Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ביום שישי התקינו לי את המערכת הנ"ל מגבר חדש v15 Cardinal ,סאב סרווין ווגה חדש , ורמקולים קנווד 240 6/9

כל הרכיבים מוגברים שומע לי בסבבה 3/4 ווליום אולי פחות לאחר חצי שעה נסיעה המגבר מתנתק ונכנס לפרוטקשיין אני מכבה את המערכת מדליק אותה מחדש אחריי 10 דקות שוב נכנס לפרוטקשיין אם ההייתי בווליום נמוך לא נראה לי שהיה נכנס לפרוטקשיין,התקשרתי לבחור שמכר והתקין לי אמר לי שצריך לעשות ריסטארט או להחליף לי את המגבר מה דעתכם? לא בא לי שהוא יחליף לי ושוב תחזור הבעיה יש למישהו כיוון?

פורסם

איפה הוא יושב המגבר אולי אין לו אוויר?

ואני אישית חושב שאתה לא צריך לשבור את הראש שלך תחזור למתקין שיחליף לך את המגבר למה לך לא להנות ממוצר שקנית ממיטב כספך?

קיצור הצעה שלי תחזור שיחליף שלא יגיד לך אחר כך עבר הרבה זמן מאז ואין אחריות.

בהצלחה.

פורסם

המגבר יושב כרגיל בגב המושבים האחוריים הרכב הוא גולף,לא נראה לי שתהיה בעיה שהוא יחליף לי את המגבר, אבל לא זאת נראת הבעיה המגבר יושב אצלי 4 ימים ורק יומיים מתוכן הופעל.

פורסם

קראתי קצת שירשורים..יכול להיות שזה בגלל שהמגבר מחובר למושבים מאחורה והם ממתכת, כאילו מקבל מינוס שיכול לגרום להתחממות?

פורסם

אתה אומר להביא איזה מאק כאילו אתה מתכוון "בטח, תביא איזה DDZ1"

תחזור למתקין שלך, שיכוון לך מחדש את המערכת.

הדבר יכול להגרם מ 1001 סיבות, החל מקצר גוף של אחד הרמקולים, וכלה במינוס לו ראוי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
קראתי קצת שירשורים..יכול להיות שזה בגלל שהמגבר מחובר למושבים מאחורה והם ממתכת, כאילו מקבל מינוס שיכול לגרום להתחממות?

ברור! תפריד אותו מהמתכת של הכיסא.

תבדוק שהסאב לא 2 סלילים של 4 אוהם ועובד על המגבר ב2 אוהם.

תחזור למתקין.

נ.ב

למגברים האלו יש נטייה להתחמם.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

חזרתי מהמתקין הוא רצה להחליף לי לאותו מגבר אמרתי לו עזוב ,הוספתי 300 ש"ח ולקחתי gbl gt5-a604 חיבר לי אותו עם פלטת עץ(כי ביקשתי), שומעים מצויין יותר נקי אין פרוטקשיין אין התחממות ,מה דעתכם על המגבר יצא לי כאילו שילמתי עליו 900 ש"ח.

• תוכן חדש...