Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכלל לא טעיתי בנוגע לצריכת דלק, הרכב הזה חסכוני מבין כולם. זאת אני אומר מהתנסות, ובנוגע לכושר העמסה לא ממש הבנתי אותך.

אוקיי, אז בוא ננסה שוב:

1. למה אתה טוען שהרכב הוא הכי חסכוני מבין כל המכוניות הקטנות? תן הוכחות.

2. כנראה שלא הבנת את עצמך. בוא ספר לי מה החשיבות של כושר ההעמסה עבורך, ומה נראה לך שהנתון הזה אומר (בעצם הוא נקרא "משקל מורשה", לא יודע איך הגעת לכושר העמסה, אבל שיהיה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אסף, כל עוד מדובר בגרסת ה"ספורט" - יש מתחרות נוחות ממנה (למרות שגם הסוויפט וגם ה-2 נוקשות יחסית).

מצד שני, ה"אמביאנטה" הייתה נוחה מאוד עבורי.

אני דווקא דיברתי על האלגנס.

sronis, נסעתי ברוב המתחרות - לרבות אילו שהוזכרו כאן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אוקיי, אז בוא ננסה שוב:

1. למה אתה טוען שהרכב הוא הכי חסכוני מבין כל המכוניות הקטנות? תן הוכחות.

2. כנראה שלא הבנת את עצמך. בוא ספר לי מה החשיבות של כושר ההעמסה עבורך, ומה נראה לך שהנתון הזה אומר (בעצם הוא נקרא "משקל מורשה", לא יודע איך הגעת לכושר העמסה, אבל שיהיה)

רוני

נהגתי על הרכב שבוע [רחובות~ת"א~חיפה] ותדלקתי אותו לראשונה רק אתמול.

בנוסף יש את הנתוני יצרן שזה 1-17, אבל זה מיותר כי לאנשים פה יש דחף לשלול את הנתוני יצרן באשר הם.

יודע מה, גם אם נפרגן לה 1-16/15 היא עדיין יותר חסכונית מהפאביה [דגמי 1.6],מאזדה 2, והסוויפט.

כושר העמסה מאוד חשוב לי. חשוב לי לדעת שאני יכל להכניס חמישה אנשים ולא לדאוג שחס וחלילה הרכב יגרד את האסוולט.

פורסם

ידידי, אתה טועה - הפביה 1.6 (הידנית) שלי - עושה צריכת דלק של 1:16 (בינעירוני) בקלילות רבה (בנהיגה רגועה ושלווה מאוד :-)).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תוריד פאביה עם אמינות ושמירת ערך עסקינן.

מאזדה פחות מאובזרת באותו סכום. ככל אני חושב שלקנות כצרכן פרטי מדלק מוטורס - זה לסבסד חברות הליסינג.

אני גם הייתי באותו סרט. בסף הלכתי על סוזוקי מסיבות הנ"ל. רק שקניתי SX4 האטצ'בק בסוף.

נראת די דומה לסוויפט אבל יותר מגניבה ונוחה.

קשקשן.

מה הקשר לסיבסוד חברות הליסינג?

דלק מוטורס הרימה לאויר את כל נושא הליסינג-ולא להיפך.

הרכבים המומלצים בקטגוריה זו נכון להיום הן הפאביה המצויינת וסיאט איביזה החדשה שלטעמי היא הקנייה הכי כדאית היום.

מתי בכלל הספקת לחוות את האיביזה החדשה?!

הגיר באיביזה טוב יותר מהגיר הרועש של פאביה. לא נהגתי על איביזה אבל נהגתי על פאביה ועל פולקסוואגנים עם DSG וההבדל הוא ניכר.

הרי לכם משפט ובו סתירה.

פורסם

"

הרי לכם משפט ובו סתירה.

"

פיה, תפסת אותו על חם, דוגמא חיה.

מי ישמע, כאילו מישהו מתייחס אליהם בכלל, הם סותרים את עצמם ורואים את זה מיד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ידידי, אתה טועה - הפביה 1.6 (הידנית) שלי - עושה צריכת דלק של 1:16 (בינעירוני) בקלילות רבה (בנהיגה רגועה ושלווה מאוד :-)).

