Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב: מיצובישי קולט 94 1600 ידנית.

לפני כחצי שנה עשיתי תאורה בצבעים שונים בלוח שעונים, בשביל לעשות את זה, פורקו כל המחוגים החוצה.

חיברתי הכל לרכב והכל עבד נהדר.

כמה שבועות (שבוע או יותר) אחרי ראיתי שאחרי שאני מתניע, לא משנה רכב קר או חם המחוג של הטמפ' נשאר על הכי למטה ובעצם כאילו מצביע שאין חום בכלל, אחרי נסיעה של (זה יכול לקחת כמה דקות ולפעמים 15 דקות) הוא עולה במכה אחת לאמצע ונשאר שם.

האם יש בעיה במחוג\לוח מכוונים או במקום אחר?

*אין נזילת מים.

*הרכב לא מתחמם.

*מערכת המים תקינה לחלוטין והמאוררים עובדים בזמן, יחד עם זאת האלטרנטור לא סתום\תפוס וכל שאר הדברים.

בקיצור הכל תקין חוץ מהעניין של המחוג.

יש למישהו כיוון?

תודה,

אוהד.

פורסם

או שיש לך כנראה טרמוסטטתפוס במצב פתוח. או שזה פסיכולגית בגלל שנגעת בלוח ,אתה חושב שזה קשור. 5 דקות בערך זה תקין.החום לא עולה בשנייה הראשונה.

פורסם

יכול להיות שפירקת את המחוג אז בהרכבה הכנסת אותו חזק מידי והוא ניתקע.

הייתי מציע שתוציא ממש במ"מ אחד את המחוג החוצה כדי שלא יהיה לחוץ חזק.

ויכול להיות גם בעיה בטרמוסטט.

פורסם

בעיה בטרמוסטט אני שולל כי המאוררים נכנסים לפעולה = הטרמוסטט נפתח.

הטרמוסטט לא פתוח כל הזמן כי אז לא היה לי חימום באוטו, והחימום באוטו אצלי עובד כמו סאונה.

בנוסף הרכב כן מגיע לטמפ' עבודה כי המחוג מראה אמצע אחרי כ10 דקות של נסיעה.

הבעיה שהמחוג לא מטפס לאט לאט, אלא שממש תוך כדי נסיעה של כמה דקות+ פתאום ממצב 0 למטה הוא קופץ לאמצע ונשאר שם.

אשמח לשמוע עוד דעות.

אוהד.

פורסם

אין קשר לחום ברכב לטרמוסטט .חום יהיה לך . טרמוסטט אחראי להגעה מהירה יותר לטמפרטורה עבודה .הרכב יגיע בסוף גם בלי טרמוסטט לטמפרוטה עבודה .השאלה תוך כמה זמן.

תבדוק את הצינורות תחתון ועליון לאחר ההתנעה. אחד צריך להיות יותר חם מהשני .

פורסם
יכול להיות שפירקת את המחוג אז בהרכבה הכנסת אותו חזק מידי והוא ניתקע.

הייתי מציע שתוציא ממש במ"מ אחד את המחוג החוצה כדי שלא יהיה לחוץ חזק.

ויכול להיות גם בעיה בטרמוסטט.

כנראה שכאן טמון הפיתרון.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

עיין באשכול הזה יש בו דיון בהרחבה על שעוני חום.

בין היתר נכתב שם שמדי החום החדשים הם לא מראים את הנתון האמיתי. אלא נתונים ממוצעים.

פורסם
אין קשר לחום ברכב לטרמוסטט .חום יהיה לך . טרמוסטט אחראי להגעה מהירה יותר לטמפרטורה עבודה .הרכב יגיע בסוף גם בלי טרמוסטט לטמפרוטה עבודה .השאלה תוך כמה זמן.

תבדוק את הצינורות תחתון ועליון לאחר ההתנעה. אחד צריך להיות יותר חם מהשני .

לא נכון בכלל, טרמוסטט אחראי על ייצוב החום. תנסה ליסוע בכביש מהיר בחורף בלי טרמוסטט ואתה תראה שאין לך חום תקין אם בכלל.

תעשה בדיקה : אם הצינורות עם חום תקין גם כשהמחוג מראה שלא, אם כן אז הטרמוסטט תקין, ויש לך בעיה של חיווט או שהשעון עצמו נדפק , או הקונקטור שלו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...