Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל קאדילק נוסע\נוהג משמעותית טוב יותר לטעמי האישי (אני יודע שיש שיחלקו עלי).

אני הייתי משקיע את ההבדל.

ל CTS גם מראה פחות "מאפיוזי" אם זה משנה לך.

פורסם

לגרנד צ'ירוקי לרדו שמחירו היום עומד על 170 אלף שקל לא תהיה ירידת ערך דרסטית בעוד שנתיים.

תוריד לעצמך 10 אחוז לכל שנה ואתה תימכור את הרכב בצורה סבירה.

מי שקרא קצת על לוי יצחק, הוא דווקא לא נותן "מכות" חזקות לשוק של הייבוא האישי שגם ככה זול משמעותית מהשוק הרגיל.

אני לא יודע כמה כבר יהיה אפשר להפסיד על רכב שעולה 170 אלף בשנתיים במיוחד שאותו רכב שמיובא דרך היבואן עולה כפול ממנו.

לגבי הקרייזר 300C , אף אחד לא יקנה אותה ביד השנייה השוק שלה גרוע, של הגרנד צ'ירוקי יותר סביר לכן אם אתה רוכש אל תשקיע יותר מדגם לארדו ככה הסיכון נמוך.

בכל אופן אני הייתי הולך על משהו קצת שונה מימך.

רוצה יבוא אישי? רוצה רכב אמין? רוצה שוק טוב? 200 אלף זה התקציב? אממ.. טויוטה קאמרי SE

מנוע 3.5 עם 280 כ"ס , גיר 6 הילוכים טיפט', חצאיות ספורט מקוריות מהחברה ומיתלים ספורטיבים.

ככה היא מגיעה מהחברה בדיוק, רק עם ג'אנטים אחרים.

31109660213_large.jpg

31109660228_large.jpg

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...