Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא חושב שהמערכת שאתה מתכנן עליה קטנה מידי. עדיף שיהיה "אובר-קיל" עם מזגן של חצי כ"ס מאשר הצעצוע הזה שעם מפוח מספיק חזק בקושי יתן לך משב רוח מרענן.

לך לכיוון מזגן חצי כ"ס - כי אם יהיה לך מאוד מאוד חם ותזיע בזמן שאתה מחרבן ולוחץ חזק בגלל עצירות, זה יסייע בקירור יעיל ומהיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לך לכיוון מזגן חצי כ"ס - כי אם יהיה לך מאוד מאוד חם ותזיע בזמן שאתה מחרבן ולוחץ חזק בגלל עצירות, זה יסייע בקירור יעיל ומהיר.

איציק

זה קרע אותי מצחוק :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

זה מזכיר לי בצבא ,שירותים כימיים שנמצאים בידיוק מתחת לשמש הקופחת, הייתי מתמסטל מהריח של הדובדבן שהיה שם,

במקום ריח של חרא היה שם ריח חריף ביותר של דובדבן ,וזה הביא לי תיאבון משהו משהו.

עכשיו ברצינות, אתה צריך גם לקדוח בקירות ולמקם את החלק שאמור לקרר את הגז מיחוץ לבית, וגם למקם את המאוורר שזורק את הרוח הקרה במיקום נכון, וגם להכניס לו מעגל חשמלי שיברור את מהירותו, כל זה מצריך ניתוח מדוייק של חדר השירותים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

איתי,

עם כול הכבוד לאנשי הפורום שמבינים במערכות שונות כולל מיזוג אוויר במקרה שלך צריך קצת יותר מאשר ייעוץ איזה גודל מדחס/מעבה/מאייד ואורך צנרת ומיקום אידאלי.

לפי דעתי מהפורום לא תבוא היישועה :-)

תאמין לי יש לי מספיק ניסיון בבניה ותיכנון (אתה זוכר את המעגל שבניתי עבורך לשליטה על מהירות המפוח ?) לפעמים הכול נדמה פשוט וקל אבל שמתחילים לעבוד על פרוייקט כמו שלך צריך להתעמק בכול רכיב במערכת ואף אחד מחבריי הפורום לא יישב יום ולילה לשבור את הראש בבעיה של הפרוייקט שלך.

הייתי שמח לעזור לך במידה והיה לי ניסיון בתיכנון מערכות מיזוג אוויר לכן 'שלחתי' אותך לספרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

ok

ניגשתי ל ממן כלבו קרור וקיבלתי את כל האינפורמציה הדרושה לי.

כשהבניה תסתיים אני יעדכן לגבי התוצאות.

אחלה יחס ושרות מבית העסק הנ"ל.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...