Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את הקוואליר יש לו מאחור מנורות בלם+איתות ביחד זו מנורה מיוחדת עם כיסוי פלסטיק עליה בקיצור הכיסוי הזה + הבית מנורה שגם הוא מפלסטיק כל נסיעה קצרה הוא פשוט נמס כל הבית של המנורה החלפתי כבר איזה 5 מנורות ואיזה 3 בתיי מנורות שנמסו אתמול ראיתי שגם במנורה השנייה מתחיל אותו סיפור

השאלה שכמובן חוץ מקצר שיש בצמת חוטים אבל את זה אני צריך להפוך את כל האוטו

נראה לכם שיש בעייה או איזה שהוא קשר לאלטרנטור שמוציא טעינת יתר וזה משפיע על המערכת החשמלית

היה לי פעם אופנוע וגם אוטו עד שהתחתנתי. את האופנוע היא מכרה לי ואת האוטו היא לא נותנת לי (רק לתדלק לה) סיפור חיי

פורסם

ערב רב

שאלה: איזה בתי מנורות מקורי או חליפי?

תופעה שהייתה מוכרת בקוואליר לפני כמה שנים

של חוסר מגעים החלפת בתי מנורות מקוריים פתרה את הבעיה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

בתי מנורה מקוריים שמתי ואתמול אחרי שיצא לא מעט כסף על השטות הזו שמתי בתי מנורה מפירוקים שאגב הוא לא לקח כסף אבל הבעייה נשארה החלפתי אצל הבחור מהפירוקיה ועד שהגעתי הבייתה הם נמסו בנסיע של 25 דקות בערך

היה לי פעם אופנוע וגם אוטו עד שהתחתנתי. את האופנוע היא מכרה לי ואת האוטו היא לא נותנת לי (רק לתדלק לה) סיפור חיי

פורסם

בקיצור היום יום שני הגעתי הבייתה אחרי העבודה כל המנורה הייתה במין צבע חלבי כזה לא שרוף שחור אלה בצבע לבן מה יכולה להיות הבעייה

פורסם

רק להחליף נורה.

לגבי זה שאתה מחליף בתי נורות, וודא חיבורים ראויים (ואם יש שקע תקע, וודא שאינו מתחמם בעצמו, ,ומעביר את החום הלאה) או בהלחמות! התיאור שלך שלאחר 25 דקות בית הנורה ניזוק מחום, מאוד מאוד לא סביר ומוזר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על התגובה אבל אין הלחמות שם יש רק את הבית מנורה שמתחברת לצמת חוטים ויש שם עוד איזה שהוא רילאיי אבל נמעס לי להתעסק עם זה יש לך אולי איזה שהוא רעיון אחר אולי תקלת מחשב או אלטרנטור לא תקין באמת אבל באמת אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה

פורסם

הבעיה הזו, היא בעיה פשוטה. פשוט לבדוק מתחים שאין טעינת יתר (ואני כמעט בטוח שאין) , נראה לי פשוט, שהנורה לא "יושבת" טוב בבית הנורה כלפי המגעים שלה, ואז יש תוצר של התחממות, לחילופין, חיבורי החשמל של הבית נורה, קרובים לבית הנורה עצמה ואינם תקינים, ומתחממים, ומעבירים את החום אליה.

בכל מקרה, התיאור שלך שזה קרה אחרי 25 דקות, לא מסתדר לי.

בדוק כאשר הרכב מונע, שאין מצב שאורות הבלם דולקים קבוע גם ללא לחיצה על דוושת הבלם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

את זה בדקתי שהמנורות נדלקות ונכבות הכל בסדר אבל אני שוב ישחק עם זה תודה בכל אופן

הכי הרבה נמכור את האוטו סתםםםם

• תוכן חדש...