Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב בסביבות 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני נהג חדש וצעיר , בן 18.

רציתי להתייעץ איתכם איזה רכב כדי עד 15,000 בערך?

אני מחפש רכב ידני , חזק , רוצי שיהיה עם התנהגות ספורטיבית , ושיהיה כיף לנהוג בו.

אתם יודעים לפעמים לעשות פתיחות וזה...

רצוי שלא ישתה הרבה דלק..

וגם שהתחזוקה תיהיה די זולה

אני יסע אליו כל יום בערך כ-6-10KM

תודה ^___^

פורסם

ספורטיביות , וחסכון לא באים ביחד.

תעשה חיפוש כול יומיים יש כאן נושא של רכב ב15K.

אודי A4

דימה.

פורסם

קולט\בראבו בול בשבילך, הקולט מבוססת על הלנסר מאותם שנים והבראבו על הבראבה ככה שאין בעיה במציאת חלפים ובזול ומוסכים לא חסר גם.

הקולט יותר חזקה בטיפה מבחינת כ"ס, הרכבים לא מספקים ממש חוית נהיגה אבל הם חסכונים בעלויות יחסיות לספורטיביות של ממש, יש להם את הפוזה של ה3 דלתות והמראה הספורטיבי, והם בידיוק מה שנער בן 18 צריך, זה לא רכבים שיאכלו לך את הכיס ויזרקו אותך למים עמוקים מה שנקרא, אחלה מכונית להתחלה.

הבעיה שלך תמצא אחת שמורה שנער בגילך לא הרס אותה.

פורסם
קולט\בראבו בול בשבילך, הקולט מבוססת על הלנסר מאותם שנים והבראבו על הבראבה ככה שאין בעיה במציאת חלפים ובזול ומוסכים לא חסר גם.

הקולט יותר חזקה בטיפה מבחינת כ"ס, הרכבים לא מספקים ממש חוית נהיגה אבל הם חסכונים בעלויות יחסיות לספורטיביות של ממש, יש להם את הפוזה של ה3 דלתות והמראה הספורטיבי, והם בידיוק מה שנער בן 18 צריך, זה לא רכבים שיאכלו לך את הכיס ויזרקו אותך למים עמוקים מה שנקרא, אחלה מכונית להתחלה.

הבעיה שלך תמצא אחת שמורה שנער בגילך לא הרס אותה.

קודם כל תודה על התשובה.

גם אני די אהבתי את הקולט , אבל שמעתי שיש גירסה חזקה וגירסה חלשה יותר.

מה הוא טווח השנים של החזקה יותר ומה של החלשה יותר? ואיזה יותר מומלץ.

פורסם

בשביל 8 ק"מ ביום, עיניין החסכונות הוא כ"כ זניח שזה לא משנה. ההבדל יהיה של עשרות שקלים בחודש - שאלו יהיו הבעיות הכלכליות שלך עם האוטו.

פורסם

קולט של איזה שנה כדי לי להסתכל?

כי שמעתי שהוציאו גרסות חזקות יותר ואז חלשות יותר משהו כזה...

למישהו יש מושג?

פורסם

הונדה סיוויק /פג'ו 306/106/205 / קולט / סובארו גראנד ליאונה/אימפרזה.

כל אחד מאלה יתאים לך, הבעיה היא למצוא סיוויק או קולט שלא היו של ערסים ובמצב טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

חפש סיאט איביזה או פיאט בראבו גיר רגיל הם יעשו את עבודה מצויין יש להם מראה צעיר ,חסכונית בדלק, קלות לאחזקה,ביטוח זול אם תימצא אחת עם גג נפתח וגאנטים זה עוד יותר טוב

מנועים 1400 או 1600 עדיף 1400 יותר חסכוני

ביי

הקולט זללנית דלק היא לא חסכונית תעשה 1-10 1-9

וגם אחזקה יותר יקרה

פורסם

כמה כ"ס יש למיצובישי קולט?

וכמה כ"ס לסיויק?

מי מהם יותר חסכנית?

איזה אוטו עדיף סייק או קולט

פורסם

הקולט יוצרה מ93-96 (הצורה הישנה) בהספק של 113 כ"ס, 96 ומעלה (צורה חדשה) ההספק ירד ל90 בלבד ורובם אוטומטיות.

הסיויק (92-95) הגיעה עם 130 כ"ס, אבל אתה מבין שעבר הרבה שנים וההספק ירד.

את שתי הרכבים קשה למצוא במצב שמור, והסיויק רובם אוטומטיות שזה רע יחסית מבחינת דלק ואחזקה, סיויק שמורה זה דבר שקשה ממש למצוא אנשים חורשים על לוחות הרכב חודשים ולא מוצאים, קולט גם קשה אבל לא עד כדי כך.

לשני הרכבים אין מחסור בחלפים.

שתיהם מנוע 1600, והקולט לא שוקלת כלום ככה שאני מאמין שבהאצה מהמקום זה די מתקזז וגם בצריכת הדלק זה מורגש.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת אלי.

למישהו יש מושג מה הצריכת דלק של הקולט בעירוני ובבין עירוני?

ועוד שאלה נורא חשובה , מה עדיף נגיד קולט של 93 או של 96?

פורסם

מה לקולט ולהתנהגות ספורטיבית?!

למה לא צרפתיה חמימה? הרבה יותר כיף, הרבה יותר צעיר...

תנהג ב 106 ואז גם ב קולט תרגיש את ההבדל, תבין לבד.

• תוכן חדש...