Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להתחבר לקו טל' חינם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמור להיות חידה או משהו כזה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם היה מה שנקרא PBX

היית מחייג למספר 1800 והיה לך 5 שניות להקיש מספר.. היינו מתחברים על זה במשך חודש שלם לאינטרנט (בזמנו לפני שהיה תוכניות לאינטרנט או אינטרנט מהיר, בקושי מודם 33.6)

היום למיטב ידעתי זה לא קיים

פורסם

זה אמור להיות משהו מיוחד.

רוצה לעשות נסיון ?. שלח לי בה"פ את מס' הטל' (בזק) שאתה נמצא בו עכשיו, ועוד מס' שאתה רוצה להתקשר

אפילו בחו"ל. אני אקשר בינכם תוך 3 דקות חינם, מבלי שיהיה לי קשר כל שהוא לשיחה, כלומר אין קשר לשיחת ועידה.

אם כן תזדרז, כי אני עייף, ורוצה ללכת לישון.

התגובה ל- Discover

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אולי תגלה את הסוד? כבר מתחיל לסקרן ולא בצורה הנחמדה. 8)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ניראה לי הדרך לא ממש חוקית,פריצה למרכזיית בזק או משהו בסגנון ע"י קוד.

היה משהו דומה באורנג",מקישים מספר של מרכזייה ואחריו מספר טלפון מבוקש והיא הייתה מחייגת על חשבון אורנג",יום אחד הם גילו את זה וסגרו את הבסטה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה יכול לנסות לחבר לקו בזק שלך גביע אשל ריק.

תצעק פנימה וחכה שיענו, לך תדע, אולי זאת תהיה שיחה בין לאומית? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הבעיה? הפתרון פשוט.

אתה נותן לבזק להקים תחנת ממסר אצלך בסלון, והם נותנים לך להתקשר לכל העולם חינם :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רוצה לעשות נסיון ?. שלח לי בה"פ את מס' הטל' (בזק) שאתה נמצא בו עכשיו, ועוד מס' שאתה רוצה להתקשר

אפילו בחו"ל. אני אקשר בינכם תוך 3 דקות חינם, מבלי שיהיה לי קשר כל שהוא לשיחה, כלומר אין קשר לשיחת ועידה.

אם כן תזדרז, כי אני עייף, ורוצה ללכת לישון.

התגובה ל- Discover

דוד.

אבל כדי שתוכל להתקשר אלי לקו של בזק, אני צריך להחזיק אחד כזה. ורק זה עולה כסף בכל חודש (דמי אחזקה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פעם היה מה שנקרא PBX

היית מחייג למספר 1800 והיה לך 5 שניות להקיש מספר.. היינו מתחברים על זה במשך חודש שלם לאינטרנט (בזמנו לפני שהיה תוכניות לאינטרנט או אינטרנט מהיר, בקושי מודם 33.6)

היום למיטב ידעתי זה לא קיים

וואו, הזכרת לי נשכחות :-D

פורסם

דוד,

מצאתי, מצאתי...

טלפון_חוטי_איור_איתן_קדמי(1).jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש דבר כזה כפי שדוד רוצה כאן www.poketalk.com

לאחר רישום עם כתובת דוא"ל ובחירת סיסמא ישלח לדוא"ל שלך קישור לאישור ואתה מנוי חינם באתר (בתמורה עולולת לך פרסומות על המסך) כשאתה מחובר לאתר.

שיטת החיוג פשוטה, אתה כותב בלשונית המתאימה את מס' הטל' שממנו ברצונך לחייג ובלשונית השניה את מס' הטלפון שאליו ברצונך לחייג (בארץ או בחו"ל) והאתר מטלפן לטל' שלך (בזק או הוט) ובהרימך השפופרת תשמע שהמכשיר שהרמת מחייג אל היעד שבחרת וכשהוא עונה אתם מדברים חופשי עד ל 10 דקות לכל שיחה כזאת. יש מגבלה של 50 שיחות שונות בחודש ואם אתה מדבר הרבה ויש לך עוד כתובות דוא"ל תוכל להרשם גם איתן וכך להגדיל את כמות השיחות שתוכל לבצע.

לא ניתן לחייג לטלפונים סלולריים וזה עובד ואני משתמש באתר הזה כבר כמה ימים.

ברור שצריך להשתמש במחשב עם מכשיר הטלפון ביחד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בינגו. רפי קלעת בול. :-P

היום חיברתי בין חבר מצופר לנייד בתאילנד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ומה עם עלות הקו, ספק האינטרנט, והחשמל שצורך המחשב ?

לפי תיאורך, אתה חוסך 500 דקות שיחה מדי חודש, שזה בערך 20 שקלים, תלוי ביעד ובזמן.

• תוכן חדש...