Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול התחדשתי ברביעיית CONTI ECO CONTACT3 בגודל 165/70/14. כשהגעתי הסתכלתי על תאריך ייצור של צמיג אחד, ולא של ארבעתם ואכן כמו שסוכם בטלפון - טריים (3308). לאחר שהבחור הרכיב את שאר הצמיגים הסתכלתי על צמיג אחר וראיתי 1808. הבחור אמר שזה לא נורא ולא קריטי הבדלים כאלה. כשהגעתי הביתה שמתי לב שיש עוד צמיג שונה - 2808.

השאלה שלי היא - האם זה קריטי שרביעיית הצמיגים אינה זהה בשנת הייצור? כאמור - 2 צמיגים מ3308, 1 צמיג מ2808 ועוד 1 מ1808.

תודה רבה מראש ושבת שלום,

איתי.

פורסם

אפשר לשאול איפה קנית את הצמיגים וכמה הם עלו?

אני מחפש צמיגים חדשים לפונטו ספייס שלי, ושמעתי טובות על אלו. (אני במיוחד רוצה צמיגים שקטים, משהו שישקיט קצת את הנסיעה)

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אשמח לקבל עוד תגובות בנושא, בשביל הראש השקט - האם באמת אין סיבה לדאגה?

שאלה נוספת - בנוסף לצמיגים קניתי חומר "מנקה" לצמיגים, בשביל המראה ה"חדש" שלהם. זהו ספריי קצף שכזה, ניסיתי פעם אחת ואכן הוא משאיר מראה חדש לצמיגים. האם זה בטוח להשתמש בחומר כזה?

בנוגע לשאלתך דניאל, את הצמיגים קניתי מ"צמיג ישיר", במחיר 270 האחד. מומלץ.

שבוע טוב,

איתי.

פורסם

אי שום בעיה, אתה יכול להיות שקט. ההבדל בתאריכי היצור זניח לגמרי.

לגבי קצף לצמיגים- צמיגאי ותיק ואמין (אני קונה ממנו זה רכב שלישי) אמר לי שכל התכשירים לא רק שלא מגינים אלא גורמים לנזק.

מים ומעט סבון אחת לחודש זה מספיק. (ותהייה בטוח שמראהו הכללי של הרכב חשוב לי פי 74 מהממוצע בארץ)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...