Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

car pc - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להתקין car pc אצלי ברכב. מדובר על לנדרובר דיסקברי 2.

מבחינת חשמל יש לי מצבר של 100Ah ואלטרנטור של 120A כך שלא נראה לי שיחסר כח (למרות שיש תכנון לחבר מוצרים נוספים בעתיד).

מבחינת דרישות : mp3, BT, Radio, GPS ניווט עירוני וניווט שטח.

מצאתי את המחשב הזה : http://www.carcomputer.co.uk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,72/category_id,2/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,44/

מה דעתכם? האם מדובר באוברקיל ביחס לצרכים שלי?

מצד שני יש את זה - http://www.carcomputer.co.uk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,71/category_id,2/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,44/

האם הוא חלש מדי?

קראתי כמה ת'רדים על car pc ונראה לי שמה שאני מחפש קצת יותר פשוט - בלי דרישות סאונד אודיופיליות מדי.

איזה מסך מומלץ? נראה לי ש-7" יכנס לי בדשבורד במקום הHU הקיים כרגע, כדאי להתאמץ למצוא מקום ל8-10"?

תודה

גלעד

פורסם

השני לא משהו

לך על הראשון

אם אתה מנווט בשטח, הייתי מחפש טאץ' מגע של ליליפוט בחול 10.4 אינץ' ואפילו מתקין אותו בתצורת מסוף - כמו בניידות.

פורסם

ברוך הבא לתחום ה CARPC.

לפי הדרישות שציינת אין לך צורך במחשב רכב בכלל.

לפי דעתי כול מערכת מולטימדיה תעשה את העבודה בצורה הרבה יותר קלה עם פחות כאבי ראש (למי שלא מתמצא בתחום)

אם בכול זאת אתה חושק במחשב CARPC הקישור הראשון הוא באמת יותר מידי לצרכים שלך, כמו כן שהוא גדול (פיזית) ,הוא יצרוך הרבה יותר חשמל מהדגם השני ויפלוט הרבה יותר חום.

בקישור השני מוצג המחשב הסטנדרתי והמאוד מוצלח שמבוסס על הלוח אם D945GCLF2 עם האטום דואל קור 1.6 שנחשב להצלחה גדולה בתחום מחשבי הרכב ומציע אמינות רבה.

לגבי מסך, 7 אינץ יכול להיות מספיק, זה כמובן תלוי בדרישות.

אם יש לך מקום ל 2DIN מקורי תיקח 7 אינץ עם מסגרת תואמת

אם אין לך מקום ובכול מקרא תצתרך לעשות התאמות למניהם ע"י בניות מיוחדת אין שום סיבה שלא תלך על משהוא יותר גדול שכמובן יוכל להתאים לבניה שתהיה.

בהצלחה.

פורסם

אדוואנט יש לך ניסיון בניווט שטח ?

7 אינץ' ממש לא מספיק, תוך כדי שאתה נוהג ואתה צריך לזהות איזה פאקינג "אוכף" בדיוק שמולך יש בולדרים. ובצד שמאל שלך חלוקי נחל רטובים. דווקא שם אתה רוצה מסך גדול כמה שיותר ונוח. שתוכל בזריקת מבט חפוזה לקבל את המיקום.

לדעתי 10.4 אינץ' זה הפתרון הנכון.

בקשר לאטום - לא חושב שהוא יצליח להסתדר עם תנועה דינאמית של 1\20 טופוגרפית.

בוא בזמן שהוא שולף לך את הנ.צ. הבאים שלך.

פורסם

לא אין לי נסיון בניווט שטח, לקחתי לתשומת לב את ההצעה שלך לפותח התרד.

לגבי האטום, אני קצת בספק אם הוא לא באמת מספיק, אבל אני סומך עליך (בערבון מוגבל :wink:)

פורסם

מתעלק על השירשור:

איזה תוכנה ממולצת לניווט בשטח עדיף עם צילומי אויר, שמעתי שיש אפשרות להוריד

את גוגל אר'ת כולל כל המפות למחשב, מוכר למישהו?

פורסם

מישהו יכול להמליץ על תוכנת ניווט עירוני שעובדת על WIN? מה שאני מכיר צריך כל מיני אמולטורים כדי להריץ תוכנות שמיועדות במקור למחשבי כף יד.

האם יש יתרון כלשהו למארז Voom PC2? האם מארז כזה עובד עם לוח אם רגיל mini ITX?

פורסם

תוכנת ניווט עירוני שעובדת יפה ב WINDOWS היא SYGIC. היא לא תלת מימדית כמו IGO אבל היא לפחות נראית כמו שצריך מבחינת רזולוציה ו DPI.

שרון - בגדול, ניתן להוריד מקטעים של GOOGLE-EARTH ולהשתמש בהם במסגרת GPS. השאלה היא האם המיפוי של ישראל בגוגל השתפר.. (אתה יכול לראות דוגמא לכך בדמו של הסקין LSX ב MP3CAR.

...CASKA for life

פורסם

תודה על התשובות.

האם המחשב השני (מבוסס אטום - לא יודע איזה גירסא שלו) בתוך מארז Voom PC2 יתן מענה לצרכי או שכדאי לחפש משהו עם מעבד חזק יותר?

מה לגבי כרטיס קול - האם יש צורך בכרטיס יעודי או שאפשר להסתפק בכרטיס המקורי ולקבל תוצאות מספקות?

תודה

גלעד

פורסם

לניווט שטח משתמשים בnaviguide אם אני לא טועה

אתה יכול להסתכל בפורום הזה :

http://www.4x4.co.il/forum/forumMain.aspx?forumID=13

אני עם אטום 330 והכל עובד מצויין , אבל תוודא שאין דרישות מיוחדות לניווט שטח

עוד משהו שאתה צריך כנראה זה כונן ssd ולא הארדיסק רגיל בגלל הטירוף זעזועים ברכיבת שטח..

לגבי הכרטיס קול - אם הוא מספיק לך מבחינת צרכי המוזיקה אז הוא סבבה ( 5.1 מקס' בלי יותר מדי אפשרויות בדרך כלל )

רשמת שאתה לא מחפש דרישות אודיופיליות אז עושה רושם שהוא יספיק

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אוקיי, התחלתי בחיפושים קצת יותר מעמיקים בלינקים מהפורום ומצאתי כמה דברים מעניינים.

איך המסכים של xenarc? האם הם יותר טובים מהליליפוט למיניהם? על פניו מצטיינים בבהירות וקונטרסט גבוהים יותר ובמחיר לא גבוה משמעותית.

ב-MoCoSo מצאתי את המחשב הזה : http://store.mo-co-so.com/4thgenerationcentrafusecompletecarpc-p-92.html

פחות או יותר כל מה שאפשר לרצות ממחשב, רק המחיר לא כל כך נמוך. מצד שני, זה חוסך את כל הבניה וההתאמות - P&P.

מה דעתכם?

לגבי חיבור למערכת הקיימת ברכב : היום יש לי HU מקורי של Land Rover, לא יודע מי היצרן המקורי. לHU מחובר צ'יינג'ר שאין לי ממש צורך בו. האם אפשר לחבר את המחשב במקום הצ'ינג'ר? נדמה לי שיש לו חיבור אחד לשליטה ועוד RCA לסאונד. חשבתי פשוט לחבר את ה RCA למחשב ולשים בו איזה דיסק שירוץ נון סטופ כי אחרת הוא מודיע שאין דיסק ולא עובד. נשמע רעיון הגיוני?

תודה מראש

גלעד

• תוכן חדש...