Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע החליפו לי שמשה קדמית לאחר שהקודמת התנפצה, ועל השמשה החדשה יש סימני נייר דבק עיקשים שמסרבים לרדת. אחד מאנשי אוטו דיפו שראה את זה ייעץ לי לעבור באופן פרטני עם סקוטש על הסימנים ולהוריד אותם אבל שאני חושש שזה סתם יוביל לשריטות בלי לעשות הרבה. יש למישהו הצעה איך להוריד את זה מהשמשה? אני חשבתי בכיוון של ממס מסויים או חומר ייעודי מסויים.. קיים דבר כזה?

פורסם

אלכוהל רפואי הוריד את שאריות הדבק ללא בעיות מן השמשה.

אותי יותר עיצבן שאריות הדבק על הפח.

 

אם כבר במקום סקוו'צ, תעבור עם סכין גילוח (כמו של פעם) רק שים לב לעבור בתנועת החלקה ולא בתנועת חיתוך (אני מקווה רק שכוונתי מובנת)

פורסם

בחיים על תנסה לנקות את השמשה עם סקוט'ש רק אלכוהול רפואי.

 

שמן WD40 אולי יסיר את הדבק אבל לאחר מכן תצטרך לנקות היטב את השמשה השמנונית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן רק טינר אוכל את הדבק העיקש

אבל לגבי הדבק שנשאר על הפח כדאי אולי להשתמש בקצת פוליש

ואם עדיין אתה לא בטוח לגבי הצבע אז כדאי לשאול צבעי רכב.

פורסם

מדבקות על שמשות יורדות בצורה הטובה ביותר על ידי אציטון (מסיר לק כמו של הנשים)

רק לא לנסות את האציטון על חלקי פלסטיק!!!

לגבי הפח אין לי מושג איך התגובה שלו לצבע או ללקה...

פורסם

מנסיון רב בנושא כאחד שחונה באתר בו מרססים את המכוניות ומלכלכים חלונות אני מחזיק במגרד בתע הכפפות וזה מוריד הכל.(מגרד שטוח עם להבים מתחלפים מסיר את כל הנדבקים ) לא להאיז להשתמש בסקוץ אחרת תחליף חלון שוב.

טינר 21 מסיר מצויין אבל תוקף את הגומיות

בהצלחה

פורסם

בסופו של דבר השתמשתי באלכוהול וזה הוריד את כל הסימנים די בקלות (אני בטוח שכל הדברים האחרים היו עוזרים גם רק שאני עובד בבית מרקחת ואת זה היה לי הכי קל להשיג :)). תודה לכל מי שייעץ!

×
×
  • תוכן חדש...