Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה בעתיד עם הפקקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פיתרון לזיהום אויר - עבודה מהבית. כל בעלי מיקצוע שעבודה שלהם מול מחשב ולא מול לקוח חי שיושב מולם - יכולים לעבוד מהבית. זה חוסך המון דלק, חשמל, אחזקה של מבנים וכד'. אמצעי תקשורת מתקדמים שיש לנו היום נותנים מענה לעבודה כזאת. ניתן לעבוד ב-VPN. יש מדינות שחברות לא מאטות אימצו את הרעיון או מתחילות לאמץ.

אני מאמין שתפוקה של עובד בבית גבוהה יותר, מכיוון שהוא לא צריך לחשוב מתי לחזור הביתה כדי ליראות את הילדים, את האישה וכד'. במיוחד זה טוב בארץ, מכיוון שחברות רבות עובדות מול לקוחות בארה"ב, במקום להישאר בערב במשרד, אפשר הרי לעשות את אותו דבר מהבית.

בצורה כזאת אלפי אנשי מחשבים ישחררו את הכבישים בשעות הפקוקות, יהיה פחות זיהום אויר וכד'.

במיוחד אנשי העשירון העליון שאוהבים מאוד את הפאר של ב.מ.וו ומרצדס.

גם מכוניות הפאר מתישהו מיתישנות ומי שלא יכל להרשות לעצמו אחת חדשה, יכול לקנות אחת משומשת, במחיר של מזדה לנטיס משומשת (שנתון כמובן בהתאם). עדיין נוחות של מכונית הזאת בכמה רמות מעלה מה שיכולה לתת אותה מזדה חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה טועה. עובדתית התפוקה של עובד מהבית היא נמוכה יותר בהרבה. חוץ מזה, גם אם העבודה שלך היא מול המחשב, עדיין חצי מהיום יש ישיבות ופגישות עם אנשים.

emotion of motion

פורסם
אני לא מחליף את הרכב שלי בשום רכבת,שימצאו פיתרון לכבישים.

אחרי שתנסה כל יום לנסוע קריות תל אביב ובחזרה במכונית , בשעות העומס ממוצע שעתיים וחצי לכיוון ותסע ברכבת בשעה וחמש דקות נדבר.

היתרון הנוסף ברכבת רואים חתיכות אנשים מדברים על כל העולם ועם כל העולם בנייד כך שאתה מתעדכן , מה קורה בארץ.

לפני ארבעים שנה הגעתי ללונדון ברכבת בשעת בוקר מוקדמת. לא רציתי להגיע לחברים שלי מוקדם אז המתנתי. התחנה הייתה שוממה, אמה מה ,30+ רציפים. דפוקים האנגלים האלה. בסביבות 08.30 נכנסו רכבות מילאו את כל הרציפים פלטו עשרות אלפי אנשים ופינו מקומם מיד לרכבות הבאות. אוקיינוס של אנשים, עם חליפות תיקים בידם אצים רצים לעבודתם.

טוב אלה גויים מה הם מבינים.

מי שרוצה להבין מה זה אימפריה מוזמן עד היום לתחנת רכבת חיפה מזרח ( להצטייד בדרכון ) או לתחנת לוד ( להצטייד בשכפ"ץ ) ולראות 12-14 שלוחות רכבת, אבל זה מהאנגלים, ואנחנו יודעים הרבה יותר טוב.

הוצאת לי את המילים מהפה.

כמו מלא ישראלים, אף אחד לא היה מוכן לוותר על חיית המחמד שלו.

במיוחד אנשי העשירון העליון שאוהבים מאוד את הפאר של ב.מ.וו ומרצדס.

היתרון הגדול שאני רואה בפקקים זה השוויון הסוציאליסטי. זה עומד עם רכב של מליון ש"ח והשני עומד עם רכב של 10K.

ושמתי לב שבתוך הרכבים האלה יושבים אנשים, כי בשעת רצון , אני מסמן לו אם הוא רוצה להחליף איתי את המכונית ראש בראש ובד"כ יש הסכמה, מלווה בחיוך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש פיתרון לזיהום אויר - עבודה מהבית.

יש גם חסרונות בעבודה מהבית. תפוקה, העדר סוציאליזציה, השפעה על חיי המשפחה ועוד, אבל לא אפתח את זה כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התפוקה בבית נמוכה יותר, מניסיון רב שנים.

בנוגע לפקקים - המצב חמור והוא יחמיר עוד יותר

עקב אוזלת-יד קטסטרופלית בכל הקשור לתשתיות התחבורה

או לכל דבר הדורש ראייה קדימה מעבר לשבוע הבא.

ארצות אירופה הקטנות יחסית מתאימות הרבה יותר להשוואה עם ישראל,

(ארצות הברית זאת חיה אחרת לגמרי) ושם יש רכבות, אוטובוסים, רכבות קלות,

רכבות תחתיות, כבישים, אגרות וכו'. פה אין כלום - קו וחצי מגוחך של רכבת עם קטרי דיזל,

ורכבת-קלה-תקלה שבנייתה נמשכת כבר קרוב לעשור - משהו שבאירופה בונים תוך שנה וחצי,

בלי שום הגזמה.

