Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה תמונה של הנתונים מהלפטופ ברכב ,בהיזדמנות אני אצרוב את ה פינק נוייז ואנגן אותו ברכב ונראה מה קורה.

אומנם קשה לקרוא מהתמונה נתונים [צולמה בסלולארי] אבל אפשר ליראות את הגרף היתפלגות של התדרים פרוס בצבע ירוק למטה.

תמונה099.jpg

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

לא היה קל יותר להשתמש בתוכנה שלוכדת את המסך? במקום לצלם את הלפטופ?!?

סינגל = רווק או פנוי = בודד = יחיד וזה גם דיסק שיש בו גרסא לשיר בודד, יכול גם טראק בודד.

סיגנל = אות = סימן

עכשיו - ניסית לבדוק בעזרת תדרים בודדים כמו 55 הרץ? 35 הרץ? לאיזה תדר עצמו מכוונת התיבה נראה שכבר בדקת.

אבל JBL השקיעו המון מחשבה בפורט הזה, זה פורט שכמעט ואין לו רעשים עצמיים - ברגע שתקעת לו את הצינור הזה, ביטלת את כל פעולת הפורט הזה ולא רק זה החמרת את רמת הרעש שיוצא מהפורט הזה - אתה בטוח שהשיפור הוא באיכות של הבאס או שזה בעוצמה של הבאס?...

מה שעוד מצחיק אותי בJBL - הם עבדו כל כך קשה על הפורט אבל שידכו אותו לסאב פשוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברגע שפתחתי חור במגש האחורי זה הספיק בשביל לעשות את אפקט הויברציה / באסים בעוצמה גדולה יותר בחלל תא הנוסעים.

הצינור היה אמור להיות בקו ישר עם הפורט עד לחור ,שזה אומר שהממברנה צריכה להיות כלפי מעלה לכיוון החור

בכדיי לא לשנות את התדר יותר מידיי. שווה לנסות את זה ולראות מה קורה.

כי כרגע זה בא בכיפוף של 90 לכיוון החור שזה לא הכי טוב.

לגביי הסאב זה הראשון שלי אני לא מכיר משהוא אחר ולכן לא יכל לתת דעה אישית אם הוא טוב או פחות טוב .

רכשתי אותו בגלל שהוא בא עם תיבה מקורית ,לא רציתי להתעסק בשלב ראשון עם בנייה של תיבה.

אגב אני דיי מרוצה ממנו מבחינת עוצמה וסאונד הוא לא רע בכלל.[ אין ספק שכדאי לבוא למפגש בכדיי לשמוע מערכות ולהשוות]

לגביי התדר של התיבה אני אבדוק עם ה פינק נוייז בהזדמנות ונראה מה קורה במחשב/תוכנה.

בסינגלים מסויימים הוא מגיע כרגע עם השידרוג / צינור כיבוי אש -ל 25HZ

פורסם

אתם מודעים לכך שכל העניין הנ"ל הוא בזבוז זמן? מיקרופון לא ימדוד שינויים מהותיים בתדרים מתחת ל100 הרץ, לא לזה הוא נועד. היות ומדובר בסאבוופר- אפשר לקבל נתונים למדדי spl‏ שיעידו על שינוי בבאס? ברוחב תדרים? בעוצמת התדר? אם לא, כל הניסוי שעשית פה לא שווה את המאמץ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתם מודעים לכך שכל העניין הנ"ל הוא בזבוז זמן? מיקרופון לא ימדוד שינויים מהותיים בתדרים מתחת ל100 הרץ, לא לזה הוא נועד. היות ומדובר בסאבוופר- אפשר לקבל נתונים למדדי spl‏ שיעידו על שינוי בבאס? ברוחב תדרים? בעוצמת התדר? אם לא, כל הניסוי שעשית פה לא שווה את המאמץ.

אתה מסתמך על משהוא עובדתי מדעי או שזאת דעתך על עניין המדידה עם מיקרופון כזה או אחר אם בכלל.

ואם כן אז תן קישור נקרא קצת ונחכים.

אגב התוכנה הזאת מיועדת למדידה עם מיקרופון של לפטופ ,כמובן שיש אופציית פריסה של מיקרופונים נוספים בחלל הרכב.

אבל אני מודד איפה שהאוזן שלי נמצאת .

