Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את מה שנכתב על הקרוז וזה מתחיל להדאיג אותי,קרה לי גם כן כיבוי מנוע כאשר עצרתי לרגע

בצד הדרך הרגשתי ריח של מזגן שלא עובד ואז הבחנתי על לוח השעונין שכל הנורות עובדות והמנוע כבוי

וזה קרה אחרי כ-20 הק"מ הראשונים.

לפני כן אחרי שקיבלתי את המכונית בדרך הביתה הופיע קוד שגיאה על הצג צילצלתי למוסך לשאול ואמרו לי שזה

קוד של חוסר שמן מנוע לפני שהתנעתי שוב כדי לחזור למוסך בדקתי שמן ואכן המדיד הראה על מינימום.

במוסך הוסיפו שמן ולאחר נסיעה שוב הופיע הקוד אך הפעם לא היה חסר שמן ושוב באותו יום חזרתי למוסך כדי שיבדקו

מה קורה וגם אמרתי להם שהמנוע כבה ללא סיבה,הם עשו בדיקות עם מחשב אך לא מצאו כלום ואמרו לי שאם זה יקרה שוב

יחליפו את היחידה שמודדת את השמן במנוע,למחרת שוב הקוד הופיע ושוב הייתי במוסך ואחרי בדיקות נוספות ללא מימצאים

החליפו לי את אגן השמן שכולל בתוכו את המצוף ואת היחידה המודדת ומאז שבועיים ונסיעה של כ-400 ק"מ התופעה

לא חזרה,אני מקווה שגם כיבוי המנוע ללא סיבה לא יחזור:?:

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו. נראה לי הקרוז תשבור שיא של תקלות לרכב חדש. או שזה רק אני? :shock::idea::roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז יש בעיה מסויימת, אם צוות טכני של היצרן בודק את זה כאן בארץ הפתרון קרוב. אני לא מבין על מה המהומה? מכירים רכב שלא סובל מבעיות או לא סבל ממחלות ילדות?

פורסם

כשהרכב נכבה באמצע נסיעה, זו לא מחלת ילדות. זו סכנת נפשות. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם צמיג שמתפוצץ זה סכנת נפשות, זה קרה לפורד והיו מקרי מוות (אני שומע דברים רעים על פורד?...דממה רועמת).

גם לקרייזלר היה מחזיר שמן של גיר שגרם לשריפת רכב וזה גם גרם לכמה מקרה מוות (איפה כל הצעקנים היו אז...) היו גם לניסאן בעיות של דימום מנוע, לרנו, פיאט ועוד כמה יצרנים מכובדים ועדיין לא שומעים את כל המקטרגים.

אז הקרוז הוא לא בדיוק כוס התה של הפורום הזה, אז מה...לכו לנוח...שבת המלכה ...

פורסם

ומה קשור מה שרשמת לכך שלקרוז יש בעיה מסויימת, ש"במקרה" היא סכנת נפשות? למה אתה מנסה להוציא אותה מהבעיה שיש לה ומכניס כהשוואה מכוניות אחרות? :roll:

אתה מדבר כאילו שיש לך קרוז בבית. גם אם כן, תהנה ממנה, לא אמרתי אחרת.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי אתם עושים סיפור מתקלה שתאמינו לי תפתר בקרוב, בנתיים הדימום מנוע לא קורה בנסיעה מהירה או האצה אלא בהאטה או עצירה, אז סכנת נפשות אין כאן, רק קצת עוגמת נפש ופליאה.

פורסם

גם ב30 קמ"ש אם תנסה לבלום בכיכר ממש לא יהיה לך נעים להיכנס לתוך איזה פסלון חמוד שיש בתוך הכיכר או עוד יותר גרוע באיזה בן אדם שעומד לחצות מלפניך את הכביש,לך תסביר אחרי זה בבימ"ש שזה תקלה מוכרת

פורסם

אתם מתפזרים, מחירון סיטרואן לא קשור לאי אלו בעיות דימום מנוע שלכאורה היו בעבר.

רכב מדומם לא מאבד יכולות היגוי ובלימה אז למה לקשקש לא לעניין?

ב 120 קמ"ש יכול להתפוצץ לך צמיג או שאתה גם יכול להרדם על ההגה ולמות.

סכנות יש בכל מקום ובכל זמן ובמיוחד שאתה נוהג בכלי רכב ולא משנה מאיזה יצרן.

השרשור הזה צריך רגיעון של הדס, בחיי.

פורסם
גם צמיג שמתפוצץ זה סכנת נפשות, זה קרה לפורד והיו מקרי מוות (אני שומע דברים רעים על פורד?...דממה רועמת).

גם לקרייזלר היה מחזיר שמן של גיר שגרם לשריפת רכב וזה גם גרם לכמה מקרה מוות (איפה כל הצעקנים היו אז...) היו גם לניסאן בעיות של דימום מנוע, לרנו, פיאט ועוד כמה יצרנים מכובדים ועדיין לא שומעים את כל המקטרגים.