הפיתרון לפקקים הוא לא רכבת במקום רכב, אלא שיש גם רכבת "רגילה",

גם רכבת תחתית, גם אוטובוסים, גם מכוניות פרטיות וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאלה שאמרו שהם לא יוותרו על הרכב שלהם,

כנראה שאתם בטוח לא מאיזור המרכז, תנסו לעמוד פה בפקקים ולחפש שעה חניה בת"א ואז תדברו.

עד כמה שאני אוהב את הרכב שלי הייתי משאיר אותו בבית אם הייתה תחבורה ציבורית ראויה מכיוון שזה יחסוך כל כך הרבה עצבים ולשבור את הראש בלמצוא חניה במקומות עמוסים.

גם אם הייתה לי למבורגיני הייתי משאיר אותה בבית במידה והייתה תחבורה ציבורית ראויה(כמובן רק בשעות העומס :-)).

בכל מקרה אי אפשר לבנות על תחבורה ציבורית ברמה וזהו אין מה לעשות אולי עוד 300 שנה נהיה במצב שהאירופאים היום.

פורסם

מכירות מכוניות זה דבר מבורך - טעות בידך , מכירת מכוניות חדשות בכמויות כאלה בארץ הקטנה שלנו זו קללה !

שלא נדבר על מכוניות ספורט שלהחזיק מכונית עם הרבה סוסים ספורטיבית למהדרין זה יהיה זוועה, לא יהיה ניתן לנצל אותה עד הסוף.- כאילו שעכשיו אפשר לנצל ולהנות ממכונית ספורט כאן

אם לא יימצאו לזה פיתרון בהקדם, המצב יהיה פה זוועתי ביותר - בזה אני מסכים איתך .

פתרונות יש בשפע אבל ראשי השלטון המפגרים לא מיישמים אותם :?

פורסם
יש פיתרון לזיהום אויר - עבודה מהבית. כל בעלי מיקצוע שעבודה שלהם מול מחשב ולא מול לקוח חי שיושב מולם - יכולים לעבוד מהבית. זה חוסך המון דלק, חשמל, אחזקה של מבנים וכד'. אמצעי תקשורת מתקדמים שיש לנו היום נותנים מענה לעבודה כזאת. ניתן לעבוד ב-VPN. יש מדינות שחברות לא מאטות אימצו את הרעיון או מתחילות לאמץ.

אני מאמין שתפוקה של עובד בבית גבוהה יותר, מכיוון שהוא לא צריך לחשוב מתי לחזור הביתה כדי ליראות את הילדים, את האישה וכד'. במיוחד זה טוב בארץ, מכיוון שחברות רבות עובדות מול לקוחות בארה"ב, במקום להישאר בערב במשרד, אפשר הרי לעשות את אותו דבר מהבית.

בצורה כזאת אלפי אנשי מחשבים ישחררו את הכבישים בשעות הפקוקות, יהיה פחות זיהום אויר וכד'.

גם מכוניות הפאר מתישהו מיתישנות ומי שלא יכל להרשות לעצמו אחת חדשה, יכול לקנות אחת משומשת, במחיר של מזדה לנטיס משומשת (שנתון כמובן בהתאם). עדיין נוחות של מכונית הזאת בכמה רמות מעלה מה שיכולה לתת אותה מזדה חדשה.

עבודה מהבית לא רק שמורידה את התפוקה משמעותית,היא אפילו יכולה למוטט חברות.

אדם עובד חייב מסגרת,חייב לדעת שהוא מגיע למשרד בשעה X, אוכל בשעה Y והולך הביתה ב-Z.

כשאתה בבית אין לך X או Z וכל מה שקורה לפני ואחרי Y מתחרבש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עבודה מהבית לא רק שמורידה את התפוקה משמעותית,היא אפילו יכולה למוטט חברות.

אדם עובד חייב מסגרת,חייב לדעת שהוא מגיע למשרד בשעה X, אוכל בשעה Y והולך הביתה ב-Z.

כשאתה בבית אין לך X או Z וכל מה שקורה לפני ואחרי Y מתחרבש.

לפי הנוסחה שלך כל העצמאיים היו צריכים לפשוט רגל. העסקתי חמישה סוכני מכירות ראיתי אותם פעם בשבוע . הם לא עבדו. עבדו באבוהה.

אם אתה אדם אחראי אתה לא צריך שוט. אם אתה לא גנב , ורובינו לא, אז תעבוד גם ללא העין הפקוחה של הבוס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם תיהיה תחבורה ציבורית שתיהיה כמו ביפן (יודעים מה, אפילו שהתחבורה בארץ תיהיה גרועה פי-2) ואז אני יחליף רכב,אופנוע,קטנוע,סגווי,קורקינט חשמלי, (השלם כרצונך) בתחבורה ציבורית.

היום אי אפשר לסמוך בכלל על התחבורה.

בעוד 10 שנים אני רואה המון אנשים שנוסעים על קטנועים/אופנועים.

