Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לנהוג שבוע בשווייץ על 307CC ואני מבין את פותח השרשור לחלוטין.

זה בכלל היה נחמד כי ביקשתי לתומי סתם רכב מקבוצה C, וזו היתה ה307 היחידה שנותרה :)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

קצת ברצינות...

לאבא שלי היתה איזו תקופה BMW דגם E36 פתוחה (הגיע משלוח גדול ומכרנו אותו ביוקר... טוב, הבטחתי להיות רציני). אין מה להגיד, זה כיף לנהוג עם גג נפתח ואפשר לנהוג כך יותר ימים בשנה ממה שאתם חושבים (מקסימום, נוהגים עם מיזוג/חימום). אני לא מתכוון על לעשות פוזות בעיר, זה באמת מגוחך (ומגעיל לנהוג בת"א עם הגג פתוח בכל הפיח). אני מתכוון לנסיעה באזורים פתוחים (כמו רמת הגולן). אתה מרגיש בחוץ. כיף.

אבל...

אני עדיין מעדיף והעדפתי את גירסת הקופה הסגורה של אותו רכב. ביצועים יותר טובים והתנהגות יותר טובה, באופן מובחן וברור. זה לא שהפתוחה היתה איטית או לא התנהגה טוב, אבל היא התנהגה פחות טוב, ועם כל הכיף של גג נפתח, אני עם הגרזן. בחיים לא הייתי מעדיף 307CC על פני קליאו ספורט. בחיים לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהחלט אפשר לנהוג עם הגג פתוח ביומיום. אחרי שש וחצי בערב, ועד שמונה בבוקר. זה לא מעט זמן. גם כשהיא הייתה אצלי בחורף יצא לי לנהוג פעם אחת ב-12 בלילה עם גג פתוח וחימום עובד, כיף לא נורמלי. אנשים מסתכלים עליך כמו על משוגע :)

ואיפה כתבתי שהעדפתי אותה על הקליאו ספורט?! אמרתי שזה כיף מסוג אחר. זה סטייק וזה גלידה. ברור שהסטייק עדיף. אז לא תאכל גלידה?! :lol:

אגב - ממה שיצא לי לבדוק האחיזה פשוט מצויינת. כנראה בגלל הצמיגים המעולים והמתלים הקשיחים. (לא שאחיזה=כיף, אבל סתם נק' לטובה).

פורסם

mayrun, היא דווקא הייתה קצת חלשה.. אז החלפתי בכזו:

bugatti-veyron-grand-sport-roadster.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בחיים לא הייתי מעדיף 307CC על פני קליאו ספורט. בחיים לא.

היית מעדיף 307 רגילה על פני קליאו ספורט? :roll:

הבוגאטי לא משהו כשמגיעים למסלול אז אני לקחתי את זה:

koenigsegg_cc_2001_03_m.jpg

110817974_4160f9c07b.jpg

פורסם
אין כמו גג פתוח בשעות הערב :-P

ללא ספק אחד הדברים הכיפים ברכב שלי!

כולם אומרים לי להחליף לידני, מ**** את הרכבים האלה עם כל הדריפטים והצלחות (e30) רק כי הם הנאה אחורית ואני שמח שפותח השירשור הבין את הכיף האחר שיש ברכבים פתוחים-נסיעה רגועה! שיוט רגוע בערב כשמסביב נוף מדהים שיש מסביבנו (בגולן ובכלל בצפון).

פעם בשבוע אני מניע את הרכב אחרי הצהריים, בדרך כלל ביום שישי, פותח את הגג ופשוט נוסע.

• תוכן חדש...