Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו שנת 95 , הלכתי ובדקתי את הרכב ולא מצאתי משהו פגום חוץ מזה שהרצועה עושה קצת רעש(לא הטיימינג) , ברכב רשום 106 ק"מ לשנת 95 זה ניראה הגיוני?

עוד שאלה קטנה ..האם אתם מכירים בעל מקצוע אשר יוכל להגיע לרכב כדי לבדוק את הרכב ולתת לי חוות דעת..? אם כן אשמח אם תרשמו לי את המ"ס שלו כדי שאוכל ליצור איתו קשר..

פורסם

106 ק"מ או 106 אלף ק"מ?

אמנם שניהם לא הגיוניים, ובכל זאת יש הבדל בינהם. נסה לבקש מהמוכר קבלות או ספר טיפולים שיוכל לאמת את הקילומטראז' הנמוך.

לגבי בעל מקצוע שבודק את הרכבים - אני לא מכיר בעל מקצוע כזה. היתה פעם חברה בשם המומחה שהתעסקה עם דברים כאלו אבל למיטב ידיעתי היא נסגרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...