Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט יש בתאילנד מקומות מדליקים, מבחינת אטרקציות,במיוחד אלה המוטוריות,תאילנד שמה את ישראל בכיס הקטן.

יש שם פשוט הכל, מסלולי קארטינג מדהימים, אופנועי ים,אופנועים,רכבי שטח ומה לא.

מעבר לזה, נופים מדהימים,בחורות מדהימות (מה גם שהזרות זורמות ומהנות יותר מהישראליות),אחלה מסיבות בקופנגן, חופים ירוקים, אתרי צלילה מדהימים ומה לא בעצם.

הרבה לא אוהבים את תאילנד בגלל הקטע שיצאה לתאילנד סטיגמה שזה מקום להזרק בו באיזה חדר מאובק 3 אנשים במיטה וכו', אבל יש בתאילנד אחלה מלונות שבעולם, חלקם במחירים שפויים של משהו כמו 50$ ללילה,וחלקם במחירים מטורפים לגמרי.

בשורה התחתונה, כל אחד יכול למצוא מה לעשות בתאילנד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

נראה סוף הדרך!

אז אתה אומר שבמקום כמו קוסומוי עם תקציב מלון של נגיד 100-150$ ללילה אפשר באמת להתפנק?

כי אני רוצה לשים את תאילנד ב"רשימה" שלי , אבל אני (ובטח שאישתי) ממש לא מוכנים "להיזרק".

הנופים והמקומות בהחלט קוסמים , אבל להסתובב ברחובות עולם שלישי עם זוהמה ובלאגן - לא ממש בשבילי.

סתם שאלה - כמה עולה טיסה מהארץ?

דור - דיני חוזים (לפחות בגירסא שעשינו במדעי מחשב) - הוא כנראה הקורס הכי כיפי ומעניין שעשיתי בתואר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחירי הלינה בקוסמוי נעים בין 40 שקל ללילה ל1000 שקל ללילה +-

נקודת האיזון היא כלפי מטה, כלומר 150-200 שקל ללילה לחדר נקי במלון נורמלי.

כל הקטע של עולם שלישי זה לא מדוייק,תאילנד אמנם לא מערבית במונחים של אמריקה אבל היא רחוקה מלהיות עולם שילשי במונחים של הודו.(לפחות באזור האיים/בנקוק).

Liviur אם אתה מתכנן לטוס אני ממליץ לך בחום להתחיל את הטיול בצפון הנופים שם מדהימים.

פורסם
מחירי הלינה בקוסמוי נעים בין 40 שקל ללילה ל1000 שקל ללילה +-

נקודת האיזון היא כלפי מטה, כלומר 150-200 שקל ללילה לחדר נקי במלון נורמלי.

כל הקטע של עולם שלישי זה לא מדוייק,תאילנד אמנם לא מערבית במונחים של אמריקה אבל היא רחוקה מלהיות עולם שילשי במונחים של הודו.(לפחות באזור האיים/בנקוק).

Liviur אם אתה מתכנן לטוס אני ממליץ לך בחום להתחיל את הטיול בצפון הנופים שם מדהימים.

מה שאתה אומר לא ממש מדוייק, יש אמנם לא מעט מקומות עם חדרים אפילו בסכומים שאתה מציין, אבל מנגד יש גם מלונות הרבה יותר יקרים מ-1000 שקל ללילה (כמו המלון שבו התאכסנו).

ואכן,תאילנד אמנם מדינת עולם שלישית בחלק מהמובנים,אבל מאוד מערבית ומתקדמת במובנים אחרים.

וליביו, אכן, במחירים כמו 100$ ללילה, אתה יכול למצוא מלונות ברמה מאוד גבוהה (4 כוכבים של תאילנד, זה יותר מ-5 כוכבים בארץ,מנסיון).

פורסם

נראה מצויין, שמח שנהניתם .

גם אני מאלה שלא דרכו בתאילנד בעיקר בגלל שלהסתובב ברחובות של מדינות עולם שלישי לא עושה לי את זה,

אבל איך שאתה מציג את זה, זה נראה כמו אחלה יעד שהולך להיות מסומן ברשימה :)

נ.ב. אין כמו לפתוח את השבוע עם תמונות של ציצים סקנדינביים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עידן,

נראה סוף הדרך!

אז אתה אומר שבמקום כמו קוסומוי עם תקציב מלון של נגיד 100-150$ ללילה אפשר באמת להתפנק?

כי אני רוצה לשים את תאילנד ב"רשימה" שלי , אבל אני (ובטח שאישתי) ממש לא מוכנים "להיזרק".

הנופים והמקומות בהחלט קוסמים , אבל להסתובב ברחובות עולם שלישי עם זוהמה ובלאגן - לא ממש בשבילי.

