Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אז ככה עוד מעט מתחילה שנת לימודים, ואני צריך אמצעי תחבורה זול ונוח.

אחרי לא מעט התלבתיות החלטתי שאני לוקח מכונית ולא קטנוע (חורף ירושלמי זה לא הכי נחמד שיש).

בכל מקרה הקצבתי לעצמי לא יותר מ25K ש"ח.

והחלטתי שאני יוצא לחפש.

השאלה מה?

אני נע בין ASTRA 2002 אם 142אלף ק"מ לבין פונטו ספייס 2002 אם 150אלף קילומטר.

מאיזה שהיא סיבה אני מאד נמשך לעיצוב של האסטרה, אבל מדברים ששמעתי לא חסר להם בעיות במערכת החשמל ועלויות של חלקים הם בין הגבוהים שיש.

לעומת זאת המנוע הוא יותר גדול ( 1600 מול 1250 בפונטו).

מצד שני יש את הפונטו שהיא גם קטנה גם חסכונית וגם זולה מבחינת אחזקה, אבל לא שמעתי אליה יותר מידי מבחינת אמינות.

אז בגדול ASTRA Vs PUNTO?

כעקרון אני גם פתוח לעוד הצעות חוץ מהדגמים האלה.

תודה מראש לעוזרים!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עבור סטודנט שאין לא הכנסה חודשית קבוע ומספיק גבוה, שיקול יחידי ברכישת רכב צריך להיות עלות אחזקה סבירה, צריכת דלק נמוכה, עלות תיקונים נמוכה.

אבל אם יש לך אפשרות לקנות לפני לימודים אסטרה, לעשות לה ישור קו ולדאוג לכך שזה לא ירוקן לך את הכיס אז לדעתי עדיף מאשר פונטו.

פורסם

אני לא אומר שאסטרה רכב רע, אבל לפי דעתי - רכב שאינו מתאים (מבחינת תחזוקה) לסטודנט. פונטו תתאים יותר.

יש מבחר גדול בשוק הרכב, ומחירי התיקונים סבירים.

חבר שיש לו אסטרה, נאלץ להחליף את אחד המחשבים ברכב - עלות של 8K ש"ח (במורשה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...