Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במנוע 1.4 הזרקה, הבעיה היא שמעל רבע גז המנוע נחנק.

היום הייתי במכון לאיתור תקלות בחיפה וה"מומחה" אמר זאת כנראה בעיה של מים ביכל דלק וצריך לנקז את הדלק בתחתית המיכל

ובנוסף לבדוק אטימות של פתח מילוי דלק ולהחליף אטם.

בנוסף הוא ניסה לקדם את ההצתה, אבל כשסובבנו את המפלג מההתחלה עד הקצה לא הייתה השפעה על ההצתה למרות זאת הוא טען שזה לא מקור התקלה.

מה דעתכם?

פורסם

אם מדובר על הדגם IES, אז לחבר הייתה את אותה הבעייה וכדי לפתור אותה יש שני כיוונים שצריך להסתכל אליהם.

עדיפות לראשון, האטם בין המצערת לסעפת יניקה.

אפשרות שנייה, אטם סעפת פליטה\יניקה לראש מנוע. (באונו זה משותף).

פורסם

מסננן דלק מוחלף ברכב אחת ל15000ק"מ באופן קבוע ולאחרונה הוחלף לפני 2000 ק"מ + תוסף BG.

משאבת דלק הוחלפה באחת חדשה ולא מקורית (סינית) לפני שנה וחצי, לחץ דלק נבדק ונמצא תקין.

בדקתי את הרכב במכון בדיקה שאני לא זוכר את השם כרגע, אבל זה מכון שרק בודק ואינו מתקן תקלות, אני עובר שם היום אז אני יעדכן את השם, אבל זה נמצא ברחוב ת"א ליד אורי מלמד.

תודה על העזרה

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בפיאט טיפו 94

לאחר בדיקה של מוסך נאמר לי שנוצרה הצטברות של פיח על הדיזות החשמליות של הרכב

הוא ניקה אותן והרכב עבד מצויין מאותו רגע

שווה בדיקה

פורסם

יש התקדמות:?

הרכב עבר בדיקה במוסך אורי מלמד, נמצא שלחץ דלק תקין אחרי הפילטר.

לפי כך הוחלט להחליף יחידת הזרקה באחת משומשת/ משופצת בעלות של 940 כולל מע"מ, לאחר ההחלפה הבעיה נפתרה.

וכמובן שאצל מלמד אי אפשר ללכת לפני שרואים כמה פטנטים, אז הודגמה לי מערכת מימן דווקא דיי מעניין ומשכנע

אבל אני מניח שזה כבר לשרשור אחר.

• תוכן חדש...