סתם שאלה - כמה עולה טיסה מהארץ?

דור - דיני חוזים (לפחות בגירסא שעשינו במדעי מחשב) - הוא כנראה הקורס הכי כיפי ומעניין שעשיתי בתואר.

ליביו

100 - 150 דולר ללילה, אתה מתפנק במלון, אוכל כמו חזיר, שותה כמו מלך, עושה כל אטרקציה אפשרית שבא לך והזרועה נטויה.

את קוסומוי היה לי קשה יותר לעזוב מאת קופנגאן, כל לילה במסיבת הפתיחה של מועדון The Green Mango (בדיחה בין חברים), Half Moon, הפיצה קומפני ועוד ועוד ועוד.

דרך אגב החוף בפנגן נקרא הא דרין שזה זריחה בתאילנדית למיטב זכרוני.

סך הכל חודש וחצי בתאילנד, מתוכם 3 שבועות באיים.

ליביו, אתה תעשה שם חיים כמו שלא תארת לעצמך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מה שאתה אומר לא ממש מדוייק, יש אמנם לא מעט מקומות עם חדרים אפילו בסכומים שאתה מציין, אבל מנגד יש גם מלונות הרבה יותר יקרים מ-1000 שקל ללילה (כמו המלון שבו התאכסנו).

תמיד יש קיצון לכאן ולכאן יש גם חורים שאפשר להזרק בהם ב25 שקל ללילה בגלל שהוא כן טרח לציין תקציב כתבתי את מה שנראה לי נכון לו.

אגב המחירים מושפעים מאוד מעונתיות.

פורסם
100 - 150 דולר ללילה, אתה מתפנק במלון, אוכל כמו חזיר, שותה כמו מלך, עושה כל אטרקציה אפשרית שבא לך והזרועה נטויה.

את קוסומוי היה לי קשה יותר לעזוב מאת קופנגאן, כל לילה במסיבת הפתיחה של מועדון The Green Mango (בדיחה בין חברים), Half Moon, הפיצה קומפני ועוד ועוד ועוד.

דרך אגב החוף בפנגן נקרא הא דרין שזה זריחה בתאילנדית למיטב זכרוני.

סך הכל חודש וחצי בתאילנד, מתוכם 3 שבועות באיים.

ליביו, אתה תעשה שם חיים כמו שלא תארת לעצמך.

תאילנד אמנם יחסית זולה, אבל הכסף מתבזבז שם בכמויות,ומהר....ב-100$ ליום אתה לא תישן,תשתה,תאכל,ותעשה כל אטרקציה כמו שאתה מתאר,אבל בהחלט אפשר להנות גם ב-100$ ליום,ואפילו להנות מאוד.

את קופנגן קל לעזוב כי חוץ מהמסיבות בלילות וים של כוסיות,שורה תחתונה,היא משעממת,קוסמוי הרבה יותר תוססת, למרות שאישית לא אהבתי את המועדונים שם,ספציפית את כל האיזור של המנגו הירוק, סתם מועדונים שמתחרים אחד בשני במי עושה יותר רעש.

מה שכן, כל אלה שחובבי טיולים ברמה גבוהה ולא להזרק באיזה חור, אני איתכם, כך שאתם יכולים להבין שאם אני נהנתי, אתם בטוח תהנו.

תמיד יש קיצון לכאן ולכאן יש גם חורים שאפשר להזרק בהם ב25 שקל ללילה בגלל שהוא כן טרח לציין תקציב כתבתי את מה שנראה לי נכון לו.

אגב המחירים מושפעים מאוד מעונתיות.

אכן צודק, המחירים מושפעים עונתית וההפרשים בין חופשה בעונה לבין חופשה לא בעונה עצומים ויכולים להגיע לרמות של מאות אחוזים.

אנחנו טסנו לשם בשבוע שהוא ספציפית הכי יקר בשנה (ראש השנה הסינית), אם לא היינו טסים בשבוע הספציפי הזה יכולנו לחסוך בערך שליש ממחיר החופשה.

מה שכן, לא לטוס לתאילנד באוקטובר-נובמבר, זו התקופה הגשומה.

פורסם

edan

כל אחד והטיול שלו, אתה לא יכול לקבוע שאני לא צודק כמו שאני לא יכול לקבוע שאתה לא. אני הייתי שם ותקופה ארוכה יותר משבועיים (4 חודשים סך הכל בדרום מזרח אסיה, חודש וחצי בתאילנד) לכן למדתי גם כמה דברים שעזרו לי לשלוט בהוצאות שלי שם טוב יותר.

ו100$ - 150$ ליום זה ממש לוקסוס מטורף מבחינתי, קבל את זה איך שאתה רוצה.

