Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'סטי מספר שאלות [אנפורמטיבית המתאימה לרוח הפורום הכתובים למעלה בכללים]

haim1
שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום כפי שסיפרתי הלך לי ראש מנוע בג'סטי 91 ויש לי מספר שאלות

1)האם יכול להיות שזה קרה בגלל שהשתמשתי בדלק 95 ללא תוסף עופרת?

2)האם זה נכון שלא כדאי לעשות שיפוץ ראש מנוע בסוג רכב זה ?

3)אם אני משבית את הרכב וקונה רכב אחר האם אפשר להעביר אליו את אגרת הטסט 830 ש"ח או לקבל זיכוי ? (עברתי טסט ליפני חודשיים)

תודה רבה מראש !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון של הבעיה תגרור כנראה שיפוץ (ברמה כזו או אחרת) של המנוע הרכב הזה גם ככה לא שווה יותר מ 3-4 אלף ,

כל התעסקות בתיקון בעיות מסוג זה יעלו על שווי הרכב, היתרון זה שזה רכב מאוד חסכוני,

סוג הדלק לא כל כך קושר (אם בכלל) ראש מנוע הולך כי הרכב מתחמם יותר מידי ונפרץ אטם הראש או שכל הראש כבר נסדק (או נדפק בצורה כזו או אחרת)

אתה לא יכול לעשות שום העברת אגרה, או שתתקן או שתביא מנוע אחר או שתזרוק לפירוק, שיקול שלך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1) לא, אני בשלי השתמשתי רק ב95.

2) כלכלית לא כדאי הרבה פעמים, אבל אני אפילו החלפתי מנוע שלם ב6000 ש"ח אחרי שהוא התפוצץ. זה תלוי בכמה אתה מוכן לשים, ומה אתה יכול לקנות כאלטרנטיבה אם אתה מחליט להשבית אותו ולקנות משהו אחר.

3) בטח שכן! אתה צריך לסדר את זה עם משרד הרישוי.

ממליץ לך לראות כמה טוב לך האוטו ומה כדאי הכי טוב מבחינה כלכלית. עזוב ששיפוץ עולה כמו כל האוטו, פשוט תחשוב אם אתה מעדיף להחליף אותו ולהוסיף הרבה כסף, או להישאר איתו ולהשקיע פחות כסף.

(אגב, מספר הרישוי הוא לא 1737103, לא?) תענה בפרטי אם אתה רוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה!

השאלה שלי האם כדאי לעשות ראש מנוע כי נאמר לי במוסך מסויים שזה לא מצליח בג'סטי

ולגבי האגרה זה משמח לשמוע שאקבל החזר במקרה ואשבית את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף אטם ראש ברכב זה הוא משחק ילדים , זול ומהיר , השאלה האם המנוע רתח ?, התשובה חשובה ,אם המנוע רתח יש סיכוי שנפגעו טעבות הבוכנה , רצוי לפרק את הראש ולבדוק דליפות מהטבעות וגם מצב הצילנדרים , . לא מזמן בצענו החלפת אטם ראש בשעה אחת , מחיר אטם ראש הוא 30 ש' בלבד.לכן להשבית רכב זה מוגזם לדעתי. אם משביתים רכב מקבלים זיכוי על יתרת אגרת הטסט.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
להחליף אטם ראש ברכב זה הוא משחק ילדים , זול ומהיר , השאלה האם המנוע רתח ?, התשובה חשובה ,אם המנוע רתח יש סיכוי שנפגעו טעבות הבוכנה , רצוי לפרק את הראש ולבדוק דליפות מהטבעות וגם מצב הצילנדרים , . לא מזמן בצענו החלפת אטם ראש בשעה אחת , מחיר אטם ראש הוא 30 ש' בלבד.לכן להשבית רכב זה מוגזם לדעתי. אם משביתים רכב מקבלים זיכוי על יתרת אגרת הטסט.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...