Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה אכן הפכה להיות אקוטית.

בעבר הייתי בא עם הבת הקטנה שלי למפגשים ללא חשש.

עכשיו כבר הפסקתי להביא אותה מחשש שהיא בדיוק תהיה במקום הלא נכון כשאיזה ילדון בדיוק יחליט לאבד שליטה...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אני גם שמעתי די הרבה על המפגש של יום שישי, חושב לבוא, אבל באמת קצת מפחיד אותי בגלל כל הערסים שבסביבה שממש מוציאים את שמם של חובבי הרכב לרעה והופכים את כל

מי שנוסע ברכב ספורטיבי לנהג מסוכן לכאורה - ויוצרים בעיות, גם בדרך שהרשויות מסתכלות עלינו - לדוגמא בחקיקה נגד ספורט מוטורי. אני מצטרף לקריאה שלך, בלי להיות במפגש (מקווה להגיע בעתיד) לשמור על שמינו ולא לגרום לנו להיתפס כ"פושעים".

למען ספורט מוטורי בישראל!!!!!(כמו פרסומת לשגרירים של רצון) - רגע בא לי רעיון :idea: אולי תכריזו בפורום על פרוייקט כמו של שגרירים של רצון אבל לגבי שמם של באי מועדון החמש?

אליכם המנהלים :roll:

מותק, אתה קצת מבולבל.

יש הרבה מפגשים. זה שמדובר בו בשירשור זה מתקיים ליד האצטדיון בר"ג.

מפגש מועדון החמש כבר מזמן לא שם, וממילא איננו קשור אליו. לבאי מפגש מועדון החמש יש אולי תדמיות שונות בעיני הציבור, אבל "פושעים" זה לא אחד מהם....

נמרוד

סליחה, טעות ....טועים :shock:

ידעתי שזה בר"ג חשבתי שזה חלק ממועדון החמש

כנראה אני צריך להגיע כדי להיות מעודכן :lol:

אני יודע שלמועדון החמש יש שם טוב, זה של מכוניות עתיקות אם אני לא טועה

חשבתי שהמפגש בר"ג קשור גם איכשהו

פורסם

אפרופו מפגשים..

לא היה אמור להתקיים מפגש של חברי מועדון אלפא-רומיאו ב"מצדה" ב-16:30 ביום שישי?

כי כשעברתי שם בשעה הזו לא ראיתי כלום.

אולי לא ראיתי טוב?

:roll:

172

פורסם
אני בטוח שאם הוא היה עם רכב ספוריטיבי ולא האסקורט של ההורים שלו ....

:lol: אני מכיר אותו,

זה לא האסקורט של ההורים שלו. :roll:

יאשה, :nono: שוב לקחת לאמא את האוטו בזמן שהיא ישנה?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...