Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

אימי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי סוויפט 2008 שיש לנו

דרישות

גיר אוטומטי

נוחות נסיעה

חיסכונית

שתראה טוב

אופציות שחשבתי עליהם

איביזה החדשה , פולו החדשה שתגיע (מתי?)

מה אתם אומרים ?

פורסם

בתקציב נכנסות גם משפחתיות ראויות מאוד כמו למשל ג'טה 1.6 DSG.

אם אין צורך ברכב גדול האיביזה תעשה עבודה מאוד טובה והפולו אמורה להגיע בקרוב עם מנוע קטן וחסכוני יותר (1.2 עם DSG).

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

היא מחפשת קטנה מאובזרת. פורד פיאסטה היא אופציה מצוינת ומתאימה לדרישות. פולו החדשה עשויה גם להתאים - עם גיר ה-DSG ומנוע ה-1.2 ל' טורבו היא עשויה להיות מאוד תחרותית בתמחור נכון. לטעמי, מדובר בשילוב עדיף משמעותית על זה של האיביזה 1.6 DSG.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משום מה אנחנו לא מתחברים לעיצוב של הפיאסטה , ומראה זה פאקטור מאוד חשוב אצלנו בבחירה.

אין לנו צורך באוטו משפחתי כמו ג'טה שגם במחיר הזה אני לא מאמין שנקבל איבזור עשיר כמו בסופר מיני .

איביזה באבזור הכי גבוה ( SPORT ? ) מגיע עם גיר DSG ? או רק ידנית ? ומה מחירה?

דרך אגב ידוע לכם על אפשרויות מימון בצ'מפיון ?

פורסם

מה לגבי סקודה פאביה?

נסעתי לאחרונה בהרבה רכבים, במסגרת נסיעת מבחן, וההתרשמות שלי הייתה שהפאביה היא הרכב השלם ביותר בקטגוריית הסופר מיני. עיצוב נאה (במיוחד עם הגג הלבן), במחיר תחרותי, נוחה, מרווחת יחסית לקטגוריה ועוד.

פורסם

אתה נורמלי?

איזה בחור צעיר בימינו - יעדיף פביה שמרנית על פני איביזה נועזת?

הרי האיביזה מעוצבת, צעירה, יש לה סמל נחשק ונחשב יותר והיא מושכת הרבה תשומת לב (בעיקר תשומת לב נשית).

לדעתי, היתרון היחידי של האיביזה על פני הפביה - הגיר. האיביזה מצויידת בתיבה רובוטית DSG6 לעומת הפביה המצויידת באוט' 6 רגילה (כמובן שאת שתיהן ניתן לרכוש גם בגרסה ידנית).

אבל שוב, זה רק אני.

ואגב, בקרוב גם היתרון הזה יעלם - הפביה מקבלת DSG7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטער RS אני לא אוהב את העיצוב של הפאביה.

מישהו פה יודע את המחירים של האיביזה?

עם אבזור מלא 3 דלתות , כמה צפוי להיות המחיר שלה?

פורסם

סביב המחיר שציינת. אני עדיין מדגיש - לבצע נסיעת מבחן לפני הקנייה בכדי לראות השילוב המנוע-גיר מתאים לכם. בנוסף אמליץ לבצע בכל זאת נסיעת מבחן על הפיאסטה, רק כדי לראות מה אתם מפספסים. אם אפשר לחכות, כאמור הפולו החדשה תהיה מתחרה חזקה בקטגוריה (אם העיצוב לטעמכם, כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...