מה שאולי יכול להסביר את מה שרשמת הוא שבאמת שנחתתי בבנגקוק גיליתי שהכסף שלי עף מהכיסים, עד שהבנתי מה אני עושה לא בסדר ובאיזו קלות אם לא מכירים את האזור משלמים הרבה מעבר על דברים ממחירם האמיתי (טוב לדעת גם טיפטיפה תאי לפני :))

פורסם

הכסף שאמרתי - הוא למלון בלילה , מן הסתם לא כולל בזבוזים.

עדיין אף אחד לא ציין כמה פלוס מינוס עולה טיסה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחירי הטיסות זה החלק "הכבד" ברומן עם תאילנד המחירים נעים בין 850$ +- ל1000++ תלוי בעונה ותלוי בחברה.

קצת תמונות ממני יש עוד המון בחתימה שלי

im.php?name=DSC03141.JPG&src=469186928

im.php?name=DSC03253.JPG&src=768117310

im.php?name=DSC03385.JPG&src=513002625

im.php?name=DSC03391.JPG&src=1845534928

im.php?name=DSC03365.JPG&src=303559383

im.php?name=DSC03411.JPG&src=111718466

פורסם

אני יכול להגיד לכם שכשהיינו בפוקט ישנו במלון מדהים במחיר של 120 ש"ח ללילה כולל ארוחת בוקר.

אומנם זה היה לפני העונה אבל גם בעונה יש מלונות מדהימים במחיר של 300-400 ש"ח ללילה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
edan

כל אחד והטיול שלו, אתה לא יכול לקבוע שאני לא צודק כמו שאני לא יכול לקבוע שאתה לא. אני הייתי שם ותקופה ארוכה יותר משבועיים (4 חודשים סך הכל בדרום מזרח אסיה, חודש וחצי בתאילנד) לכן למדתי גם כמה דברים שעזרו לי לשלוט בהוצאות שלי שם טוב יותר.

ו100$ - 150$ ליום זה ממש לוקסוס מטורף מבחינתי, קבל את זה איך שאתה רוצה.

מה שאולי יכול להסביר את מה שרשמת הוא שבאמת שנחתתי בבנגקוק גיליתי שהכסף שלי עף מהכיסים, עד שהבנתי מה אני עושה לא בסדר ובאיזו קלות אם לא מכירים את האזור משלמים הרבה מעבר על דברים ממחירם האמיתי (טוב לדעת גם טיפטיפה תאי לפני :))

שוב, כתבתי כבר שאין ספק שאפשר להנות מאוד גם עם תקציב יומי של 100$, אבל עם תקציב כזה,אם אתה בקטע של להנות עד הסוף ולעשות את כל האטרקציות,אתה תאלץ להצטמצם.

בלי קשר, מתי היית בתאילנד ?

סתם בשביל לקבל פרספקטיבה מבחינת מחירים, 100$=3450 באט.

לינה בחדרים זולים מתחילה מ-500 באט וצפונה, לאכול במסעדה נורמלית ארוחת ערב יעלה משהו כמו 500 באט,כוס וודקה רדבול במועדון עולה בערך 150 באט (והרדבול שם ג'יפה אמיתית,צריך לשתות איזה 17 כוסות כדי להרגיש משהו), מסאז' עולה משהו כמו 350 באט (כמובן מה שמעבר למסאז' למי שמעוניין עולה הרבה יותר),לשכור אופנוע ים ל-20 דקות יעלה 1000 באט, לשכור אופנוע יעלה 300 באט ליום,לשכור טרקטורון יעלה 1000 באט לשעה, קארטינג יעלה 700 באט לרבע שעה,תירס בחוף יעלה 50 באט,כוס שתייה או איזה קוקוס לשתייה יעלה בכיוון של 70 באט וצפונה, מונית תעלה כ-200-300 באט לנסיעה של 10 דקות.

ואלה מחירים נורמלים,אם הם קולטים שנפל להם לידיים אחד שלא מבין,המחירים קופצים עשרות מונים (כמו התרגיל הידוע של נהגי המוניות,כשאתה עוצר מונית עם עוד חבר, הנהג נותן מחיר לפי בנאדם...).

אלה סתם דוגמאות למחירים, גם בשביל שמישהו שמתכנן לטוס יקבל מעט מושג,וגם בשביל להבין שכסף נגמר בתאילנד מהר.

פורסם

לא רשמתי שצריך לעשות את כל זה כל יום :wink:

ותעריף הבאט/דולר מאוד השתנה מאז שהייתי שם לפי מה שאני רואה.

כשהייתי שם ב2003 100$=4500 באט למיטב זכרוני.

בכל מקרה אחד המקומות היפים יותר שהייתי בהם, אני אעלה גם כמה תמונות בהקדם (בזמנו הייתה לי סטילס וחזרתי עם 1300 תמונות)

• תוכן חדש...