Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחן ראלי של אריאל אלסיבוני לSTI.

http://www.auto.co.il/כתבה-22397-מבחן-דרכים-סובארו-STi-וידאו.aspx

כתושב עוטף עזה, אני מודה לכם על ההזדהות!!!

רציתי להעיר, בשביל נהיגת ראלי כזאת אפשר לקחת את האאוטבק 3.0R, לא? (אם יש כזאת בארץ בכלל...)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רק פעם הבאה שהוא בא להזדהות שישתדל לא לחרוג מהשבילים ולעשות קוליסים על שדות של אנשים.

יש אנשים שהשטח זו הפרנסה שלהם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

STI החדשה אוטו מטורף ביותר.שליטת על העברות כח ושלל פינוקים ללא ספק אחת המכוניות המהנות והמהירות ביותר שנהגתי בהן.

פורסם

לא... היא עדיין יצור מכוער. כמעט כמו הEVO.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
פתאום אוהבים את המראה שלה ? :roll:

אני תמיד אהבתי אותה. מהיום הראשון שפרסמו אותה. (לא רשמית)

האיבו יצאה לא משהו. זה נכון - אבל למה להשוות לSTI?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איך אומרות הזקנות? על טעם (שכבר אין עשרות שנים, בגלל התותבות...) וריח (שאולי נשאר ממנו משהו, אבל גם זה בספק...) אין להתווכח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כשיוצא אשכול כנגד האסתי אנשים לא מגיבים לטובת האסתי, ומשאירים לאוהבי האיבו את הכיף, אבל כשיוצא אשכול נייטרלי פתאום רואים שעוד יש אנשים שאוהבים את האסתי.

וכן, אני מת על האסתי, אבל להגיד שהאיבו מכוערת ? אויש, חוץ מהתחת שלה שנראה כמו דייהולט אופטרה האצ'בק היא עדיין אחת המשפחתיות היפות ביותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...