Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערנו, המטפלת איבדה את המפתח.

מדובר בצילינדר של מולטילוק עם שלושה סטים של מפתחות, כשכל פעם שמחליפים מפתח, הצילינדר מתאים עצמו למפתח החדש.

מכיוון שמדובר כבר במפתח השלישי שהוחלף, אני נאלץ להיפרד מהצילינדר ששימש אותי מעל 10 שנים.

האם יש המלצות?

מה דעתכם על הביומטרי:

http://www.doorcenter.co.il/products.php?catID=27&subCatID=247&endPrice=&startPrice=&parentID=7257&itemID=1810&vendorID=&queryType= ?

פורסם

הביומטרי קצת בעייתי. אצלי בעבודה ניסיתי לעבור למע' נוכחות ביומטרית שנחלה כישלון חרוץ כי כל פעם שעובד נחתך או לא ניקה מספיק טוב את הידים היא לא זיהתה אותו בזמן סביר (לפעמים כ 15 ניסיונות).

לדעתי חבל להשקיע במנעול יקרא כי ממילא בסופו של דבר הגנבים נכנסים מהחלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואני רציתי להגיד שחבל להשקיע במנעול יקר, במילא מאבדים את המפתחות :twisted:

המערכת הביומטרית דוקא נשמעת כאופציה מגניבה אשר תפטור אותנו מהמפתחות אחת ולתמיד אבל דיווחים מהשטח על חוסר זיהוי (רק לידע כללי, היא מגובה בלוח מקשים) ועל מחיר שערורייתי (2500 ש"ח) הופכים אותה מבחינתי, כרגע, ללא רלוונטית לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל דלת (כל עוד לא מדובר בדלת של כספת) יפרצו בכמה שניות ואם הדלת מתוחכמת מידי (אין כזה דבר אבל נניח), תמיד יש חלונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם מי שבכל זאת יחליט להכנס מהדלת ולא מהחלון,הוא יבוא עם ג'אק, ידחוף את המשקופים של הדלת לצדדים

והדלק תיפול פנימה ביחד עם DOORCENTER או כל מערכת מתוחכמת אחרת.

אני לא הייתי משקיע על הצילינדר מעבר למולטילוק רגיל:

http://www.multlock.co.il/he/230.html?ItemId=93

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...