Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIY הכנות לביטון בגינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בקירות מסביב, זאת גינה מתוחמת בקירו כאשר בשטח הזה שמתוחם בקירות יש בצמוד לקירות צמחים שונים ובאמצע דשא, ורק את הדשא אני רוצה לבטן שיהיה שם רצפה.

מה שמוזר לי זה שבחלק האחורי של הבית יש גם כן אדמה שחורה ושם סבא שלי עשה בטון של איזה 10 ס"מ כמובן עם כורכר ורשת ברזל, אבל הוא לא שפך שם הרים של בטון (הוא הכין בעצמו, במקום אם אני לא טועה), ועל כל זה הוא ריצף ואחרי זה גם בנו שם פרגולה שמחוזקת לבטון הזה. השטח הזה הוא משהו כמו 25 מטר מרובע וכבר כמה שנים שאין שם סדקים חורים או כל בעיה אחרת עם הבטון.

אז למה אני צריך כאלה כמויות בטון וסוגי חיזוק?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שעורה אפשר לקנות בכמה איכויות

טריה מהקציר והדיש

או שכבר עברה דרך הסוס

יש שימושים להם היותר זולה מספיק טובה.

כפי שכתבתי כך עשיתי בחצרי וזה משמש אותי עוד מהשנים שזרקתי על זה מנועי ויליסים ולארקים.

• תוכן חדש...