Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשונה ? זאת הפעם השלישית שהפגוש הזה נדפק. פעם ראשונה הוא נמעך כולו, ותוקן במקצועיות מדהימה ע"י המוסך המורשה שלי.

פעם שניה הוא נשרט ונצבע קומפלט.

הפעם הוא שוב נשרט ומשהו מוזר מצידו השמאלי.

ממש מגנט האימפרזה הזו.

אגב, הדפיקה הייתה במכללה בכרמיאל :|

אגב - מי שלא מבין למה הסובארו עומדת על ריצפה. זה בגלל שאני כל כך אוהב אותה אז החלטתי לפנק אותה בשינה בתוך הבית, תחת השמיכה החמימה שלי.

קורה,

בסיוויק הקודמת שלנו היה שבוע אחרי שבוע עם אותו נושא בדיוק, בפעם השנייה אימא שלי מתקשרת עליי עם טון כזה של: "קרה משהו לאוטו ואני לא יודעת איך להגיד לו את זה בעדינות"

ישר ידעתי שדפקו את האוטו, אחרי הכל התיקון עלה 5.5K במוסך מורשה הונדה עם דפיקה כמו שלך בדיוק.

אגב, יש לי חבר שיש לו אוטו כבר שנה, בכל מקרה, פגוש קדמי + פעמיים פגוש אחורי בשנה האחרונה. שלא נדע עוד!

הכי חשוב שלא אתה זה שביצעת את המכה אלא מישהו אחר שישא בנזק ושלא נגרם נזק בנפש!

Polo 2012

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן, היום הרכב הוחזר.

4000 ש"ח על טמבון חדש לגמרי, כביכול. (ופה העניין.)

נראים סימנים משונים לפיהם עולה בי החשד כי הם פשוט תיקנו את הטמבון הקודם. קודם כל הצבע נראה מוזר, הוא לא נראה חלק כמו הצבע של הרכב למשל, הוא נראה מאוד מרגיש חלק ובעל ברק אבל הוא פשוט לא נראה כל כך חלק. אני ממש לא יודע כיצד להסביר את זה, אבל אני כמעט בטוח שזה לא צבע שנצבע במפעלי סובארו..

בנוסף יש כל מיני מקומות בהן נראה כאילו הטמבון נחתך בצורה גסה \ קיבל מכה והצבע נפגע. מצורפות תמונות המנסות להמחיש.

אשתי הלכה להביא את הרכב והיא לא ביקשה לראות את הטמבון הישן. מה דעתכם ? יש פה בעלי אימפרזה 2007 דומה שיכולים לבדוק איך נראה הטמבון שלהם באותם מקומות שצילמתי ? האם גם אצלכם זה נראה חתוך בצורה גסה ?

תודה רבה.

עריכה : בצילומים (בעיקר בצילום הראשון) ניתן לראות את הצבע של הטמבון ואת המרקם הלא חלק שלו. מין עיגולים כאלו, אתם יכולים לראות לדעתי.

P1010012.JPG

P1010015.JPG

P1010008.JPG

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם טמבון אורגנל - לא מגיע בצבע הרכב - הם מגיעים בד"כ בשחור

צריך לבצע הכנה לצביעה + מקשר + צביעה בצבע הרכב .

אם העבודה לא נראת לך - בקש תיקון וצביעה מחדש

המהדריו פונים לשמאי שאישר את התיקון :wink: משכנעים אותו כי העבודה לא תקינה

הוא כבר ישכנע את המוסך , לבצע את העבודה שוב :idea:

נ.ב - זו זכותך המלאה לבדיקת שמאי אחרי תיקון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפני שאני יגיע לשמאי, יש לי זכות לראות את הטמבון הישן ואת התושבת שלו ? (שגם כן התעקמה כליל)

ואיך בדיוק קורה שהצבע נראה כמו שהוא נראה ? זוהי צביעה לא איכותית ? זה "אמור להיות ככה" ? (אגב, תיקון להודעה הראשונה : הצבע מרגיש מאוד חלק, בגלל שכבת הוקס העבה שמעליו. פשוט רואים שהצבע עצמו לא חלק, כמו בתמונה)

תודה רבה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין תשובות ? :|

שוב, אני מזכיר גם את השאלה לגבי החיתוך הגס במקומות שצילמתי בטמבון. זה אמור להיות ככה ?

פורסם

כנראה קיבלת טמבון תחליפי.

בכל מקרה צריך לצבוע אותו כי הוא מגיע שחור וכנראה שהוא לא התאים פיקס אז חתכו.

איזה שנה הרכב? אני יודע שעד שנתיים (ואולי יותר) אתה אמור לקבל חלק מקורי.

אולי עשו קומבינה. כתבו חלק חדש ובפועל שמו תחליפי. זה לא חדש.

פורסם

אמצע 2007.

אין כזה דבר "עד שנתיים אתה אמור לקבל חלק מקורי". שילמתי מחיר מלא על חלק מקורי לחלוטין מהחברה, וזה מה שאני רוצה לקבל, אין פה עניין של זמן.

אני מתחיל יותר ויותר לחשוב שהאכילו אותי בבולשיט.

פורסם

אז אני מבין שיש הסכמה שהחיתוך של הטמבון לא צריך להיראות כמו עבודה סינית זולה על צעצוע שעולה 30 ש"ח, נכון ?

פורסם
אמצע 2007.

אין כזה דבר "עד שנתיים אתה אמור לקבל חלק מקורי". .

לפי חברת הביטוח במקרה של תאונה אתה מקבל חלק מקורי רק עד שמלאו לרכב שנתיים.

אם יותר - לפי החוק חברת הביטוח לא תממן לך מקורי ואתה תצטרך להוסיף את ההפרש אם תרצה.

אלא אם: 1. הפכת את השולחן בחברת הביטוח

2. החלק שקיבלת לא מתאים ב 100 אחוז.

לפי מה שזה נראה אתה נמצא ב 2.

וזה בהנחה שבאמת לא תיקנו לך את הפגוש והחשבון הוא על האויר.

פורסם

אני עירבתי את הביטוח בהסכמתו של הנהג הפוגע. יצאנו בהנחה ש4XXX ש"ח הם סכום מספיק גדול כדי שיהיה עדיף כבר לערב את הביטוח, גם עבור הנהג הפוגע. הובטח לי פגוש חדש, ומן הראוי לדעתי שזה יהיה פגוש מקורי. מפתיע אותי לשמוע עכשיו שיש סיכוי שקיבלתי טמבון חלופי. יותר מכך, כמה בכלל עולה טמבון חלופי ? הוא אמור כבר לעלות מתחת למפלס ה4000 ש"ח לא ?

במקרה הזה הייתי יכול שלא לערב ביטוח.

אני בכל מקרה ירד מחר למוסך, אבל אני רוצה לדעת אם יש לי בסיס לדבר שאני מתאר.

• תוכן חדש...