Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם :)

אני עומד לרכוש מאזדה 3 אקטיב שנתון 2005 עם 85000 ק"מ, יד ראשונה פרטית. המחיר שמבקשים על הרכב הוא 65000 ש"ח.

ראיתי את הרכב - נראה שמור, עם טקטרוניק, רדיו מקורי, קודון. טרם לקחתי את הרכב לבדיקה (מחר אעשה זאת). לדברי בעל הרכב, לא היו תאונות או פגיעות בשלדה.

השאלה היא: בהנחה שהבדיקה תהיה תקינה, האם נהוג לבקש הורדת מחיר עבור שפשופים של הפח? (ישנה סריטה על הדלת האחורית, קילוף צבע לא גדול על הפגוש האחורי)?

פורסם

אפשר לשאול למה דווקא הרכב הספציפי הזה?

בשנתון של 2005 לדעתי אפשר למצוא רכבים עם קילומטרז נמוך בהרבה , במיוחד שמדובר ברכב שלא חסר בשוק.

לגבי השאלה שלך , אני חושב שיהיה נכון להוסיף את מחיר המחירון של הרכב שיהיה אינדיקציה להורדה שכבר נעשתה .

בהצלחה

פורסם

ממה שאני ראיתי באתרי יד 2, זהו קילומטראז' סביר. ראיתי רכב 1 עם פחות, אך הוא נחטף לפני שהחלטתי משהו.

המחירון הוא 65000

פורסם
ממה שאני ראיתי באתרי יד 2, זהו קילומטראז' סביר. ראיתי רכב 1 עם פחות, אך הוא נחטף לפני שהחלטתי משהו.

המחירון הוא 65000

הכל עניין של סבלנות.

במקרה שלך לא צריך הרבה .

אם יש לך סבלנות , אני בטוח שתמצא רכב עם קילומטרז נמוך יותר.

פורסם
מה זה טקטרוניק? :shock:

1 - מניה שנסחרת בבורסה בהונג קונג (טקטרוניק אינדסטריז)

2 סגנון מוסיקה .

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התשובה מאוד פשוטה.

רכב לא קונים בלחץ

אם אתה בלחץ רוב הסיכויים שיעבדו עליך במשהו.

חפש בסבלנות רכב מיד פרטית שעבר ק"מ ממוצע עם הסטוריית טיפולים.

דבר אחד לא חסר בארץ וזה מאזדה 3, יש בכל פינה 5

אם הרכב המסויים הזה נראה לך, תבדוק רשיונות,תוודא שהרכב אכן יד ראשונה זה אומר בעלים קודמים 0

הק"מ של הרכב יחסית גבוה לרכב בן 3 שנים +,אתה יכול לראות מתי עלה לכביש,רשום ברשיון תאריך בעלות אם הרכב אכן יד ראשונה.

תוודא שבעל הרכב חותם על חוזה שבמידה ומתגלים דברים שהוא סיפר עליהם לפני הבדיקה,עלות הבדיקה תשולם על ידו.

ולא הסכם בעל פה לא ממש יעזור לך.

חוץ מזה תהיה חשדן,תבדוק שמי שאתה עומד מולו הוא אכן הבעלים של הרכב,תבדוק מספר שלדה במידה ואתה יודע איך

• תוכן חדש...