Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לסגור את החלונות, להגביר את הווליום ולהתמקם בנוחות בכיסא :-)

http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0

אני מאמין שרובכם שמעתם על הבחור, שמפורסם בעיקר בגלל הקפיצות המרשימות שהוא עושה עם האימפרזה שלו.

ראיתי את זה היום והרגשתי צורך לשתף.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הוא יודע לעשות רייסים עם עשן שראיתם בסרטון, יש לו נסיון עם פרסה עם החלקה מדי,

בואו נגיד שהוא עשה אימונים מדי עם החלקה, ואין מצב בחיים שהוא יודע על דריפטים כמו בניד ספיד פור .

ומעניין שסובארו אימפרזה WAX STI הכי טוב במירוצים, מעניין אותי אם גולף טורבו יתחרה בו ויאכל אותה בתחת :-P

וזה לא אדם משוגע, זה אדם ספורטיבי כמו נהג ראלי, במילה אחרת משוגע זה כמו לפגוע במכוניות אחרות, או לברוח ממשטרה, וכל השאר .

• אחראי פורום
פורסם

בואו נגיד שהוא עשה אימונים מדי עם החלקה, ואין מצב בחיים שהוא יודע על דריפטים כמו בניד ספיד פור .

אני מנסה להבין. אתה משווה את הנהג המדהים הזה למשחק מחשב? :?

וזה need for speed, אגב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חרשו פה כל כך הרבה את הסרטון הזה שהוא היה צריך סט צמיגים נוסף כדי לעשות את השידור החוזר.

S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...