Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל אוקטובר 2009 - במקרה יצא לי היום לבקר בעסק של חבר בשכונת שפירא בדרום תל-אביב (אזור תחנה מרכזית חדשה)

כידוע, האזור מלא בעובדים זרים שמתגוררים בו בשל קרבתו לתחנה המרכזית, ומדי יום יוצאים לעבודה במקומות שונים.

תושבי השכונה, מצידם, די ממורמרים שהזרים השתלטו על השכונה וייקרו את מחירי השכירויות בעשרות מונים.

בקיצור, חבר שלי מספר שהיום בבוקר הגיעו אליו לעסק חבורה של לפחות 15(!!!) ערסים בריונים מהאזור עם אלות,

ושאלו אם הוא מעסיק עובדים זרים. התשובה הייתה שלילית. ככה הם עברו עסק עסק במורד רחוב מסילת ישרים.

עד שהם מצאו את האדם הראשון ממוצא אפריקאי.

לדברי החבר, זה לא היה מחזה הכי נעים שיש. לדבריו - 'שברו לו את הצורה'.

ולפי מה שהבנתי אחריו הם מצאו עוד מספר קורבנות נוספים.

חשוב להדגיש שלא הייתי שמה, אבל אין לי שום סיבה לפקפק בדברי החבר.

No worries 8)

פורסם

יהיה נחמד אם תדווח על זה ל"כלבוטק" או אמנון לוי ,כי ברור שהמשטרה לא יכולה לעשות שום דבר בנידון.

פורסם

השתיקה שלך ושל חבר שלך לא תורמת. אם אכן הסיפור קרה, שכנע את החבר לגשת למשטרה ולמסור פרטים. אני בטוח שהיו גרמנים שצקצקו בלשונם למראות אלימות כלפי יהודים; זה לא ממש עזר. אם אכן יש כנופיה שעוברת ומפוצצת עובדים זרים במכות כי הם עובדים זרים - חובתך לדווח על זה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

תדווח גם שהתוקפים התרחקו במהירות מופרזת, כדי שיעשו עם זה משהו.

:roll:

:?

:cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כאילו מה? סתם חיפשו עובד זר להרביץ לו?

כן, וליותר מאחד. במטרה שבסופו של יום הזרים יעזבו את השכונה ויעברו להתגורר ליד מקומות התעסוקה שלהם.

No worries 8)

• תוכן חדש...