרוב כדי שיכוונו לך את המגבר .

פורסם

בס"ד

כדי לקנות מגבר מחברה לא כל כך מוכרת? זה מאוד חשוב לי..

הציעו לי מגבר של rotech במחיר טוב הנה הוא:

http://sbh.co.il/sbhx/product.php?productid=16155&cat=261&page=1

פורסם

תוסיף עוד קצת ותיקח פניקס גולד אוקטן R8:0:4 או JBL 1004/75.4

אמנם המגברים יהיו יד שניה אבל טובים בהרבה ממה שהציעו לך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...