Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הפעם הראשונה ב-8 שנים שיש לי רישיון, שנהניתי לנהוג לאט. לא לתקוף סיבובים. לא לחפש ניידות בשוליים. אפילו לא בדקתי אם ה-ESP מתחבר חזרה אחרי 50 קמ"ש. ההגה לא מתקשר, אבל את מי זה מעניין? הקליאו שלי טובה יותר בכל פרמטר דינמי, אבל היה כיף לא פחות.

העיצוב מדהים. בדרך-כלל תשמעו אותי אומר בציניות שהנהג יושב בפנים, ולכן חשוב שהוא יהנה ולא הנהגים מסביב. אבל הרכב פשוט יפה. יותר מה-SLK שחנתה לידי, לדוגמא. כולם מסתכלים. גם הנהג ב-X6 שעצר לידי רק כדי לשאול איזה רכב זה.

אבל מה שבאמת נהניתי ממנו היה הגג-הנפתח. 300 ק"מ נסעתי רק בכבישי הגולן. שעת ערב, רוח נעימה, הנוף המדהים שנשקף מיער ביריה - אתה שוכח שהביצועים סבירים-מינוס, שהמושבים קשיחים מדי, וש-3000 סל"ד ב-110 קמ"ש זה יותר מדי לגיר אוט' מודרני. המושב האחורי, אגב, לא נשאר תיאורטי כמו ב-206CC (שלושה מבוגרים נכנסים ברכב בלי שום בעיה!).

אני מתחיל להבין כמה כיף למי שמחזיק רודסטר, וכמה טיפש מי שמחזיק רודסטר ומשאיר את הגג סגור בערבים או בשש-בבוקר. יש סיכוי שאולי הרכב הבא שלי כבר לא יהיה STI. אולי S2000.

תמונות לא צילמתי, כי מצלמה אין לי בפלאפון. (שניצלים הוא דווקא יודע לדפוק, ומטגן יפה [את האוזן]). בהזדמנות (כלומר שבוע הבא) ניקח אותה שוב ונעשה לה בוק ;-)

נ.ב הרכב בצבע של 205 צבאית-לשעבר, או סובארו 86, או בקיצור בז' מזעזע. וזה נראה מדהים.

פורסם

ה-307 עונה יותר להגדרה של קבריו, ולא רואדסטר.

זה היתרון של רואדסטר טובה - גם ההנאה מהרוגע עם הגג הפתוח, וגם האפשרות להתגרזן. (להתגרזן = להוביל גרזנים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה כבר לא לפורום אלעד :wink::lol:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
ונשאלת השאלה: מה עשית שבוע עם 207 ציצי??

אני לא חושב שזה רכב נשי. בהתחשב בעובדה שנמכרו 10 כאלה (אפילו רכב הדגמה אין להם - כדי לעשות פרסומת הם לקחו ממני את הרכב בפעם הקודמת שהיה אצלי) - קשה לי להניח שבכלל ראית איזו פקאצה נוסעת באחת כזו, או שראית אחת כזו בכלל :-P

פורסם

שמח שנהנת, יש המון קוראים שישמחו לקרוא על זה ב"זמן הורוד".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נסכים שאנחנו לא מסכימים. עובדה שלא מעט אנשים עצרו ברמזור כדי לזרוק מילה/סובבו ת'ראש/שאלו "אחי, מה זה הדבר הזה". אם ככה, יש לנו במדינה הרבה יותר מדי גאים :lol:

הרכב במימדים כמעט זהה ל-307CC - ואין שום קשר בינו לבין ה-206CC - לא בעיצוב ולא במימדים.

קח גם את המיאטה לדוג' - הרבה אומרים שזה רכב של בחורות/ספרים. אני לא מסכים!

פורסם

למען הסר ספק- הרכב אכן מיוחד ומושך המון תשומת לב.

דברי כמובן נאמרים בהומור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לספר שלי יש מיאטה ונראה לי שהוא הומו, אלה החיים :lol:.

ה-באז' הזה נראה מאוד מאוד מיוחד על ה-207CC, אני מסכים ב-100%.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא חושב שזה רכב נשי.

זה לא רכב נשי. זה רכב CC.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...