Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני זקוק למידע בכל מה שקשור לנושא של להיות עוסק פטור, איך עושים את זה? למי זה מיועד? כמה צריך לשלם כל חודש? למי משלמים? מה זה תקבולים?

מחיפושים באינטרנט מצאתי המון מידע אבל לא ספציפי אחד לאחד שמסביר בדיוק את כל הפרוצדורה.

העניין שלי הוא כזה: אני מאמן ב2 חדרי כושר בחיפה ובמקרה הכרתי מישהי שהיא שותפה(חצי בעלים) בחברה לאימונים אישיים, משיחה קצרה בטלפון הבנתי שאני צריך להוציא: "עוסק פטור" או יותר נכון אני צריך להיות בסטאטוס כזה על פי המדינה, עכשיו הבנתי שאני בעצם פטור ממס אם אני עושה את זה? ואני צריך לשלם תקבולים פעם בחודשיים? מה זה קיבימינט תקבולים? איך אני מצהיר כמה הרווחתי באותו חודש? למי אני מצהיר? מרים טלפון ומספר להם או שולח לאנשהו משהו?

בקיצור, סדר בבלאגן נדרש פה, אשמח לכל מידע שמישהו יודע בנושא.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

שלום

מה שאני יכול להציע לך זה שבמקום להסתמך על כל מיני פיסות מידע שאתה לא יודע מה אמינותם - תגש ליועץ מס או לרואה חשבון ותקבל מהם את כל המידע המלא והמוסמך. לא כדאי לך להתעסק עם מע"מ. הם הכי קשוחים מכיוון שאתה למעשה גובה כסף שמגיע להם.

בהצלחה.

פורסם

נכנסתי לגוגל, הקשתי "עוסק פטור" והתוצאה הראשונה היתה לעמוד מפורט ומסודר בויקיפדיה שמסביר הכל כולל הכל.

עוסק פטור לא פטור מתשלום מיסים אלא מתשלום מע"מ.

ההתנהלות היא מול מס הכנסה. כשתיגש לפתוח תיק עוסק פטור יסבירו לך איך משלמים את המס וכיצד מתנהלים מולם.

עוסק פטור לא מחויב להעסיק רואה חשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...