Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של חיפושית דגם אמריקאי מגיע עם בולמים "אספנות" מועניין לשפור את הרכב רעיון הוא התקנת מנוע WRX "לא חייב 4*4 אני מחפש אוטו שייתן לי המון כוח

השאלה שלי היא האם יש רעיונות או האם מישהו מכיר פרויקטים המלצות לאנשים שיכולים לעזור לי בביצוע המשימה אני מועניין ברכב שיהיה חזק מאוד כסף לא הבעיה התקציב שמוקצה לפרויקט הינו עד 25000 ש"ח להשתלה והתאמות - חשוב לי לציין שלא משנה לי כל העניין מביחנת אישור משרד הרישון ן " הכוונה לטסט" אשמח לתגובות ועצות בעניין

אבקש תשובות לעניין ולא הצעות להחליף רכב ולהשקיע במשהו אחר

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

רד מעניין הWRX .

בתקציב הזה אתה יכול לעשות הסבה ל1950CC ולקבל בערך 150-200כ"ס יש קיט ביד 2 שעולה 5500 ש"ח.

אתה גם יכול לגדוש אותה ב2500$ עוד פרטים תקבל בפורום חיפושיות בתפוז.

גם אפשר לסדר רישוי .(כל עוד לא תחליף מנוע אין בעיית רישוי)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תשתיל בה מנוע 1.8T של vw מהמנועים החדשים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...