Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל איבזור עדיף בגרסת ליסינג.

אפשר לראות את זה גם כאבזור שונה ללא העדפה לאחת מהן, כל אחד בוחר את מה שחשוב לו לפי תמהיל האבזור הרלבנטי לגירסת הליסינג.

אם היתה אופציה, אני אישית הייתי מעדיף את הקיה בגלל ההגה המתכוונן גם למרחק (נהגתי על i30 עם הגה מתכוונן גם למרחק ותנוחת הישיבה היתה בה עדיפה משמעותית).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אם היתה אופציה, אני אישית הייתי מעדיף את הקיה בגלל ההגה המתכוונן גם למרחק (נהגתי על i30 עם הגה מתכוונן גם למרחק ותנוחת הישיבה היתה בה עדיפה משמעותית).

ההגה הטלסקופי עף לי פנימה תוך כדי פניה. זה היה רכב צמוד עם 11K של מישהוא בקיה שקבלתי לנסיעת מבחן יותר רצינית מ20 דקות. הוא פשוט לא מחזיק ועף פנימה. כך שזה ממש לא יתרון. אולי חסרון.

גילוי נאות. שמתי כסף ופתחתי הזמנה על סיד. אחרי נסיעה זאת ביטלתי את ההזמנה.

פורסם

תודה רבה חברים על העזרה

יש לי שאלת תם: בטויוטה קורולה הנוכחית שיש לי אני נוסע ב-100 קמ"ש ב-2400 סל"ד ובהנתן שהקאיה סיד זקוקה ל-2800 סל"ד (והיונדאי 3000 סל"ד) לאותה מהירות, אז האם זה אומר ש:

1) רעש המנוע בקאיה הוא רב יותר וצורם לאוזן בכביש ראשי

2) צריכת הדלק של הקיה גבוהה בערך ב-16 אחוזים בכביש ראשי (400/2400)

תודה רבה לכם על העזרה

פורסם
ההגה הטלסקופי עף לי פנימה תוך כדי פניה. זה היה רכב צמוד עם 11K של מישהוא בקיה שקבלתי לנסיעת מבחן יותר רצינית מ20 דקות. הוא פשוט לא מחזיק ועף פנימה. כך שזה ממש לא יתרון. אולי חסרון.

גילוי נאות. שמתי כסף ופתחתי הזמנה על סיד. אחרי נסיעה זאת ביטלתי את ההזמנה.

אתה מתאר משהו מאוד חמור.

בדקת מה הסיבה? אולי לא סגרו היטב את הידית שנועלת את בסיס ההגה לאחר הכיוון?

ניסית לאחר מכן לכוון שוב ולנעול את ההגה בעצמך ואז לנסות בכוח לדחוף אותו פנימה \ החוצה?

בכל מקרה, נשמע כמו תקלה נקודתית (אחרת היו עולים על זה כבר בריקול) או תפעול שגוי של הרכב- לא סיבה לפסול רכב.

תודה רבה חברים על העזרה

יש לי שאלת תם: בטויוטה קורולה הנוכחית שיש לי אני נוסע ב-100 קמ"ש ב-2400 סל"ד ובהנתן שהקאיה סיד זקוקה ל-2800 סל"ד (והיונדאי 3000 סל"ד) לאותה מהירות, אז האם זה אומר ש:

1) רעש המנוע בקאיה הוא רב יותר וצורם לאוזן בכביש ראשי

2) צריכת הדלק של הקיה גבוהה בערך ב-16 אחוזים בכביש ראשי (400/2400)

תודה רבה לכם על העזרה

ידידי,

צריכת דלק מושפעת לא רק מההפרשים באחוזים של סיבובי המנוע לדקה במהירות X.

יש נתונים רבים נוספים וביניהם משקל הרכב, אופי המנוע, איכות הדלק, רוחב הצמיג וכו'.

יש גם נתונים שלא תלויים ברכב עצמו אלא בסגנון הנהיגה. אמנם סגנון הנהיגה יהיה זהה בכל רכב שתבחר והוא כביכול "משחק סכום 0", אבל לא ברורה לי ההצמדות שלך לצריכת הדלק של הרכב...ההבדלים לא גדולים ובטח שלא צריכים להדיר רגליך מרכב מסויים ולבחור ברכב מוצלח פחות או פחות בטיחותי.

זה לא שהבחירה פה היא בין רכב עם מנוע V8 לבין איזו קטנה אירופאית עם מנוע דיזל המכבה את עצמו בעמידה ברמזור...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בדקת מה הסיבה? אולי לא סגרו היטב את הידית שנועלת את בסיס ההגה לאחר הכיוון?

ניסית לאחר מכן לכוון שוב ולנעול את ההגה בעצמך ואז לנסות בכוח לדחוף אותו פנימה \ החוצה?

בכל מקרה, נשמע כמו תקלה נקודתית (אחרת היו עולים על זה כבר בריקול) או תפעול שגוי של הרכב- לא סיבה לפסול רכב.

בדקתי גם בדקתי בן במקום. הבריח מפלסטיק זול ופשוט נשחק והתחיל להחליק. 3 פעמים בדקתי והוא עף פנימה בקונסיסטנתיות בלחיצה מתונה על ההגה. בסוף השארתי אותו בפנים וקירבתי כסא.ביטלתי לא רק בגלל זה אלא בגלל עוד כמה דברים שלא אמורים להיות ברכב בן חצי שנה. פשוט הבנתי שאני משלה את עצמי לגבי "אירופאיות" שלה.

פורסם

שמע, לא יודע לגבי האחרות, אני נסעתי לא מעט ביונדאי ונהנתי מאד (שוב, לא מדובר על איזה יומרות ספורטיביות מיוחדות).

בכל מקרה מבחינתי האישית אין מקום לקנות היום רכב ללא בקרת יציבות.

פחות כפתור, יותר כפתור, עוד חיבור, פחות חיבור....לי הדברים האלו פחות רלוונטיים מכריות אויר, מבחני ריסוק, ESP וכו'.

לגבי צריכת הדלק, רוב המכוניות פה בעלות מנועים עם הספקים ונפחים קרובים, נכון שיש הבדלים, אבל כמה כבר?

כמו שנאמר פה אתה לא משווה GMC עם V8 לפיאט פנדה 1.2 (או כמה שלא יהיה הנפח שלה). אני לא מזלזל חלילה בכספו של אף אחד פה, אבל רכב אחד עושה עוד ק"מ/ליטר לעומת אחר? אז יעלה עוד כמה שקלים בחודש, בשביל זה תבחר רכב

שלא יפה בעיניך, נעים, מאובזר פחות, "עושה לך את זה" כמו שאומרים?

מה גם שאתה מקבל נתוני יצרן בסיסייים, אני מבטיח לך שדפוסי הנהיגה בין נהג לנהג, העומס על הרכב, וכו' משפיעים הרבה יותר

מכל נתון אחר, ככה שיכול בהחלט להיות שרכב שלכאורה צורך יותר, יצרוך בנהיגה אצלך פחות מרכב מקביל שעל הנייר נתוניו טובים יותר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...