Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מרגיש שישנה בעיה בעת העברת הילוכים, אני צריך להכניס את ההילוך חזק. החלפתי שמן גיר 80\90 ולא הורגש שינוי.

האם הבעיה היא בקלצ' ? איך ניתן לבדוק ? "הוא לא מחליק ולא קופץ"

האם הבעיה היא בגיר ? איך ניתן לבדוק ?

האם בכלל זה דבר רגיל ב205, שהגיר צריך להיות כך ?

שבת שלום.

HONDA CIVIC LS

פורסם

תודה רבה לך חיים על התגובה, אבל אתה יכול להסביר איך זה יכול להשפיע על אופן העברת ההילוכים ?

בית המסנן ישבו מין פין פלסטיק בתחתית שלו, לזה את מתכוון שלא יושב במקומו ? או לנשם ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

לגבי השמן הנ"ל אמרו לי שזה לרכבים חדשים יותר, ורוב החנויות לא מחזיקות בו .

לגבי דוושת הקלצ' היא לא רכה ולא קשה בינונית קזאת והגובה שלה בגובה של דוושת הברקס פחות או יותר .

יש לי שאלה , פתחתי את מכסה המנוע והבחנתי במוטות שמגיעים לגיר, שמפעילה ידית ההילוכים .

האם ניתן לשים תרסיס חלודה על חלקים אלה ? אם זה לא יעזור זה לא יזיק נכון או שיש בזה השלכות ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

שאר ההילוכים נכנסים טוב כולל רוורס אם אני מכניס לאט..

לגבי ריסוס המוטות ,אפשרי, יעזור, יזיק ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

מצטער על ההתעלקות אבל אני גם רוצה לדעת תשובה ואני רואה שהאשכול עוט מעט תובע בדף השני.

מדובר בפולו שנת 2000 הגיר טוב הוחלף שמן גיר , ההילוך הראשון נכנס בכוח שאר ההילוכים בסדר

מה יכול להיות הבעיה?

ובקשר לריסוס בשמן של המוטות, מאיפה מרססים מתחת לאוטו או שמסירים את העור של הידית הילוכים ומשם מרססים קצת WD40?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

• תוכן חדש...