Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מבקש שתעזרו לבן דוד שלי. הוא מתלבט כבר חודש שלם איזה רכב מן השניים לרכוש.

הוא פשוט צריך רכב אמין ומאובזר עד כמה שאפשר ושיהיה יחסית בטיחותי

הוא רצה את ההונדה, אבל הבין שהשירות של הונדה מאכזב. ועבר לקורולה, ששמה הנקודה הפחות מרשימה היא הכמות של הכריות אוויר, וכמובן שהרכב טיפה פחות מאובזר,אבל השירות של טויוטה פשוט מעולה ולכן הוא מתלבט באיזה רכב לבחור.

אם הצלחתם להבין אותי, אני מקווה שתעזרו איזה רכב עדיף והאם הקורולה יותר אמינה מהסיוויק בסופו של דבר.

פורסם

בסופו של דבר הכול תלוי בסדר עדיפויות של בן דוד שלך. אני יכול רק לאשר מתוך ניסיון ארוך עם טויוטה (12שנים) והרבה יותר קצר עם מאיר/הונדה (1/2 שנה), ששירות של טויוטה אכן מצוין ושל הונדה (מניסיוני) מאכזב.

קשה לי להאמין, שאפשר לקבוע בוודאות איזה רכב יותר אמין.

פורסם

מסכים עם קודמי. כמו בכל דבר, כסף קונה הכל (גם קורולה מאובזרת :wink:) .

רק אל תשכח שלקורולה מנוע 1.6 ואילו להונדה 1.8, אם זה משחק אצלך תפקיד חשוב. למרות שלקורולה לא חסר כוח בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שיבחר את הרכב שהכי מתאים לצרכים שלו ולא את זה שאולי יש סיכוי שיכול להיות אם ירצה השם שיהיה יותר אמין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני אישית ממליץ על טויוטה קורולה,יש לנו אחת כבר שנתיים דגם GLI רובוטית עם 35000 ק"מ.

נהנים מהאוטו מאוד,אוטו מצויין ומפנק,לא היה תקלות בכלל חוץ מתקלה אחת שנפתרה במסגרת אחריות אחרי 12000 ק"מ והיא היתה שהגיר היה דופק במהירות קטנה איפוס מחשב גיר תקן את זה.

• תוכן חדש...