פורסם

כל מי שמתלונן על התחבורה הציבורית שטוען שזה לא נח ולא ישים להחליף רכב בתחבורה ציבורית להתניידות יומיומית:

אתם צודקים כי התחבורה הציבורית בארץ היא תת-רמה.

אתם טועים כי יש לא מעט מקומות בעולם שזה עובד.

לו היתה לי תחנת רכבת תחתית 5 דקות מהבית אז במקום לנסוע לבילוי 30 דק' ברכב, לעמוד בפקקים, לחפש חניה ולהתנזר מאלכוהול כל הבילוי, הייתי ללא היסוס לוקח את הרכבת התחתית ונוסע בה 15 דקות וחוזר באוטובוס הלילי שיוצא ממוקדי הבילוי כל 30 דקות.

לו היתה לי תחנת רכבת תחתית 5 דקות מהבית שהיתה מביאה אותי לנתב"ג תוך 20 דקות כל בוקר לעבודה, לא הייתי מוציא את הרכב מהחניה באמצע השבוע (נסעתי במשך 10 חודשים כל יום מממרכז תל אביב לנתב"ג לעבודה שזה 20 ק"מ, נסעתי גם במשך 10 חודשים כל יום לעבודה מלונדון למקומות שהם במרחק כ-100 ק"מ ממנה. נחשו לבד מה לקח לי פחות זמן).

אני יכול להמשיך בעוד 20 דוגמאות שונות.

גרתי שנה בלונדון, ולא הרגשתי אפילו לשניה שאני מעדיף רכב פרטי על התחבורה הציבורית.

ההבדל הוא שבמרחק של 5 דקות שכל מקום יש תחנת TUBE שמגיעה כל 5 דקות (וכן, אף אחד לא שומע מוזיקה ברמקולים של הפלאפון), יש מערכת אוטובוסים נוחה ויעילה, יש קווי אוטובוס ליליים (Night Bus) ויש בלונדון עצמה 4 (אולי כבר יותר) תחנות רכבת מהירה לכל נקודה באנגליה.

מביקורים בשאר הערים הגדולות באירופה, המצב לא שונה במהותו.

כל עוד הממשלה תתעסק בעצמה, במשכורות המנופחות של השרים ובחלוקת תיקים הזויים (כבר הפסקתי לספור כמה שרים בלי תיק לענייני שקר-כלשהו יש בממשלה הנוכחית) אנחנו נישאר מדינת עולם שלישי (למרות שגם הן בקרוב עוקפות אותנו..)

פורסם
לפי הנוסחה שלך כל העצמאיים היו צריכים לפשוט רגל. העסקתי חמישה סוכני מכירות ראיתי אותם פעם בשבוע . הם לא עבדו. עבדו באבוהה.

אם אתה אדם אחראי אתה לא צריך שוט. אם אתה לא גנב , ורובינו לא, אז תעבוד גם ללא העין הפקוחה של הבוס.

אולי אם היית רואה אותם במקום פעם בשבוע 5 פעמים בשבוע התפוקה אפילו היתה יותר טובה.

לא יעזור כמה משמעת עצמית יש לך וכמה אתה גנב או לא, בית נותן נוחות ותפוקה פחותה, יש יותר מדי גורמים מסיחי דעת בהשוואה למשרד מסודר.

לא כולם צריכים לפשוט רגל, אבל יכול להיות (יודע מה ? אני אפילו בטוח בכך) שעבודה במשרד מסודר היתה מעלה תפוקה ורווחיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה רוצה לדעת מה יהיה, תסתכל על ערים גדולות במדינות מפותחות יותר. אל תהיה אופטימי.

תסתכל על המצב בערים גדולות ברוסיה (מוסקבה, סנט פטרסבורג וכו'). גם שם יש תחבורה ציבורית מחורבנת (עוד יותר מפה), ריבוי רכבים פרטיים, ומנטליות דומה לשלנו (אף אחד לא מוכן לוותר על הרכב הפרטי אפילו לטובת דו-גלגלי (שעם התנועה והזיהום שם זה התאבדות), שלא לדבר על אוטובוס). ועכשיו תאר לך דבר כזה בעיר של 12 מליון תושבים פלוס מינוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אישית אני מסתדר עם הדו גלגלי שלי.

איני מוכן לסבול פקקים ולהתחיל לחפש מי יוצא מהחנייה ומי לא.... הזמן שזה לוקח מבזבז לי המון כסף וזמן שייקרים לי, אם עושים את זה במצטבר אנחנו יכולים לתאר כמה היינו חוסכים בכללי.

לכן עברתי לדו גלגלי, אני מסתדר איתו מעולה, זה פשוט לא ייאומן באיזה זריזות הוא מגיע ממקום למקום, שלא נדבר על חנייה, אני עולה על המדרכה וזהו.:lol:

רק תחשבו שבמחיר של מאזדה 3 חדשה אפשר לקנות R6 חדש ועוד יישאר לכם עודף.:-)

מה שאמרתי מומלץ בעיקר לזוגות/רווקים שאין להם צורך במכונית.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...