Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש אשתי צולמה ע"י מצלמה באחד מהרחובות במודיעין, שלטענתה היא נסעה שם כ-70 קמ"ש (מותר 50).

אני זוכר שלפני כמה שנים היה מחיר אחד למהירות של עד 20 קמ"ש מעל המותר, בין 21 ל-40 קמ"ש ומעל 40 קמ"ש מעל המותר. בכל אחד מהמקרים יש קנס אחר ומס' נקודות אחר.

מה צפוי לה? נניח ותפסו אותה על 68 קמ"ש? או מה יהיה אם זה 77 קמ"ש?

[אני מניח שנקבל בדואר את הדו"ח אבל מעניין אותי כבר עכשיו לדעת מה הנזק. אגב, אם הרכב רשום על שנינו צריך לדווח למשטרה מי נהג כדי שלא ידביקו לי סתם נקודות?]

תודה!!

פורסם

דרך עירונית:

0-20 קמ"ש מעל המותר - 250 ש"ח

21-30 קמ"ש מעל המותר - 750 ש"ח

31 קמ"ש ומעלה - משפט

דרך בינעירונית:

0-25 קמ"ש מעל המותר - 250 ש"ח

26-40 קמ"ש מעל המותר - 750 ש"ח

41 קמ"ש ומעלה - משפט

פורסם

תודה.

אגב, האם גם המצלמה נוהגת להוריד כ-5 קמ"ש בדו"ח הסופי כמו שעושים שוטרים עם אקדחי הלייזר?

(פעם תפסו אותי על 82 בעיר אבל הוא רשם 77 קמ"ש בדו"ח)

פורסם

ושאלה אחרונה לסיום-

בשעתו נשפטתי וחטפתי אלף ש"ח קנס. במקום ביקשתי מהשופט לפרוס לי את זה לתשלומים והוא הסכים לתת לשלם 4 שוברים של 250 ש"ח לחודש.

השאלה האם גם קנס "רגיל" שמגיע בדואר בסך 750 ש"ח אפשר לשלם נניח ב-2 תשלומים שווים ואם כן - למי פונים בעניין?

פורסם
ושאלה אחרונה לסיום-

בשעתו נשפטתי וחטפתי אלף ש"ח קנס. במקום ביקשתי מהשופט לפרוס לי את זה לתשלומים והוא הסכים לתת לשלם 4 שוברים של 250 ש"ח לחודש.

השאלה האם גם קנס "רגיל" שמגיע בדואר בסך 750 ש"ח אפשר לשלם נניח ב-2 תשלומים שווים ואם כן - למי פונים בעניין?

אתה יכול לשלם ב 3 תשלומים .

250 שח חודש אחרי שמגיע אלייך הדוח

250 אחרי חודשים

250 אחרי שלושה חודשים

אתה יכול גם לשלם הכל תוך 90 יום.

פורסם

אגב מה בנוגע לזה שמותר לסטות עד 10 קמ"ש?

כלומר במידה והשלט מראה על 90 לדוג', אם תיסע על 100 שוטר לא יתן לך דוח.

זה כבר לא ככה?

קובי

פורסם

אסור לסטות מהמהירות המותרת, לא 10 קמ"ש ולא 1 קמ"ש.

היות והמציאות היא שנהגים רבים תוך כדי נהיגה טבעית גולשים קצת וחורגים בלי משים, וגם כדי להתמקד בעבריינים שיש בהם יותר בשר, נהוג לכייל את המכשיר מעט יותר כדי לתת מעין "חוט של חסד" לנהגים.

הכרתי בעבר שוטר שלמרות שכל חבריו היו מכוונים את הממא"ל למהירות של 106-110, הוא באופן שיטתי היה מכוון למהירות של 96. מיותר לציין שהוא היה מביא בסוף משמרת הרבה יותר דוחות מחבריו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...