Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר להתקין MAC OSX על PC ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל על HACKINTOSH.

תעשה חיים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ממה שהספקתי לעבור ברפרוף צריך לוודא שהלוח אם וכנראה עוד שאר רכיבי החומרה מתאימים.

יענו שיש להם דרייברים במה"פ תפוחית.

פורסם

כמה מכשירי אנדרויאד יש ?

אם מדובר בנוחות אז תכנות לפאלם פרי נחשב הכי קל.

אם אתה מחפש איפה הכסף נמצא אז האייפון הוא מכרה הזהב.

שפת אובג'קטיב C לא כל כך שונה מ C++ שאני כבר מכיר , את הקורס של אוניברסיטת סטנפורד התחלתי להוריד.

יש סימולטור לאייפון, כל מה שאני צריך זה LIVE DVD של OSX כנראה .

"יש הבדל משמעותי בין מה שהוצג לאייפון בתחילה לבין פיתוח האפליקציות ב WebOS.

באייפון היה ניתן רק לגלוש לאפליקציות, לא היה ניתן להתקין אותן באופן מקומי וכמובן שלא להן גישה לקריאות מערכת, notifiactions, מסדי נתונים של SMS, כתובות, טלפונים וכו'.

כל זה שונה כאן. פאלם עשו משהו גאוני, הרי ברור שאם יכניסו לשוק עוד SDK יחד עם האייפון והאנדרואיד אף אחד לא יפתח עבורם.

לכן- מה שהם עשו כאן הוא שכל האפליקציות, גם היישומים הבסיסים שהוצגו, מבוססת AJAX, ג'אווה סקריפט CSS וכו', דהיינו כל מי שיודע לכתוב אתר HTML דינמי יודע לתכנת אפליקציות עבור ה WebOS. זו רק שפת התכנות אפשר לעשות איתה כמעט הכל, אבל לא אפליקציות שדורשות תכנות יותר בינארי כדוגמת משחקי 3D אם כי אני בטוח שגם זה יגיע. אני מניח שלהשקה הם רוצים ללכת על בטוח, וזה בדיוק מה שאפל עשו.

ממה שקראתי, מתכנתים שכבר התנסו בפיתוח מספרים שמדובר בסביבת פיתוח סופר ידידותית, הרבה יותר נוחה מהאנדרואיד ומה SDK של האייפון."

"באותה בתקופה האפסטור של אפל עמד להיפתח, ופנו אלי מחברת לונלי פלאנט העולמית. הם ראו את ממיר המידות שלי וביקשו שאצור בשבילם שיחון אנגלי־סיני לאייפון". השיחון של לונלי פלאנט נמכר באפסטור מיום פתיחת החנות המקוונת ב־10 ביולי 2008, ובסוף אותו חודש עלה לחנות ממיר המידות של קופמן, שהוצע להורדה תמורת 99 סנט. "בספטמבר אפל העבירו לחשבון שלי את התשלום הראשון, בסך 30 אלף דולר. עד היום המכירות של התוכנה הכניסו לי 130 אלף דולר".

מאז פיתח קופמן יותר מ־60 שיחונים ומדריכי טיולים לאייפון בעבור לונלי פלאנט, ולפני כמה שבועות התפטר מעבודתו בחברת Astea, אחרי שמונה שנים, ועבר לעבוד מביתו ביקנעם, בפול טיים, על פיתוח יישומי אייפון. לדבריו, הכנסותיו מיישומים שפיתח והעלה לחנות עומדות כיום על כ־30 אלף שקל בחודש, וחברות שהוא מפתח עבורן אפליקציות כפרילאנסר משלמות לו עוד כ־20 אלף שקל בחודש.

"היקף העבודה שיש בתחום הפתיע אותי", הוא מספר. "כשהתפטרתי חשבתי שיהיה לי יותר זמן לעצמי - לספורט, לבלות עם הילדים. אבל אני עובד כל היום. מתעורר בבוקר, מתיישב מול המחשב עד הערב, וקם מהכיסא רק לפגישות עבודה".

• תוכן חדש...