Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי הפקח אינו מתמצא ויודע חוקים כאלו, בכל מקרה היום אני ניגש לעירייה לערער על הדו"ח, נקווה שזה לא יצטרך להגיע לבית משפט.

יום טוב לכולם.

פורסם

המשקל העצמי של הרכב של אביך גדול בכל מקרה מ4 טון ע"פ מה שאני מבין אחרת לפי ההגיון של הפקח הוא לא היה נותן לו דו"ח.

אם אני מבין נכון מה שמפריע לך זה שאחרים שהמשקל העצמי שלהם קטן משל הרכב של אביך אולם הכולל עדיין גדול מ4 טון לא קיבלו דו"ח?

על זה אתה רוצה לערער?

פורסם
המשקל העצמי של הרכב של אביך גדול בכל מקרה מ4 טון ע"פ מה שאני מבין אחרת לפי ההגיון של הפקח הוא לא היה נותן לו דו"ח.

אם אני מבין נכון מה שמפריע לך זה שאחרים שהמשקל העצמי שלהם קטן משל הרכב של אביך אולם הכולל עדיין גדול מ4 טון לא קיבלו דו"ח?

על זה אתה רוצה לערער?

בדיוק.

וזה משהו שהולך לחזור על עצמו יום יום, אם אאבי יקבל דו"ח, אני ידאג שכולם יקבלו יחד איתו.

פורסם

אם תיתפש נוהג במהירות מופרזת כאשר אתה נוהג בשיירה של כמה רכבים (כולם נסעים מהר מדי),

גם במיקרה הזה תערער שעצרו רק אותך ולא את כל האחרים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שחר,

אתה לא מפחיד את העִירִיָה בכך שתתקשר כל פעם ותבקש שירשמו דו"חות למשאיות נוספות. הפקחים יחרקו שיניים ויגיעו למקום בעקבות כל תלונה וירשמו דוחו"ת.

בבוקר, מנהל הפיקוח יחכוך ידיו בהנאה על הביצועים המשתפרים של הפקחים.

אם תזדהה בעת התלונה - אפילו ישלחו לך מכתב תודה על האיכפתיות שאתה מגלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שחר,

אתה לא מפחיד את העִירִיָה בכך שתתקשר כל פעם ותבקש שירשמו דו"חות למשאיות נוספות. הפקחים יחרקו שיניים ויגיעו למקום בעקבות כל תלונה וירשמו דוחו"ת.

בבוקר, מנהל הפיקוח יחכוך ידיו בהנאה על הביצועים המשתפרים של הפקחים.

אם תזדהה בעת התלונה - אפילו ישלחו לך מכתב תודה על האיכפתיות שאתה מגלה.

.

חברים אתם לא מבינים שהמקום שעומדים בו המשאיות הינו מקום שב20 שנה האחרונות עמדו בו משאיות של הובלות.

אם כל בעלי המשאיות יקבלו דו"ח פעם אחת גם הם, הם יתקוממו נגד העירייה ביחד.

ברגע שרק משאית אחת תקבל דו"ח כל יום זה לא מזיז לאף אחד.

המטרה היא שכולם יצאו יד אחת נגד העירייה.

פורסם

אממ זה לא יישמע טוב אבל תראה.

יש המון פקחים שפשוט מכירים כמה נהגי משאיות ובחיים לא יתנו להם דוח.

זה כמו שאתה תכיר חבר עם משאית ובחיים לא תדחוף לו דוח

דבר שני גם אם בעיריה יודעים שזה נכון הם יגידו לך תוכיח.

דבר שלישי זה לא ימנע ממך לשלם את הדוח.

אם יש לך קשרים בעיריה תנסה לבטל את הדו"ח או שתגיע לבית משפט ובטוח לא יכניסו אותך לתוך הבית משפט ויציעו לך הצעה כמו תשלם חצי מהדו"ח.

שמע זה בעיה עם הדברים האלה.

ועכשיו בכלל אחרי המלחמה זה ידוע שיעמדו לך פקחים,שוטרי תנועה בכל חור ויחלקו דוחות המדינה צריכה למלא את הקופה אז צריכים להיות זהירים יותר.

פורסם

שחר,

אתה טועה.

בד"כ הבעיה של נהגי המשאיות היא לא לחנות במקום עם פוטנציאל גבוה לגניבה, לכן הם העדיפו לחנות בתוך העיר, ליד הבית, לשלם קנס ולדעת שיש סבירות גבוהה יותר למצוא את המשאית בבוקר בחניה ולא בעזה או בראמאללה.

בחולון, יום אחד נקבע שלא מחנים יותר משאיות בעיר ולאחר תקופת הסתגלות התחילו לחלק דוחו"ת שהכניסו לקופת העירה עשרות אלפי שקלים. הנהגים הבינו בדרך הפחות נעימה והחלו לחנות בתחומי אזור התעשיה.

מישהו באזור התעשיה הקים חניון בתשלום למשאיות. השטח היה מגודר ומואר ולכאורה עם שמירה. בסופו של דבר הוא לא הצליח להשיג רישיון עסק, החניון נסגר ומשאיות החלו לזלוג שוב לתחומי העיר. נהגים החלו להחנות משאיות בסוף רח' דוד אלעזר לכיוון חולות מולדת, ועד כמה שזכור לי תלונות השכנים הביאו דוחו"ת, והמשאיות שבו לאזור התעשיה.

בבת-ים הסיפור חזר על עצמו. כשבסופו של דבר העיריה החלה לחלק דוחו"ת והנהגים נאלצו לחנות באזור התעשיה השומם בתקוה שהמשאית תחכה להם בבוקר. נסיונות העיריה למצוא יזם שיקים מגרש חניה מגודר מואר ובתשלום לא צלחו ובכל זאת העיר נוקתה ממשאיות.

אפילו בעיר פחות מרכזית כמו לוד, יש איסור חניה למשאיות בתחומי העיר, ושם העיריה הציעה שטח קרקע ליזם פרטי שיהיה מוכן להקים חניון למשאיות באזור התעשיה.

איסור על חניית רכב כבד הוא ענין מאוד מקובל ברוב הרשויות המקומיות. יש רשויות שבהן הפיקוח יוזם חיפוש אחר אלה שסרחו וחנו בעיר ויש רשויות שבהן הפיקוח יגיע לרשום דו"ח רק לאחר תלונת שכן.

בת"א לדוגמה היו נהגי רכב כבד שנהגו להחנות בתחומי התחנה המרכזית הישנה ומצאו עצמם בבוקר עם דוחו"ת יזומים ע"י הפיקוח. למה דוקא שם? כי האזור שורץ שוטרים גלויים וסמויים כמעט כל היממה, אז יש תקוה שגנב ידיר רגליו מהמשאיות.

אגב, גם בשעות היום מקבלים דו"ח (על סעיף אחר) בגלל שהם תופסים יותר ממקום חניה אחד בתשלום (כחול/לבן).

חשבון פשוט - נניח שליד הבית שלך גר נהג משאית אחד. אבל גרים שם עוד 30 דיירים שיתלוננו על המטרד (מבחינתם).

לצורך הדוגמה - בהפגנה של אלה נגד אלה, יעמדו 100 נהגי משאיות אל מול 3,000 דיירים שיתנגדו להם.

אם בהפגנות עסקינן - אולי הניצחון ידוע מראש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...