פורסם

מסתמך על נתונים עובדתיים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מיקרופון רגיל איכותי לא יכול למדוד בצורה נכונה תדרים נמוכים,

בטח ובטח מיקרופון של לפטופ לא יכול,

תדרים נמוכים מודדים בעזרת מד לחץ למעשה, שזה סוג של מקרופון שמודד את הלחץ האטמוספרי שמופעל עליו, ולא את גלי הקול שפוגעים בו.

פורסם
מיקרופון רגיל איכותי לא יכול למדוד בצורה נכונה תדרים נמוכים,

בטח ובטח מיקרופון של לפטופ לא יכול,

תדרים נמוכים מודדים בעזרת מד לחץ למעשה, שזה סוג של מקרופון שמודד את הלחץ האטמוספרי שמופעל עליו, ולא את גלי הקול שפוגעים בו.[/quot

טוב עזבו אני לא יטריד אותכם אני אבדוק את העניין בעצמי ..אם זה מדוייק ועד כמה זה מדוייק אם בכלל

אגב אל תעליב את המיקרופון שלי הוא שווה לפחות 500 שח :-(

פורסם

לא מעליבים את המיקרופון.

הוא פשוט לא יכול לקלוט תדרי באס בצורה נורמלית.

כאשר הרכב מונע, יש באס.

כאשר אתה בסביבה רועשת , יש באס.

כאשר הוופרים בדלתות עובדים, יש רעשי לוואי שהמיקרופון גם קולט.

מה שבעצם יקרה זה שהמיקרופון יקלוט כל רשרוש ורטט שיווצר ברכב [אני מדבר על התדרים הנמוכים] ולכן התוצאה היא לא אמיתית, ואפילו לא קרובה למה שבאמת.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
לא מעליבים את המיקרופון.

הוא פשוט לא יכול לקלוט תדרי באס בצורה נורמלית.

כאשר הרכב מונע, יש באס.

כאשר אתה בסביבה רועשת , יש באס.

כאשר הוופרים בדלתות עובדים, יש רעשי לוואי שהמיקרופון גם קולט.

מה שבעצם יקרה זה שהמיקרופון יקלוט כל רשרוש ורטט שיווצר ברכב [אני מדבר על התדרים הנמוכים] ולכן התוצאה היא לא אמיתית, ואפילו לא קרובה למה שבאמת.

שמע אני עושה את הבדיקה שהרכב לא מונע ..חוצמיזה יש אופציה לכייל את התוכנה ככה שכאשר יש שקט מוחלט

כולל רעש המאוור של המחשב אתה יכול לתת SET POINT =0 והוא מתיישר לפי ה 0 שלך

תראה כמובן שזה לא מדוייק ב 100% אבל אינדיקציה כול שהיא זה בטוח נותן..

טוב זה עוד בשלבי למידה וניסויי בסוף אני אגיע למדידות טובות..:wink:

פורסם

אליקו - כשאתה בסביבה - יש באס :-P

מייג'ור - לא אמרתי שהסאב רע, אמרתי שהוא עדיין סאב פשוט, הייתי מצפה מJBL להרכיב כזה פורט על סאב שהוא לא פחות מספינת הדגל שלהם.

חס וחלילה וחלילה וחס אם נעלבת ממני.

תבוא למפגשים, ברוך הבא.

בכל מקרה - אתה חבר פורום מעניין, אתה עושה את שיעורי הבית שלך סה"כ, אתה כן לומד ממה שרושמים לך ואתה כן מביא לפורום מידע נוסף.

כן ירבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אליקו - כשאתה בסביבה - יש באס :-P

מייג'ור - לא אמרתי שהסאב רע, אמרתי שהוא עדיין סאב פשוט, הייתי מצפה מJBL להרכיב כזה פורט על סאב שהוא לא פחות מספינת הדגל שלהם.

חס וחלילה וחלילה וחס אם נעלבת ממני.

תבוא למפגשים, ברוך הבא.

בכל מקרה - אתה חבר פורום מעניין, אתה עושה את שיעורי הבית שלך סה"כ, אתה כן לומד ממה שרושמים לך ואתה כן מביא לפורום מידע נוסף.

כן ירבו.

זה בסדר לא נעלבתי אני לוקח הכול בפרופורציה בסה"כ אנחנו פה בשביל לתת פידבקים המלצות וטיפים אחד לשני.

וכמובן רעיונות מעניינים שיהיה קצת פילפל בפורום.

בכול מקרה זה כיף לשמוע שמפרגנים גם אם מה שהעלתי לא יוצא הכי טוב:wink:

מת לבוא למפגשים אבל קצת רחוק לי [מפגש מרכז הבא אני אשתדל להגיע ]

• תוכן חדש...