Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כרגע הרכב נועל 2 TURANZA ER300 מקוריים שלא נראים טוב במיוחד (לא הוחלפו מאז שעלה לכביש...) ושני אחוריים ששמם פרח מזכרוני (לא מקוריים, קרוב לוודאי משהו זול).

אני רוצה לשדרג את הצמיגים של הרכב לצמיגים ברמה גבוה יותר, התקציב הוא בין 600 ל700 לצמיג (מכיוון שמדובר בהוצאה על 4 צמיגים, אם יש זולים יותר - מה טוב).

הדרישות הן הדרישות הרגילות (אחיזה, יכולת בלימה, כל השאר) ורצוי גם שיהיו שקטים.

המידה היא 16\55\.215.

מה מומלץ? רצוי פנצ'ריות באזור ת"א (אפשר גם נתניה ועמק חפר).

נ.ב. איך אני מוודא את תאריך הצמיג? אצלנו לא ניתן לדעת כיוון שטרחו להתקין את הצד שמראה את תאריך היצור הפוך, אני יודע שמדובר ב4 ספרות אבל איך הן נראות במדויק? ומה מידת הטריות שכדאי לקנות בה צמיג?

המון תודה לעוזרים :wink:

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הבנתי, התאריך מופיע בתוך מסגרת מעוגלת כזאת?

לגבי הצמיגים - אין לי ממש מושג מה רצוי.

פורסם

ממליץ בחום על צמיגי continental ContiSportContact 2, ישבו אצלנו על הרכב (ג'טה 2007) במשך שנתיים וחצי

ובאמת צמיג מצוין, בעל אחיזה טובה ביבש וברטוב, אומנם הוא טיפה יקר אבל שווה את המחיר.

אם תתאמץ תוכל למצוא אותם ב600 פלוס מינוס

בהצלחה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מצורפת מצגת שמסבירה פחות או יותר כל מה שצריך לדעת על צמיגים.

(סיומת הקובץ pps, יש לשנות את סיומת הקובץ מ-doc ל- pps , עמוס השרת עושה לי בעיות עם rar)

מנהל/ים: לדעתי, את המצגת ייצרה חברת הצמיגים Pride (מעולם לא שמעתי עליה) וקרדיט למתרגם כבר יש בפנים.

אולי כדאי לנעוץ את זה איפשהו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב, זה לא הולך. ניסיתי אינספור דרכים,

המצגת בגודל 2.6MB (דחוס זה יוצא 2 מגה) , מי שירצה ישלח לי מייל/ה"פ עם מייל.

מהנלים, מה ניתן לעשות כדי להעלותה לטובת הכלל?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש המלצות נוספות חוץ מהCONTISPORT CONTACT? בתקציב של הTURANZA ישנם הרבה צמיגים טובים, אני רוצה לדעת מה הכי מומלץ.

וכמובן אם יש מקום מומלץ לקנייה באזור ת"א או לחלופין נתניה/עמק חפר.

פורסם

יש מצב שאני אזכה לתגובות נוספות?

כל שרשור קטן על צמיגים ברכב כללי עשיר בהמלצות ורק שלי כמעט ולא:cry:.

• תוכן חדש...