אז הקרוז הוא לא בדיוק כוס התה של הפורום הזה, אז מה...לכו לנוח...שבת המלכה ...

אז יש בעיה מסויימת, אם צוות טכני של היצרן בודק את זה כאן בארץ הפתרון קרוב. אני לא מבין על מה המהומה? מכירים רכב שלא סובל מבעיות או לא סבל ממחלות ילדות?

יש לי סימפטיה לשם דני לכן ביקורתי תהיה בשפה עדינה.

נכדתי בת השבע כבר יודעת כי כאשר היא מבצעת משהו לא בסדר , אין זה משנה אם גם אחותה בת ה -4 עשתה את אותו מעשה.

דהייו קרוז יש בה תקלה שיכולה להיות הרת גורל. את מי זה מעניין אם גם לפורד היו פשלות.

כעת דנים בקרוז. קפיש.

כל ההנחות שלך שהפורום לא אוהב מכונית זו או אחרת , על מה הם בדיוק מתבססות. ייש לך הוכחות לכך. אפילו כאן בשרשור יורדים על תקלות שהיו במכוניות אחרות.

האם אתה מקבל כסף מ UMI , לכתוב כאן ולהגן עליה עד טיפת דמם האחרונה של "ברי המזל" שקנו את הרכב.

ובוא ספר ופרט את כל הבעיות שהיו בכלי רכב אחרים ? וגם אם הכל נכון, זה לא ממעיט מגודל הבעיה שעומדת בפני הקרוז.

אז אל תלכו לישון, גם לא בשבת המלכה, אלא תפתרו את הבעיה ויפה דקה אחת קודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לכל אוטו חדש יש מחלות ילדות. זו הסיבה שאני אף פעם לא קונה אוטו מהשנתון הראשון והשני שלו (מהשני רק אם הראשון הוכיח את עצמו).

סביר להניח שבשנת הדגם הבאה מחלות הילדות יעברו כמעט לחלוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה יכול לספר לנו למה אתה ממהר להציג את הבעיה כ"קטנה" ולא משמעותית?

אתה חבר בקבוצת בעלי המקצוע, אולי זה רלוונטי?

בסופו של דבר ישנה תקלה, סכנת נפשות או לא (למרות שאני יכול לחשוב על 100 דרכים למה כן), צריך לסדר אותה במהירות.

מילא אם זו הייתה בעיה של חלונות נופלים או צבע מתקלף, אז אפשר להגיד שאין סכנת נפשות ועדיין צריך לתקן/לפצות.

אתה כמובן לא רוצה שרכב שכבה "יפתיע" את הנהג הממוצע והוא לא יבין למה האוטו לא בולם כמו שצריך וההיגוי קשה. עד שהוא יתפעל את הרכב הוא כבר יעלה על מישהו/משהו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
יש לי סימפטיה לשם דני לכן ביקורתי תהיה בשפה עדינה.

נכדתי בת השבע כבר יודעת כי כאשר היא מבצעת משהו לא בסדר , אין זה משנה אם גם אחותה בת ה -4 עשתה את אותו מעשה.

דהייו קרוז יש בה תקלה שיכולה להיות הרת גורל. את מי זה מעניין אם גם לפורד היו פשלות.

כעת דנים בקרוז. קפיש.

כל ההנחות שלך שהפורום לא אוהב מכונית זו או אחרת , על מה הם בדיוק מתבססות. ייש לך הוכחות לכך. אפילו כאן בשרשור יורדים על תקלות שהיו במכוניות אחרות.

האם אתה מקבל כסף מ UMI , לכתוב כאן ולהגן עליה עד טיפת דמם האחרונה של "ברי המזל" שקנו את הרכב.

ובוא ספר ופרט את כל הבעיות שהיו בכלי רכב אחרים ? וגם אם הכל נכון, זה לא ממעיט מגודל הבעיה שעומדת בפני הקרוז.

אז אל תלכו לישון, גם לא בשבת המלכה, אלא תפתרו את הבעיה ויפה דקה אחת קודם.

אני לא מתכוון להתייחס לדברי הביקורת שלך למעט זה:

אני חיי ונושם את ענף הרכב מאז אני ילד. תקלות היו ויהיו לכל רכב ובכל נקודת זמן של החיים של הרכב. חלק מהתקלות והמחלות היו מסוכנות פי כמה מהתקלה המדוברת של הקרוז בשרשור הזה. אני מדבר על בעיות עם צינורות בלם, מסרק הגה שנוזל או נתפס, בלמים לא תקינים ועוד הרבה.

אז מה אני מבקש? קצת פרופרציות. התקלה עצמה, שאתם ובטח אני לא יודעים את מהותה אז תנו ליבואן וליצרן, לעשות את מה שהוא אמור לעשות וכבר אכן עושה בימים אלו, למצוא פתרון.

אתה יודע מה? לא חייבים ממש להקשיב לי או לקבל את דעתי.

• תוכן חדש...