אוראל, בלי להתנגח או משהו, הידעת שגם המאזדה הקטנה שלי עושה 1 ל-16 בנסיעה בינעירונית בקלילות רבה? (בנהיגה שלווה ורגועה מאוד :-P, אם לא יותר - 5.7 ליטר ל-100 ק"מ). ואני רציני.

זה שאצלי הממוצע הוא 1 ל-9.5 (בכללי, בנסיעות מעורבות, וזה כבר קבוע מזה זמן רב), זה סיפור אחר :wink::twisted:. טוב נו, רואים שאני עדיין טיפש בן 20 :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא, רואים שאין לך יותר מה להגיב, וזה מה שאתה רושם. לא מצדיק שום ניק, זה אופי הנהיגה שלי. וזה לא הנושא פה, אז בבקשה ממך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי, היי, הכל ברוח טובה, לא צריך להתעצבן, מותר להתבדח מדי פעם לא ?

ואוראל - האם זה אתה היית שטענת שהפאביה שלך צורכת יותר מדי דלק ? אם כן, האם זה הסתדר לאחר נסיעה למרחק כלשהו ? או שהצריכה הגבוהה הייתה בראשך ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נו באמת. גם S3 עושה בדיוק אותו דבר בבינעירוני אם נוסעים רגוע.

פורסם

אלון, אני לא התלוננתי על צריכת דלק גבוה.

בתקופת ההרצה צריכת הדלק מעט גבוה יותר ועם צבירת הק"מ היא משתפרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלון, אני לא התלוננתי על צריכת דלק גבוה.

בתקופת ההרצה צריכת הדלק מעט גבוה יותר ועם צבירת הק"מ היא משתפרת.

אה, אז כנראה זה היה בעל פאביה אחר, שהתלונן על צריכת דלק אחרי תקופת ההרצה.

פורסם
sronis, נסעתי ברוב המתחרות - לרבות אילו שהוזכרו כאן.

אם הכוונה לנוחות נסיעה אז הרנו קליאו נוחה ממנה משמעותית, גם הסוויפט (כשהיא עם מקסימום שני אנשים בפנים), פולו, מיקרה.

נהגתי על הרכב שבוע [רחובות~ת"א~חיפה] ותדלקתי אותו לראשונה רק אתמול.

בנוסף יש את הנתוני יצרן שזה 1-17, אבל זה מיותר כי לאנשים פה יש דחף לשלול את הנתוני יצרן באשר הם.

יודע מה, גם אם נפרגן לה 1-16/15 היא עדיין יותר חסכונית מהפאביה [דגמי 1.6],מאזדה 2, והסוויפט.

כושר העמסה מאוד חשוב לי. חשוב לי לדעת שאני יכל להכניס חמישה אנשים ולא לדאוג שחס וחלילה הרכב יגרד את האסוולט.

היא בפירוש מהחסכוניות שבמכוניות הקטנות, אבל היא לא חסכונית יותר מסוויפט, ג'אז ופונטו, בין השאר.

כושר העמסה - בכל סופר-מיני יכנסו חמישה אנשים בלי שהיא תגרד את האספלט. היא אמנם תהיה פחות נוחה לנסיעה (מתלים מועמסים יותר), אבל היא תסחוב. כך שהנתון הזה (משקל מורשה) ביאריס הוא כמעט חסר משמעות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק להבהיר כמה דברים . משום מה השילוב בין מנוע לגיר אוטומטי בפביה הוא באמת רועש. הידנית שקטה יותר. זה שגיר הDSG טוב יותר מהאוטומטי שנמצא בפאביה ,בשביל זה זה לא צריך לנהוג באיביזה ,שוב כמו שאמרתי נהגתי על כמה פולקסוואגנים עם DSG וקשה לי להאמין שהוא התקלקל בדרך לסיאט.לא הייתה שום סתירה שכן מעולם לא טענתי שכן נהגתי בסיאט. וכמו 99% מההודעות בפורום זה משקף את דעותיי בלבד וזכותו של כל אחד להתייחס אליהם איך שהוא רוצה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...