Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דיברתי עם בנאדם שהציע לי רנו מגאן שנת 2002 ידנית אשר החליפו לה מנוע, רדיאטור וקלאץ'.

האוטו יד שניה והבנאדם רוצה 15000 על הרכב, השאלה שלי היא קודם האם ברגע שמחליפים מנוע המחיר אמור לרדת?

והשאלה השניה המתבקשת האם זה משתלם? בדקתי על הרכב קצת פה בפורום והבנתי שהרכב בכלליות סבבה, רק התיקונים קצת יקרים.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

לפני החלפת המנוע? אני אברר..אבל איך אני יוכל לדעת שהבנאדם לא משקר אותי?

ובקשר לשאלות, האם אחרי החלפת מנוע המחירון יורד? והאם 15 אלף נשמע הגיוני?

פורסם

שווי הרכב לא יורד לאחר החלפת מנוע, אלא אם המנוע שהותקן הוא מנוע גנוב ואין אפשרות לאשר אותו ברישיונות או בעיה אחרת בסגנון.

דרוש מהבעלים הוכחות כתובות כדי לאמת את הקילומטראז' של הרכב לפני ואחרי החלפת המנוע. הקילומטראז' לא מתאפס עם החלפת המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקילומטראז' של האוטו כרגע הוא 0..רק לפני כמה ימים המנוע הוחלף ואיפסו את הקילומטראז', מאז החלפת המנוע לא נסעו על הרכב..

פורסם

זו סיבה מספיק טובה לא לקנות את האוטו הזה.

רכב נמכר מייד לאחר החלפת מנוע - פירוש הדבר שהרכיבו את המנוע הכי זול שמצאו.

אתה תצטרך לטפל באישור המנוע ברישיון, אתה תצטרך לרוץ למוסך למימוש אחריות, במידה והמנוע שהורכב לא יהיה תקין, אתה לא יודע, אם המנוע קיבל טיפול שנהוג לבצע לפני הכנסת מנוע משומש לרכב.

גם לא ברור, למה איפסו קילומטרז'.

אני מקווה, שברור לך, שהמנוע שהורכב הוא לא מנוע חדש מהמפעל.

זה מנוע מפירוק, מהארץ או מחו"ל, משנת הייצור דומה לשנת הייצור של הרכב, שאתה רוצה לקנות, והוא כך וכך קילומטרים.

אז מה הסיבה לאפס קילומטרז' ?

פורסם

רכשתי רכב זהה ואני מאוד מרוצה. על הרכב הזה ניהלתי משא ומתן לפני כ 3 חודשים, לבסוף החלטתי שהעסק נשמע מסריח משהוא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הבנתי, אני מחר אראה את הרכב ואשאל ואברר בדיוק מה היה הקילומטראז' לפני ואשאל על המנוע ואבקש קבלות.

אעדכן אותכם, תודה.

פורסם

כנראה שלא הבנת מה שאמרו פה.

זה באמת לא משנה כמה נסע עד האיפוס, קבלות וכו'.

העובדה שהק"מ אופס זה לא נורת אזהרה אלא פרוג'קטור, כל התעסקות עם ק"מ הינה עבירה.

החלפת מנוע, וכל פעולת תיקון יקרה שכזאת עולה אלפי ש"ח שהקונה לא יראה אותם בעת המכירה והעובדה שהסוחר (סליחה, מוכר) עשה את ההחלפה וישר מנסה למכור את הרכב מסריחה ביותר.

תעשי לעצמך טובה, כדי להימנע מצבירת הודעות רבות בפרום טכני תמנעי מהרכב הנ"ל ואפילו אל תנסי לברר כלום לגביו.

פורסם

המחיר יותר מידי נמוך וזה חשוד. שילדה ותאונות בדקת? אולי זו הרכבה של שתי מכוניות?

אפס ק"מ? אפילו לא בדקו אם מה שהרכיבו עובד בצורה תקינה? מוזרררררררר

האם המוכר הוא בעל הרכב? ברר מי היה ביד ראשונה - אולי זה רכב ממשלתי או סיפור אחר.

כמו שכתבו לך - עדיף להתרחק.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...