Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
PAVIהאם יש כזה דבר לפטופ שלא יריץ XP ?

הכוונה כמובן ללפטופ שאין לו דרייברים ל- XP שנתמכים ע"י היצרן (כמו הדל M1530 שלי)

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה אומר על הנייד הזה?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799

צ'יפסט ישן יותר, אבל לא ענתיקה - ויעשה את העבודה כמו שצריך.

עיצוב - פשוט

מחיר - זול

ואפשרות להריץ XP במקום VISTA באופן חוקי (אאל"ט יש לך את האופציה לבחור בהפעלה הראשונית של הנייד)

פורסם

לא, לא NEC. אני משתמש באחד כזה כי נתנו/השאילו לי במתנה/לטווח ארוך,

אבל בחיים לא הייתי קונה את הזבל הזה. חוץ מזה, המחיר בכלל לא אטרקטיבי,

והמקלדת נראית זהה למקלדת שהייתה להם לפני 5 שנים - לכל המתחרים

יש מקלדות טובות יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מכיר את NEC אני מצטער אבל בכל מקרה המחיר שלו לא כזה זול יחסית לאחרים !

אני מעדיף לשים עוד 400 שקל לחברה שאני מכיר אותה והיא די מפורסמת ונותנת לי 3 שנים אחריות !

אפשרי להשוות את המעבד הזה למעבד של מחשב נייח ? ואם כן למה אפשר להשוות אותו ?

אני מתכוון ל T5800

וגם של DELL

T3200

איך המעבדים בעקרון...שוב תודה לכולם 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

דדי - קצת קשה להשוות לנייחים.

בגדול - נייחים חזקים לפחות ב50% בממוצע , אין מה לעשות פליטת חום וצמצום בחשמל משמעותי.

לגבי ההבדלים בין המעבדים הניידים - בגדול - ההבדל העיקרי ביניהם הוא הזיכרון קאש שעל המעבד (עד לסידרות 7 ו8 שלדעתי מיוצרות גם ב45 ננומטר בניגוד ל65 נ"מ לאחרות).

בא אני אגיד לך את זה בקיצור - לשימושים שלך - אין סיכוי שתראה הבדל.

אולי חצי שניה בעבודה מולטיטסקינג לטובת החזק יותר.

אם תשתמש בשניהם אחד מול השני - לא תוכל להגיד - ואוו זה מהיר אל מול ואוו זה איטי.

הגורם המאט העיקרי במחשבים היום (בשימושים כאלו קלים) הוא גם ככה הדיסק הקשיח והזיכרון.

רוצה הבדל שתראה - דיסק 7200RPM , אבל זה עולה חביבי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן אני יודע שזה עולה לצערנו הרב =\

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...